Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrima II dalis

QUOTE(Nuojauta @ 2015 04 10, 14:20)
Ne, nereikia siuntimo smile.gif Mane sujungė su vedėja laboratorijos ir aš ją pakalbinau ką ten daro, tai tą patį, ką ir kitur, tik čia poliklinika, dėl to tokios kainos. Lygiai taip pat buvo su pasėliu - visur 100-150 Lt, o mes pasidarėm irgi iki 10 Lt smile.gif Tik vat reikia žinoti kur kas ir už kiek daro, o tokią info rasti sunku...
Nemokamai su siuntimu Grybo g.?

O pasėlį gal irgi ten darėtės? rolleyes.gif
Jų kainoraštyje taip rašo, kad su siuntimu nemokamai. Mes kai darėmės tai ėmėm siuntimą iš privačios klinikos (už kurį sumokėjom 100 Lt doh.gif ) ir važiavom ten darytis ir ten jau nieko nebereikėjo primokėti.. Tik va dabar klausimas, kodėl mum liepė persidaryt, nu kažkaip nesinori tikėti, kad Grybo g. prasčiau padaro negu VK g.gif bent jau, kad apiformina kažkaip geriau negu VK tai tikrai.. kaip MV sakė - kažkokia šaraškino kontora, atsiuntė atsakymus Exely, be parašų, be nieko.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Čiolienė @ 2015 04 10, 16:21)
Nuojauta,tuoj bus du metai nuo ivykiu. Niekam to nelinkiu patirt ir tikiuos,kaip ir rasei,tai buvo sunkiausias isbandymas,. 4u.gif

Tai jau tikrai, kad išbandymas jums buvo, deja, laaabai skaudus verysad.gif bet Dievulis Jums atlygins už šitas kančias... 4u.gif
Atsakyti
[quote=MariDona,2015 04 10, 17:39]
Aš taip ir neprisiruošiau paskambint pasiklaust smile.gif bet jau baigiam gerti Kasolino ir kt. vitaminų partiją, tai lauksiu Jūsų komentarų, kaip ten kas. Irgi pasidarysim čia, o vėliau ir ten, kur kompiuteris skaičiuoja.
Beje, dėl pasėlio, šitoj raj. poliklinikoj irgi daro? Manau, kad mums reikia pasidaryt, lyg kai kainoraštį anksčiau žiūrėjau, nebuvo pasėlio...

[quote=]

Ne, pasėlio nedaro. Mes pasėlį darėmės Nacionalinėje visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijoje, kainavo irgi apie 7 litus gal... O visos tos privačios daro už 100-150, tai jie viską veža tenais, manau, o pasiima antkainį...

Vakar žiūrėjau laidą apie bebro sruoglius, tai sakė, kad jų teigiama nauda neįrodyta ir vneverta tikėti... Hmm... Kam to reikia, jei daug žmonių sako, kad padeda. Būtinai atsiraportuokite dėl Kasolino...
Papildyta:
[quote=aviniuke_m,2015 04 10, 18:22]
O pasėlį gal irgi ten darėtės? rolleyes.gif
Jų kainoraštyje taip rašo, kad su siuntimu nemokamai. Mes kai darėmės tai ėmėm siuntimą iš privačios klinikos (už kurį sumokėjom 100 Lt doh.gif ) ir važiavom ten darytis ir ten jau nieko nebereikėjo primokėti.. Tik va dabar klausimas, kodėl mum liepė persidaryt, nu kažkaip nesinori tikėti, kad Grybo g. prasčiau padaro negu VK g.gif bent jau, kad apiformina kažkaip geriau negu VK tai tikrai.. kaip MV sakė - kažkokia šaraškino kontora, atsiuntė atsakymus Exely, be parašų, be nieko.. unsure.gif
Papildyta:

Avinuke, dėl pasėlio atsakiau aukščiau.

O dėl perdarymo kitoj klinikoj - tai na aš nežinau, aš nemanau, kad VK geriau yra... Grybe, manau, tikrai gerai padaro. O jūs ką nors toliau VK žadat darytis? Jei taip, tai sunku bus su jais susitarti, o jei ne - tai neimkite į galva. Pas ką VK lankotes?
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 04 13, 09:34)
Avinuke, dėl pasėlio atsakiau aukščiau.

O dėl perdarymo kitoj klinikoj - tai na aš nežinau, aš nemanau, kad VK geriau yra... Grybe, manau, tikrai gerai padaro. O jūs ką nors toliau VK žadat darytis? Jei taip, tai sunku bus su jais susitarti, o jei ne - tai neimkite į galva. Pas ką VK lankotes?

