Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrima II dalis

QUOTE(Nuojauta @ 2015 03 25, 15:33)
Kur žada darytis?

As ne Lt gyvenu 4u.gif Italijoj smile.gif tai cia darysis...
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 03 25, 09:02)
Ooo, geras smile.gif Pasižiūrėjau 7,28 Lt. Įdomu, čia koks tas tyrimas??? smile.gif Gal čia ne toks, kokio mums reikia? Reiks paskambinti jiems...

Joo, reikės prisiruošti ir paskambint smile.gif
Nes aš tik kažkur internete perskaičiau, websaite patikrinau, žiūriu tikrai beveik veltui..
Aišku, kiek ten atsakingai bus daroma, neaišku..
Atsakyti
QUOTE(MariDona @ 2015 03 25, 19:43)
Joo, reikės prisiruošti ir paskambint smile.gif
Nes aš tik kažkur internete perskaičiau, websaite patikrinau, žiūriu tikrai beveik veltui..
Aišku, kiek ten atsakingai bus daroma, neaišku..

Už tokią kainą galima daryti smile.gif) Vistiek bus nebe pirmas tyrimas, bent jau pas mus, pasižiūrėsim.

P.S. Žinai, kažkaip aš pastaruoju metu nepasitikiu ir už 200 Lt atliekamais tyrimais kai kur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 03 26, 09:14)
Už tokią kainą galima daryti smile.gif) Vistiek bus nebe pirmas tyrimas, bent jau pas mus, pasižiūrėsim.

P.S. Žinai, kažkaip aš pastaruoju metu nepasitikiu ir už 200 Lt atliekamais tyrimais kai kur smile.gif

Mums irgi būtų ne pirmas tyrimas.. baigsim gert vitaminu ir kasolin seriją, reiks pabandyt smile.gif
Aš taip pat nelabai pasitikiu, norėtųsi išsitirti tokioj vietoj, kuri būtų tikrai objektyvi... rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas zino kur Vilniuje gauti Kasolino? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Yendy @ 2015 03 26, 13:08)
Gal kas zino kur  Vilniuje gauti Kasolino?  4u.gif  blush2.gif

Nežaiskit su Kasolinu, ten labai maža dozė veiklios medžiagos. Susiraskite medžiotoją (internete tikrai yra parduodančių jau sudžiovintą produktą), užsipilkite degtine ir po 3 sav. gerkite. Va tada tai bent galėsite padaryti išvads - padėjo ar ne. Mes su Kasolinu nebežaidėm, nes nepagerėjo.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2015 03 26, 13:44)
Nežaiskit su Kasolinu, ten labai maža dozė veiklios medžiagos. Susiraskite medžiotoją (internete tikrai yra parduodančių jau sudžiovintą produktą), užsipilkite degtine ir po 3 sav. gerkite. Va tada tai bent galėsite padaryti išvads - padėjo ar ne. Mes su Kasolinu nebežaidėm, nes nepagerėjo.

Nefifi, Dekuj uz patarima, bet vyro darbo pobudis neleidzia vartoti alk. , net mazomis dozemis. Be to jis vartoja ir kitus papildus.
Taigi klausimas aktualus. Kur Vilniuje gauti Kasolin kapsulyciu?
Atsakyti
QUOTE(Yendy @ 2015 03 26, 13:08)
Gal kas zino kur  Vilniuje gauti Kasolino?  4u.gif  blush2.gif

Mes BY pirkom. Manau, kad turėtų būti kokiam kalvarijų turguj.. arba ten kur BY vaistais, vitaminais, kremais prekiauja.. šeškinės turgely, ne kartą girdėjau, kaip "priima užsakymus", gal ir kasolino parvežtų smile.gif
Atsakyti
MariDona, Aciu, kad atsiliepet :4u Ieskosim smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Buvome anksčiau aprašytoje klinikoje darytis SG. Likome labai patenkinti.. spermograma išsami (2 lapai duomenų ir du lapai grafinės analizės),o ir biologė labai išsamiai pakomentavo.
Noriu pasidžiaugt,kad per du mėnesius koncentracija viename ml paaugo iki 87ml (buvo 34ml). O judrumas a+b 36% (buvo 29%). Tai gal vis dėl to vitaminai veikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MariDona @ 2015 03 24, 18:47)
o nematėt, kad pvz. Vilniaus raj.poliklinikoje spermograma kainuoja iki 3 eur?  blink.gif
Kokybės kiek ten bus, klausimas, bet su MB sakėm reiks pabandyt, kai tiek kainuoja, nors kas 3 dienas darykis biggrin.gif

Už 3 € gal pasakys milijonus ir koncentraciją. Gal dar A+B+C+D. O dar svarbūs kitokie dalykai, kurių pigiai netiria.
Geriau rečiau, bet pilną tyrimą.
Atsakyti
Sveikos busimos mamytes (tikiu kad anksciau ar veliau vistiek busim nestuke.gif ) 4u.gif
Mes leliuko laukiam jau 7m. is ju 4m galvojome kad problema pas mane nes vyro tyrimai buvo geri.kai galutinai mane iskankino (laparaskopija, histeroskopia ir t.t) ir nerado bedu tik gleivine mazoka, darem IUI ir jos metu paaiskejo kad MB turtelis visia prastas 2mln.Prasidejo "linksmybes" yvairus vitaminai, papildai, zoleles , energetikai ir samanai.Aisku pagerejimas menkas . Lankomes pas Zilaitiene turbut kaip daugeliui paskyre Tamoxifena + Tribumen. geriam jau 4 men nelabai jis mums padeda 5 mln.o jokio kito gydimo neskiria sako ir toliau gerti. Siulo darytis IUI sake klinikose ji pati viska daro(mes pas ja lankomes Motina ir vaikas klinikoje).Bet man kazkaip viskas cia nepatikima blink.gif Pirma: kad ji androloge ir kad as pas gine nevaikstau, o ji man sako kai bus ovuliacija paskambinti ir susitarsim kada darom procedura( tai net neaisku ar pas mane ten subres viskas normalei). Ir aplamai ar 5 mln nepermazai IUI???? Gal kuri daretes pas Z. IUI ? Kaip ten viskas vyksta? Ar verta bandyti? Ar ji cia savamoksliskai papildomai uzsidirba g.gif Jau net nezinau ka galvoti doh.gif
Atsakyti