Cia musu nemazai, gal kuri patars is patirties Ar veiksmingos-padeda ISLA ciulpiamos gerklei pastiles? Lyg vokieciu vaistineje jos daug pigiau nei pas mus..
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 01 27, 07:37)
aga, visas būrelis gavosi kas savo krepšelius keisti pradėjo, kieno dydžiai buvo dingę, buvo kieno prekėms ryte nuolaidą taikė, o vakare nebe. tai makalynės buvo. tikiuisi etam visas prekes ras ir mums atsiųs
Turbut ne mano, butum pranesus. Aciu uz pirkima
QUOTE(LoveIs @ 2015 01 27, 07:50)
Cia musu nemazai, gal kuri patars is patirties Ar veiksmingos-padeda ISLA ciulpiamos gerklei pastiles? Lyg vokieciu vaistineje jos daug pigiau nei pas mus..
Man isla suejo kaip saldaniai, nieko nepadedavo, tai nebeperku.
QUOTE(LoveIs @ 2015 01 27, 08:50)
Mums veiksmingos Tik jas ir ciulpiam kai suskausta gerkle
QUOTE(jurace @ 2015 01 26, 22:18)
http://www.amazon.co...=AC_SX110_SY165
116 dydžio rožinis super kaina. Puikios kokybės, lengvas ir šiltas.
116 dydžio rožinis super kaina. Puikios kokybės, lengvas ir šiltas.
aciuuuu , tik neber dydzio reikiamo
Labutis,
gal aks SD Kaune renkat?
reikia skubiai ir nedaug
gal aks SD Kaune renkat?
reikia skubiai ir nedaug
QUOTE(Kriiste @ 2015 01 26, 23:17)
paciame gape prie refund yra nuoroda - ja paspaudus uzpildai ir atspausdini lapa, kuri kerpi pusiau - dali klijuoji ant siuntos, kita pastininkei i dantis (instrukcija ka jai reik daryt)
ačiū
tik dar pasitikslinsiu, čia ta DHL nuoroda?
QUOTE(Jinafire @ 2015 01 25, 18:17)
Gal atradusi kuri koki gera drekinanti krema sausai veido odai, arba nuo rauksliu, kad butu be jokiu kvapu ir kitu nesamoniu? pirkdavau is JAV per tarpininkes, bet kad ziauriai nebeapsimoka. Reik ieskot kazko gero is arciau.
Pabandykite iherb.com pasidairyti, iki rytojaus papildoma nuolaida dar galioja, siuntimo kaina priklauso nuo svorio, man už kremuką buvo 2$, tik aš brandžiai odai ėmiau..
QUOTE(Aggnesse @ 2015 01 27, 10:11)
Pabandykite iherb.com pasidairyti, iki rytojaus papildoma nuolaida dar galioja, siuntimo kaina priklauso nuo svorio, man už kremuką buvo 2$, tik aš brandžiai odai ėmiau..
Kur ta papildoma nuolaida iherbe? niekaip nerandu
QUOTE(kristiggg @ 2015 01 26, 01:03)
Ka veiksmingo vaikams nuo slogos perkat?
P.S. Aš nieko vaikams be jūros vandenuko nebeperku. Geriausias vaistas mums toks keistuoliškas, bet pabandžius daugiau į nieką kitą nežiūriu receptas: ramunėlių arbatos pasidaryti, įdėti šaukštelį baltojo! cukraus ir lašinti į abi nosies landas (kai vaikams buvo jau su spalva, tiršta sloga, lašindavau beveik kas valandą), pakanka kelių dienų, kad išsivalytų viskas..
Papildyta:
QUOTE(Lagūna @ 2015 01 27, 11:27)
Kur ta papildoma nuolaida iherbe? niekaip nerandu
Jeigu pirmą kartą perkate, pasinaudoti galite 5$ nuolaida su koduku, papildomai iki rytojaus taikoma 10-20% nuolaida grožio prekėms, tarp jų ir kremams, nuolaidą parodys susidėjus į krepšelį prekes stenkitės neviršyti 22 (neįskaitant siuntimo), nes teks mokėti importo PVM aš dabar stengiuosi neviršyti 24$ be siuntimo, nes dolerio-euro kursas vis kinta
QUOTE(Aggnesse @ 2015 01 27, 10:34)
P.S. Aš nieko vaikams be jūros vandenuko nebeperku. Geriausias vaistas mums toks keistuoliškas, bet pabandžius daugiau į nieką kitą nežiūriu receptas: ramunėlių arbatos pasidaryti, įdėti šaukštelį baltojo! cukraus ir lašinti į abi nosies landas (kai vaikams buvo jau su spalva, tiršta sloga, lašindavau beveik kas valandą), pakanka kelių dienų, kad išsivalytų viskas..
Papildyta:
Jeigu pirmą kartą perkate, pasinaudoti galite 5$ nuolaida su koduku, papildomai iki rytojaus taikoma 10-20% nuolaida grožio prekėms, tarp jų ir kremams, nuolaidą parodys susidėjus į krepšelį prekes stenkitės neviršyti 22 (neįskaitant siuntimo), nes teks mokėti PVM
Papildyta:
Jeigu pirmą kartą perkate, pasinaudoti galite 5$ nuolaida su koduku, papildomai iki rytojaus taikoma 10-20% nuolaida grožio prekėms, tarp jų ir kremams, nuolaidą parodys susidėjus į krepšelį prekes stenkitės neviršyti 22 (neįskaitant siuntimo), nes teks mokėti PVM
AČIŪ
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 01 27, 00:28)
čia turbūt klausė apie PVM, kuris yra 19 proc. Vokietijoje ir kuris jau įskaičiuotas į kainą, kaip ir pas mus. tiesiog sąskaitoje išskiria PVM.
dekui uz atsakyma, va sito nesuprantu jis pastovus dydis
Versandkosten 19.0 % 3,95 eur, ir nesvarbu kiek prekiu dediesi jis pastovus dydis,tai cia ne PVM?