Ačiū už atsakymą 4u.gif Mes VK nesilankom, kol kas pradėjau eiti pas Klimą Santariškėse. Apie privačias įstaigas dar nesinori galvot ir eit į jas doh.gif bet jeigu čia nieko nesigaus, reikės kažką kito galvot.. verysad.gif
Dėl sperm. tyrimo, tai ir mes bandysim pasidaryt toj poliklinikoj už 2 Eur rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Nuojauta,2015 04 10, 12:52]
MB irgi nepatinka VK, sakė labai nenori ten. Nusprendėme darytis rajono poliklinikoj (2 EUR kaina biggrin.gif), bet šią savaitę mums niekaip nesigavo, nors planavom. Kitą savaitę būtinai ten pasidarysime (jau skambinau ten, tai padaro tyrimą su morfologija ir kiekiais).
Papildyta:
Oho! Tik 2 eur! O sakykit, pirmam tyrimui sito pakaktu ar reiketu vis delto ta branguju daryti?
Atsakyti
[quote=odes,2015 04 13, 12:53]
[quote=Nuojauta,2015 04 10, 12:52]
MB irgi nepatinka VK, sakė labai nenori ten. Nusprendėme darytis rajono poliklinikoj (2 EUR kaina biggrin.gif), bet šią savaitę mums niekaip nesigavo, nors planavom. Kitą savaitę būtinai ten pasidarysime (jau skambinau ten, tai padaro tyrimą su morfologija ir kiekiais).
Papildyta:
Oho! Tik 2 eur! O sakykit, pirmam tyrimui sito pakaktu ar reiketu vis delto ta branguju daryti?
[/quote]

Negaliu nieko pasakyti, nes nedarėm dar, bet jau šią savaitę TIKRAI pasidarysime, turime nusimatę veiksmų planą, tai galėsiu plačiau kažką pakomentuoti. Šiaip man žadėjo, kad bus atliktas pilnas tyrimas, žiūrėsime. Būtinai būtinai atsiraportuosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 04 13, 14:31)
Negaliu nieko pasakyti, nes nedarėm dar, bet jau šią savaitę TIKRAI pasidarysime, turime nusimatę veiksmų planą, tai galėsiu plačiau kažką pakomentuoti. Šiaip man žadėjo, kad bus atliktas pilnas tyrimas, žiūrėsime. Būtinai būtinai atsiraportuosiu smile.gif

Tuomet labai lauksime Jusu raporto! 4u.gif
Atsakyti
Vyras dare SG ne viena karta http://www.medbio.center/lt/. 100 litu. Pilna. Superinis aptarnavimas. Atsakymas per dvi val. Labai patiko. Dare vietoj.
Atsakyti
Pasidare ir mano vyras SG, labai bijojome atsakymo, kazkaip vilemes , kad viskas bus neblogai, nes ir jaunas yra, ir labai zalingu iprociu neturi, sportuoja, vienzo jaunas sveikas vyras...bet deja rezultatai nenudziugino... Oligoastenospermija verysad.gif savo turta pridave voietoj, tai sake sunkiai sekesi, tik 1ml pavyko....

kai gydytoja komentavo SG, sake, kad visumoj ten tie visi rodikliai kaip ir neblogi, tik morfologija yra labai jau nekokia...sake, tai dar nera lemiamas nuosprendis, bet mum pasirode, kad gydytojai nebuvo kaip pasakyti blogu ziniu, todel bande sakyti, kad viska imanoma kazkiek pataisyti... nukreipe pas urologa dabar..

na, o vyrui neviltis, man irgi.. ziuriu i ta SG ir sunkiai suprantu, ar cia tikrai labai baisus rezultatai...ar dar nelabai.. kokia norma morfologinio tyrimo, nelabai suprantu, o kai daktare nelabai geras zinias pasake, tai kazkaip atrode klausem ir praklausem doh.gif doh.gif ikeliu rezultatus, gal suprantatys pakomentuos ar tai beviltiska situacija?? ar nebeimanoma pastoti naturaliai? verysad.gif verysad.gif taip liudna....nesisaugom 7men..

http://www.part.lt/p...224cdc9b804.jpg
http://www.part.lt/p...6d1a27e9374.jpg
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2015 04 13, 23:26)
Pasidare ir mano vyras SG, labai bijojome atsakymo, kazkaip vilemes , kad viskas bus neblogai, nes ir jaunas yra, ir labai zalingu iprociu neturi, sportuoja, vienzo jaunas sveikas vyras...bet deja rezultatai nenudziugino... Oligoastenospermija verysad.gif  savo turta pridave voietoj, tai sake sunkiai sekesi, tik 1ml pavyko....

kai gydytoja komentavo SG, sake, kad visumoj ten tie visi rodikliai kaip ir neblogi, tik morfologija yra labai jau nekokia...sake, tai dar nera lemiamas nuosprendis, bet mum pasirode, kad gydytojai nebuvo kaip pasakyti blogu ziniu, todel bande sakyti, kad viska imanoma kazkiek pataisyti... nukreipe pas urologa dabar..

na, o vyrui neviltis, man irgi.. ziuriu i ta SG ir sunkiai suprantu, ar cia tikrai labai baisus rezultatai...ar dar nelabai.. kokia norma morfologinio tyrimo, nelabai suprantu, o kai daktare nelabai geras zinias pasake, tai kazkaip atrode klausem ir praklausem doh.gif  doh.gif ikeliu rezultatus, gal suprantatys pakomentuos ar tai beviltiska situacija?? ar nebeimanoma pastoti naturaliai? verysad.gif  verysad.gif taip liudna....nesisaugom 7men..

http://www.part.lt/p...224cdc9b804.jpg
http://www.part.lt/p...6d1a27e9374.jpg

Niu jau tragiško tai tikrai ten nieko nėra smile.gif Ką gydytojas pasakė, reikia taikyti kokį gydymą?

Aš manau, jog jūs per anksti panikuojate. Minimum 1,5 metų šiais laikais reikia bandyti pastoti tam, kad pradėti ieškoti priežasčių. Bent jau mano rate sveikos poros pastoja (jei jau ne per pirmus 3 mėn.) tai jau per 1,5 metų.

O kur jūs darėte tyrimą? Kažkaip labai daug informacijos, kažin ar tiek jos reikia? O kur ta minėtoji morfologija, sunkiai suprasti eina kiek yra nenormalios formos.
Papildyta:
QUOTE(fantik @ 2015 04 13, 21:29)
Vyras dare SG ne viena karta http://www.medbio.center/lt/. 100 litu. Pilna. Superinis aptarnavimas. Atsakymas per dvi val. Labai patiko. Dare vietoj.

Berods čia kur kompas skaičiuoja?

Mes irgi noirėjome, bet mums sakė - ne 11 netinka, gal 13 val.? Ne rytoj negera diena, gal poryt g.gif Tai nežinau... Gal mums taip sutapo...
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 04 14, 07:51)
Niu jau tragiško tai tikrai ten nieko nėra smile.gif Ką gydytojas pasakė, reikia taikyti kokį gydymą?

Aš manau, jog jūs per anksti panikuojate. Minimum 1,5 metų šiais laikais reikia bandyti pastoti tam, kad pradėti ieškoti priežasčių. Bent jau mano rate sveikos poros pastoja (jei jau ne per pirmus 3 mėn.) tai jau per 1,5 metų.

O kur jūs darėte tyrimą? Kažkaip labai daug informacijos, kažin ar tiek jos reikia? O kur ta minėtoji morfologija, sunkiai suprasti eina kiek yra nenormalios formos.

antroje mano ikeltoje nuorodoje apacioje yra morfologijos analize, daremes medbiocenter.., na as ir matau labai daug skaiciu, sudetingai viskas atrodo patiems.. labai isgasdino tai, kad morfologijos analizeje didziuliai skaiciai, didele spermos patologija, kaip issireiske gydytoja labai daug dvigalviu,trigalviu,netaisyklingu ir t.t. spermatozoidu doh.gif o as pagal tuos skaicius nelabai suprantu, nes nera parasyta kiek viso procentu visiskai blogu ar dar geru spermatozoidu.. vyras sake, kad va juk parasyta 95proc.blogu, tai sako belike 5proc.normaliu..va ka reiskia kai pats nelabai ka supranti verysad.gif
sakau vyras isvis save nurase, sako nebegalesim tureti vaiku, as visaip ji guodziu,bet ir pati panikoj del tos morfologines analizes doh.gif

nukreipe pas urologa, sako jis geriau issiaiskins kodel tokia didele spermos patologija, kazka uzsimine apie varikocele.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murka*: 14 balandžio 2015 - 08:11
--
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 14 balandžio 2015 - 08:05
antroje nuorodoje kur morfologijos analize parasyta, kad yra net 95proc.spermiuku galvutes pokyciu.. tai as supratau, kad tai yra labai blogai, nes gydytoja komentuodama SG klause kokiomis ligomis sirge vyras(o jis jokiomis), gal dirba labai kenkminga darba ir t.t. atrode labai susirupinusi, klause kodel primygtinai norejome daryti ir morfologijos tyrima (o norejome tiesiog del sventos ramybes pilna tyrima), dar pabreze, kad jai labai nepatiko morf.analizes rezultatai.. doh.gif

labai lauksiu nusimananciu daugiau komentaru verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murka*: 14 balandžio 2015 - 08:12