Užsakinėsiu šiandien iš Mango outlet. Galiu priimti kaunietes. Nepersiuntinėsiu.
Rašykit kristiboc@yahoo.com
Ar yra uzsakanciu is next.co.uk ?
Brukstelkite az...
Brukstelkite az...
merginos gal kam reik paltuko,parisiunciau 2vnt
Gap pukinis paltukas S/P dydis,tik 60eu,naujas,,mano spalva juoda
nuoroda
http://www.gap.eu/br...id=000988760001
Gap pukinis paltukas S/P dydis,tik 60eu,naujas,,mano spalva juoda
nuoroda
http://www.gap.eu/br...id=000988760001
QUOTE(Supermamos_forumas @ 2015 01 24, 19:17)
Nesiunčia į LT. Čia jau reikia tarpininkių paslaugom naudotis
Panos, o jums dabar po euro įvedimo , kokiu kursu nuskaičiuoja , jei perkate pvz. svarais ?
Aš pirkau iš www.thehealtbay.com praeita savaite , dabar pažiurejau, tai nurasyta žiauriu kursu: jeigu versti is svaro i litus ir po to i eurus, tai gaunasi pagal sena svaras 4,634
As jau galvoju, gal as varneles nenuemiau , mokedama per Paypal, bet kaip nustatyta , taip ir nekaitaliodavau niekada
Aš pirkau iš www.thehealtbay.com praeita savaite , dabar pažiurejau, tai nurasyta žiauriu kursu: jeigu versti is svaro i litus ir po to i eurus, tai gaunasi pagal sena svaras 4,634
As jau galvoju, gal as varneles nenuemiau , mokedama per Paypal, bet kaip nustatyta , taip ir nekaitaliodavau niekada
QUOTE(Irreelle @ 2015 01 24, 08:23)
Iš mangooutlet ir yoox niekas nerenkate užsakymo? Prisireikė po vieną daiktą iš abiejų...
YOOX ir as noreciau vieno daikto,galeciau ir pati parinkti,ar butu dar norinciu?
QUOTE(krystiana @ 2015 01 24, 20:49)
YOOX ir as noreciau vieno daikto,galeciau ir pati parinkti,ar butu dar norinciu?
man baisiai dega vieni batai , kuriu paskutinis dydis belikes
Jus kaip suprantu ne is Vilniaus? brangokai persiuntimas paskui kainuos...
jeigu iki rytdienos liks pati uzsisakysiu, tiek to tas siuntimo mokestis
mangooutlet jau nebereikia, uzsisakiau irgi pati viena
Mergaites ar yra dabar kokiu akciju pastomatais ?
QUOTE(Bishojo @ 2015 01 24, 19:51)
Užsakinėsiu šiandien iš Mango outlet. Galiu priimti kaunietes. Nepersiuntinėsiu.
Užsakyta
QUOTE(norala @ 2015 01 24, 20:28)
Panos, o jums dabar po euro įvedimo , kokiu kursu nuskaičiuoja , jei perkate pvz. svarais ?
Jo jo žiauru, aš irgi taip bandžiau skaičiuot, tai tik susinervinau. Šiaip ir nuskaičiuoja maždaug 0,471...
Gal kas uzsakinesite http://www.clothingattesco.com/ noriu prisijungti su 2 prekem. Rasykite i AZ