Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (3)

QUOTE(Monteverte @ 2015 01 18, 00:46)
Pamekeno biskiuką kaip ir jisai pats, tai i patika biggrin.gif  blush2.gif

Teisus Mamontovas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2015 01 18, 00:43)
kai užims paskutinę vietą didžiajame ESC konkurse, daugiau mūsų nebekankins savo beviltiškais bandymais."

taikliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 17, 23:52)
Teisus Mamontovas rolleyes.gif

teisus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 01 17, 23:49)
nu po šimts, visiems taip atrodo, o kaip yr, taip yr tas stūmimas

Tai taip korupciškai lietuviška... iki kaulų smegenų... jokios europos mums nepadeda ir niekada nepadės, nes ta lt tik vis mažėja pagal žmonių skaičių...
Pikčiausia, kad visokie valinskai sau dėl babkių kepa ir kepa tas vargšes žvaigždutes kasmet per projektus, kurios kažko tikisi, o po to eina šėko šunims pjaut į kokią norgę ar airiją. Šlykštu.
Politikoje tas pats... Nežinau kaip galima objektyviai ir nuoširdžiai mylėti lt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2015 01 18, 00:37)
Žiūrovų lentelė:

nu jo, nelabai subalsavo žiūrovai. Bet kiti gal ir nespėjo, matomai.

QUOTE(Ūla @ 2015 01 18, 00:43)
Mamontovo komentaras FB:
"Edgaras Lubys - vienintelė ryškiausia šių metų Eurovizijos daina, kurios motyvas įsimenamas iš pirmo karto. Rekomenduočiau tik atsisakyti tos labai pavojingos cirko temos, jeigu nepavyksta atlikti jos taip, kaip yra nufilmuota klipe. Galbūt dar patrumpinčiau dainą 15-20 sekundžių.
Na ir aišku - gražu žiūrėti, kaip yra stumiama viena atlikėja. Kita vertus, jei ji laimės, tai po to, kai užims paskutinę vietą didžiajame ESC konkurse, daugiau mūsų nebekankins savo beviltiškais bandymais."

Šiaip tai negaliu nesutikti su paryškinta fraze.(nors man iš 2 įsiminė)

QUOTE(Monteverte @ 2015 01 18, 00:46)
Pamekeno biskiuką kaip ir jisai pats, tai i patika biggrin.gif  blush2.gif

Bet būkim truputį ir objektyvūs. Factory daina faina daugiau neformato gerbėjams, bet Eurovizijoje kažin ar pavyktų į finalą iškopt? Man kažkodėl atrodo, kad Lubio daina šioje vietoje turi daugiau šansų.
Pvz, kurį priedainį galit atkartot geriau? (aš dabar jau galiu abu atkartot, bet tą Factory jau gal 4 kartą girdėjau laugh.gif O Lubio dainos priedainis įsiminė po 2 karto)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 17 sausio 2015 - 23:55
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 18, 00:54)
Nežinau kaip galima objektyviai ir nuoširdžiai mylėti lt? smile.gif

Ne i tema as.. As vakar biski pamilau Lt, kai daug zmoniu paaukojo vienam leliukui.. Verkiau i pagalve pasikukciodama blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 17, 23:52)
nu bet jis muzikoj nusimano ne daugiau už bet kurį kitą eilinį žiūrovą biggrin.gif tai vat man kaip žiūrovui abydna, kodėl jo nuomonė, balsai svaresni? biggrin.gif komentarai komentarais, o vis tiek už Vaidą balsuoja.. doh.gif

Nesutinku biggrin.gif Bent jau už mane tai jis tikrai daugiau išmano smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 17, 23:54)

Bet būkim truputį ir objektyvūs. Factory daina faina daugiau neformato gerbėjams, bet Eurovizijoje kažin ar pavyktų į finalą iškopt? Man kažkodėl atrodo, kad Lubio daina šioje vietoje turi daugiau šansų.

nu bet kiek neformatinių dainų laimėjo.. Molitva, Lordi, Ruslana... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 18, 00:54)
nu jo, nelabai subalsavo žiūrovai. Bet kiti gal ir nespėjo, matomai.
Šiaip tai negaliu nesutikti su paryškinta fraze.(nors man iš 2 įsiminė)
Pvz, kurį priedainį galit atkartot geriau?  (aš dabar jau galiu abu atkartot, bet tą Factory jau gal 4 kartą girdėjau laugh.gif O Lubio dainos priedainis įsiminė po 2 karto)

Man pernai Nyderlandu irgi ne formatas atrode ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 18, 00:54)
Nežinau kaip galima objektyviai ir nuoširdžiai mylėti lt? smile.gif

ne dėl politikų Lt mylim rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 17 sausio 2015 - 23:57
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 17, 23:54)
Pvz, kurį priedainį galit atkartot geriau?  (aš dabar jau galiu abu atkartot, bet tą Factory jau gal 4 kartą girdėjau laugh.gif O Lubio dainos priedainis įsiminė po 2 karto)

Molitva irgi buvo tokia savotiška, kaip ir Conchitos daina (aišku, Conchita dar ir įvaizdžiu ėmė).
Paskutiniu metu labai sunku suprognozuoti kas eis į finalą. Kartais labai tokios eurovizinės dainos ir ryškūs, gražūs atlikėjai už borto lieka g.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 17, 23:57)
ne dėl politikų Lt mylim rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti