Sveikos busimos mamytes (tikiu kad anksciau ar veliau vistiek busim
)
Mes leliuko laukiam jau 7m. is ju 4m galvojome kad problema pas mane nes vyro tyrimai buvo geri.kai galutinai mane iskankino (laparaskopija, histeroskopia ir t.t) ir nerado bedu tik gleivine mazoka, darem IUI ir jos metu paaiskejo kad MB turtelis visia prastas 2mln.Prasidejo "linksmybes" yvairus vitaminai, papildai, zoleles , energetikai ir samanai.Aisku pagerejimas menkas . Lankomes pas Zilaitiene turbut kaip daugeliui paskyre Tamoxifena + Tribumen. geriam jau 4 men nelabai jis mums padeda 5 mln.o jokio kito gydimo neskiria sako ir toliau gerti. Siulo darytis IUI sake klinikose ji pati viska daro(mes pas ja lankomes Motina ir vaikas klinikoje).Bet man kazkaip viskas cia nepatikima
Pirma: kad ji androloge ir kad as pas gine nevaikstau, o ji man sako kai bus ovuliacija paskambinti ir susitarsim kada darom procedura( tai net neaisku ar pas mane ten subres viskas normalei). Ir aplamai ar 5 mln nepermazai IUI???? Gal kuri daretes pas Z. IUI ? Kaip ten viskas vyksta? Ar verta bandyti? Ar ji cia savamoksliskai papildomai uzsidirba
Jau net nezinau ka galvoti