[quote=Lunatika,2015 03 16, 01:40]
[quote=Arvena_,2015 03 15, 21:28]
Sveiki 3-5 dienos
as norejau paklausti,nes pasimeciau. Mano vyras pries savaite sirgo gripu, temp buvo 38.5 - 39. Pasiskaiciau,kad tokia auskta temp kenkia spermiukams... o mes kaip tik kita savaite norim spermograma darytis! Ar galima? Ar geriau butu palaukti?
Ir atsiprasau,kad neprisistaciau. As SM daugiau lankausi kaip svecias, skaitau dominancias temas. O situacija pas mus tokia gan kebli sakyciau. Tai va visada galvojom,kad mano vyrui yra azoospermija,nes nera dottis deferentis (nezinau,kaip lietuviskai) jis tyrimus daresi pries 15m. dabar kai nusprendem,kad norim vaiku,jis nuvaziavo darytis tyrimus is naujo, ir ka jus manot?? Jam daktaras pasake,kad viskas pas ji yra, tai likom nesusiprate.. Nusiunte darytis spermograma ( dar nepasidarem,jau rasiau kdl). Dabar su neramumu eina man kazkaip tos dienos,nes seniau buvom apsiramine,kad reiks TESA ir ICS. dabar net nebezinau ko tiketis...
[/quote]
Gripas ir aukšta temperatūra tikrai įtakos rezultatus į blogą pusę... Tačiau sveikam vyrui tokios jau ženklios įtakos, kad rezultatai nukristų iki azoospermijos, liga padaryti, manau, negali..