QUOTE(nefifi @ 2015 03 24, 12:55)
Merginos, apšvieskit, kas yra spermos pasėlis, kokiu tikslu jis daromas. Maniškio SG niekada nerodo, kad būtų padidėję leukocitai, kurie rodytų kažkokią infekciją.
Pasėlį daro, kai nori ištirti ar yra bakterijų. Nežinau ar visada yra tas ryšys tarp leukocitų padidėjimo ir bakterijų buvimo (teoriškai turėtų būti, nes uždegimą ir sukelia bakterijos), bet praktiškai - mes gi ne medikai
Uzsirasem sestadieniui tyrimui labai idomu kokie bus rezultatai...
QUOTE(Čiolienė @ 2015 03 24, 13:38)
Uzsirasem sestadieniui tyrimui labai idomu kokie bus rezultatai...
Būtinai grįžk su komentarais.
MB kitos savaitės pradžioje irgi reikia darytis, gal ir mums reik pabandyti...
QUOTE(MariDona @ 2015 03 24, 18:13)
Klinikoje tyrimas atliekamas automatizuotu budu,t.y. skaiciavimus atlieka kompiuteris,o visur kitur skaiciuoja biologe...
Paskaitykite klinikos puslapyje,bus aiskiau
QUOTE(Čiolienė @ 2015 03 24, 18:22)
Klinikoje tyrimas atliekamas automatizuotu budu,t.y. skaiciavimus atlieka kompiuteris,o visur kitur skaiciuoja biologe...
Supratau kažką taip ir pamaniau.
Na ir aš lauksiu Jūsų komentarų Manau antrąją SG irgi reikės ten pasidaryti..
Man tik keista,kad nera jokiu atsiliepimu apie sia klinika.. . Nu isbandysim ir sestadieni papasakosiu
QUOTE(Čiolienė @ 2015 03 24, 18:32)
Man tik keista,kad nera jokiu atsiliepimu apie sia klinika.. . Nu isbandysim ir sestadieni papasakosiu
Gerais atsiliepimais ne visi klientai švaistosi, svarbiausia kad blogų nėra
o nematėt, kad pvz. Vilniaus raj.poliklinikoje spermograma kainuoja iki 3 eur?
Kokybės kiek ten bus, klausimas, bet su MB sakėm reiks pabandyt, kai tiek kainuoja, nors kas 3 dienas darykis
QUOTE(MariDona @ 2015 03 24, 19:47)
Gerais atsiliepimais ne visi klientai švaistosi, svarbiausia kad blogų nėra
Kokybės kiek ten bus, klausimas, bet su MB sakėm reiks pabandyt, kai tiek kainuoja, nors kas 3 dienas darykis
Ooo, geras Pasižiūrėjau 7,28 Lt. Įdomu, čia koks tas tyrimas??? Gal čia ne toks, kokio mums reikia? Reiks paskambinti jiems...
Na va MB pirmadieni ryte eina darytis kazkoks nerimas uzpuole mane... gal tas laukimas... sake max 3 dienos jokio fitimiti
QUOTE(Lunatika @ 2015 03 25, 16:08)
Na va MB pirmadieni ryte eina darytis kazkoks nerimas uzpuole mane... gal tas laukimas... sake max 3 dienos jokio fitimiti
Kur žada darytis?