Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrima II dalis

Merginos, apšvieskit, kas yra spermos pasėlis, kokiu tikslu jis daromas. Maniškio SG niekada nerodo, kad būtų padidėję leukocitai, kurie rodytų kažkokią infekciją.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2015 03 24, 12:55)
Merginos, apšvieskit, kas yra spermos pasėlis, kokiu tikslu jis daromas. Maniškio SG niekada nerodo, kad būtų padidėję leukocitai, kurie rodytų kažkokią infekciją.

Pasėlį daro, kai nori ištirti ar yra bakterijų. Nežinau ar visada yra tas ryšys tarp leukocitų padidėjimo ir bakterijų buvimo (teoriškai turėtų būti, nes uždegimą ir sukelia bakterijos), bet praktiškai - mes gi ne medikai schmoll.gif
Atsakyti
Uzsirasem sestadieniui tyrimui cool.gif labai idomu kokie bus rezultatai...
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2015 03 24, 13:38)
Uzsirasem sestadieniui tyrimui cool.gif labai idomu kokie bus rezultatai...

Būtinai grįžk su komentarais.

MB kitos savaitės pradžioje irgi reikia darytis, gal ir mums reik pabandyti...
Atsakyti
Sveikos,
O kuo toje klinikoje bus kitoks tyrimas? Nelabai pagaunu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MariDona: 24 kovo 2015 - 18:13
QUOTE(MariDona @ 2015 03 24, 18:13)
Sveikos,
O kuo toje klinikoje bus kitoks tyrimas? Nelabai pagaunu smile.gif

Klinikoje tyrimas atliekamas automatizuotu budu,t.y. skaiciavimus atlieka kompiuteris,o visur kitur skaiciuoja biologe...
Paskaitykite klinikos puslapyje,bus aiskiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2015 03 24, 18:22)
Klinikoje tyrimas atliekamas automatizuotu budu,t.y. skaiciavimus atlieka kompiuteris,o visur kitur skaiciuoja biologe...
Paskaitykite klinikos puslapyje,bus aiskiau 4u.gif

Supratau smile.gif kažką taip ir pamaniau.
Na ir aš lauksiu Jūsų komentarų smile.gif Manau antrąją SG irgi reikės ten pasidaryti..
Atsakyti
Man tik keista,kad nera jokiu atsiliepimu apie sia klinika.. g.gif. Nu isbandysim ir sestadieni papasakosiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2015 03 24, 18:32)
Man tik keista,kad nera jokiu atsiliepimu apie sia klinika.. g.gif. Nu isbandysim ir sestadieni papasakosiu cool.gif

Gerais atsiliepimais ne visi klientai švaistosi, svarbiausia kad blogų nėra biggrin.gif
o nematėt, kad pvz. Vilniaus raj.poliklinikoje spermograma kainuoja iki 3 eur? blink.gif
Kokybės kiek ten bus, klausimas, bet su MB sakėm reiks pabandyt, kai tiek kainuoja, nors kas 3 dienas darykis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MariDona @ 2015 03 24, 19:47)
Gerais atsiliepimais ne visi klientai švaistosi, svarbiausia kad blogų nėra biggrin.gif
o nematėt, kad pvz. Vilniaus raj.poliklinikoje spermograma kainuoja iki 3 eur?  blink.gif
Kokybės kiek ten bus, klausimas, bet su MB sakėm reiks pabandyt, kai tiek kainuoja, nors kas 3 dienas darykis biggrin.gif

Ooo, geras smile.gif Pasižiūrėjau 7,28 Lt. Įdomu, čia koks tas tyrimas??? smile.gif Gal čia ne toks, kokio mums reikia? Reiks paskambinti jiems...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuojauta: 25 kovo 2015 - 09:07
Na va MB pirmadieni ryte eina darytis smile.gif kazkoks nerimas uzpuole mane... gal tas laukimas... unsure.gif sake max 3 dienos jokio fitimiti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lunatika @ 2015 03 25, 16:08)
Na va MB pirmadieni ryte eina darytis  smile.gif kazkoks nerimas uzpuole mane... gal tas laukimas...  unsure.gif  sake max 3 dienos jokio fitimiti  wub.gif

Kur žada darytis?
Atsakyti