Įkraunama...
Įkraunama...

Minčių perlai ir perliukai- VIII

Mažos mergaitės nori burtų lazdelės, princo su arkliu ir lemtingo pabučiavimo, bet svarbiausia – didelės plazdančios suknelės. Augdamos mergaitės sužino, kad arklį dažniausiai turi kaimietis, visi lemtingi bučiuotojai – vienodai įkaušę, o burtų lazdelės užstato neplanuotą vaiką. Užtat suknelių – pilni salonai!
/Ugnė Barkauskaitė. Dešimt./

___ user posted image-user posted image
Atsakyti
Jeigu nerimo ir rūpesčio paukščiai skraido virš tavo galvos, nieko nepadarysi. Tik neleisk jiems susukti lizdų savo plaukuose.
/Kinų patarlė/

user posted image-user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 29 sausio 2015 - 10:30
Kiekvieno žmogaus gyvenime stoja toks išbandymų laikas, kai patikrinami visi jo resursai. Laikas, kai gyvenimas ima rodytis neteisingas. Kai turime sutelkti visą tikėjimą, visas vertybes, kantrybę, atjautą, atkaklumą. Ir net dar daugiau. Vieni pasinaudoja tokiomis aplinkybėmis ir tampa geresni, o kiti, deja, žlunga.
/Antony Robbins/

user posted image-user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 29 sausio 2015 - 10:29
Kažkada skaičiau: pavojinga pasakoti žmonėms apie save - dar ims ir užsimanys įsidėti tave į kišenę ar pasistatyti į bufetą svetainėje.
/Ugnė Barkauskaitė/

user posted image-user posted image
Atsakyti
Ar visi jaučia tą patį? Ilgisi to, kurio neturi? To vienintelio žmogaus.Tos, kuri moka suprasti nepanaudodama to prieš tave.Tos, kuri nereikalauja tavęs turėti ir kuriai nereikia dėl to meluoti ir norėti būti nuo jos kuo toliau.Ar tokia iš vis yra?
/Herbjorg Wassmo. Septintas susitikimas./

user posted image-user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 29 sausio 2015 - 11:45
Reikia mylėti meilę, kai ji yra, neleisti jai praeiti pro šalį. O jeigu ji nori praeiti pro šalį, tegul eina. Ji turi būti laisva. Tik taip galima ją išsaugoti.
/Herbjorg Wassmo.Dinos knyga./

user posted image-user posted image
Atsakyti
__ Pagaukim valandą, kuri ateina, nesivykime jos, kai išeina.
/Viljamas Šekspyras/

user posted image-user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 29 sausio 2015 - 12:34
Žmonėms patinka, kai pasakoji apie save saikingai, kukliu, intymiu tonu, ir jie įsivaizduoja tave pažįstantys, nors iš tikrųjų nepažįsta, tik šį tą numano apie tave, nes jiems pateikiami faktai, ne jausmai, ne tavo nuomonė apie ką nors, ne tai, kaip tavo gyvenimo įvykiai ar visi tavo sprendimai pavertė tave tuo, kas esi. Jie užpildo spragas savo jausmais, nuomonėmis, spėlionėmis ir sudėlioja naują gyvenimą, labai mažai susijusį su tavuoju, ir šitaip tampi saugus. Niekas negalės prie tavęs prisiliesti, jei pats to nenorėsi.
/Per Petterson. Vogti arklius./

user posted image
Atsakyti
___ Joks didis dalykas pasaulyje neapsiėjo be aistros.
/G. Hėgelis/

user posted image
Atsakyti
Nes būtent taip gyvenimas tave apmauna. Nutveria, kol tavo siela dar apsnūdusi ir pasėja tavyje vaizdą, kvapą, garsą, kurio jau niekad neatsikratysi. Tai ir yra laimė. Bet supranti tai paskui, kai būna jau per vėlu. Ir jau esi amžinas tremtinys, per tūkstančius kilometrų nuo to vaizdo, garso, kvapo. Atsidavęs likimo valiai.
/Alessandro Baricco/

___ user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 29 sausio 2015 - 21:37
________ user posted image

Jei vieną dieną atsirastų noras verkti, paskambink man. Nepažadu tavęs prajuokinti, bet galėčiau verkti kartu... Jei vieną dieną nuspręstum dingti, paskambink man. Nepažadu tavęs prašyti pasilikti, bet galėtume dingti kartu... Jei vieną dieną nebūtų noro kalbėti, paskambink man. Patylėsime kartu!!! Bet jei vieną dieną TU paskambintum, o aš neatsiliepčiau, vis tiek ieškok manęs! Galbūt man velniškai reikia tavęs..

_______ user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 29 sausio 2015 - 22:04
Sielvarto negalima išlieti ašaromis. Tikrasis liūdesys – tylėjimas, kai niekas nežino, kaip kenčia tavo siela.
/A. Bikčentajavas/

___ user posted image
Atsakyti