Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (3)

QUOTE(borjomi @ 2015 01 17, 23:40)
bet jei vertino tik atlikeja, tai Wilma sian tikrai nebuvo blogiausia, kodel tada 0 balu?

Šiaip jos balsas labai išskirtinis, tai faktas. Ne kartą motera panašiu balsu buvo finale. O dar ir daina įdomi, kitokia. Aš iš tiesų tikiu, kad užsieniui neparanku padėti mums išrinkti geriausią dainą, geriausią ar bent jau gerą, įdomų balsą. Kiekvienas juk už save.
Čia absurdas europiečių balsų prašyti doh.gif suprasčiau, kad kreiptųsi iš šalies į australiją, ameriką, o dabar... g.gif
Atsakyti
Mamontovo komentaras FB:
"Edgaras Lubys - vienintelė ryškiausia šių metų Eurovizijos daina, kurios motyvas įsimenamas iš pirmo karto. Rekomenduočiau tik atsisakyti tos labai pavojingos cirko temos, jeigu nepavyksta atlikti jos taip, kaip yra nufilmuota klipe. Galbūt dar patrumpinčiau dainą 15-20 sekundžių.
Na ir aišku - gražu žiūrėti, kaip yra stumiama viena atlikėja. Kita vertus, jei ji laimės, tai po to, kai užims paskutinę vietą didžiajame ESC konkurse, daugiau mūsų nebekankins savo beviltiškais bandymais."
Atsakyti
QUOTE(borjomi @ 2015 01 17, 23:40)
bet jei vertino tik atlikeja, tai Wilma sian tikrai nebuvo blogiausia, kodel tada 0 balu?

Tikrai taip drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Lyg susitarę būtų g.gif
Ar čia mes vienos visiškai ausimis užgultomis g.gif SM'o virusas kažkoks biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 17, 23:42)
Žiūrovai už Wilma mažai užbalsavo... Na bet kada ir būtų spėję šiaip  doh.gif  doh.gif

Tikrai nesąžininga, kad balsuoja nuo pat pradžios  unsure.gif

Pradžioje ji buvo trečia šiaip, nežinau ar pastebėjote? Aš jau ramesnė buvau. Bet esmė ta, kad ėjo viena po kito atlikėjai, žmonės pagalvojo, kad o, visai nieko, davė tam davė anam, o WIlmai gale dar ir nebeliko doh.gif Niekas gi nenori n pinigų išleisti, kai mokama g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 17, 23:44)
Pradžioje ji buvo trečia šiaip, nežinau ar pastebėjote? Aš jau ramesnė buvau. Bet esmė ta, kad ėjo viena po kito atlikėjai, žmonės pagalvojo, kad o, visai nieko, davė tam davė anam, o WIlmai gale dar ir nebeliko doh.gif Niekas gi nenori n pinigų išleisti, kai mokama g.gif

Tai taip drinks_cheers.gif Kas nežinojo tos dainos, tai nieko net ir nesitikėjo.
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2015 01 17, 23:43)
Mamontovo komentaras FB:
"Edgaras Lubys - vienintelė ryškiausia šių metų Eurovizijos daina, kurios motyvas įsimenamas iš pirmo karto. Rekomenduočiau tik atsisakyti tos labai pavojingos cirko temos, jeigu nepavyksta atlikti jos taip, kaip yra nufilmuota klipe. Galbūt dar patrumpinčiau dainą 15-20 sekundžių.
Na ir aišku - gražu žiūrėti, kaip yra stumiama viena atlikėja. Kita vertus, jei ji laimės, tai po to, kai užims paskutinę vietą didžiajame ESC konkurse, daugiau mūsų nebekankins savo beviltiškais bandymais."

Pamekeno biskiuką kaip ir jisai pats, tai i patika biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
reikia užlipt LRT gal laiškais biggrin.gif kad tegu padaro balsavimą PO pasirodymų visų... nu nesąžininga.. visada paskutiniai dainuojantys iškris...
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 18, 00:36)
šou biznyje taip yra ir visada buvo... ryklių verslo pasaulis.. šito nepakeisi, bet reik keist sistemą atrankos tada... nereikia išvis komisijos įtraukinėt.... doh.gif juolab koks zilnys, man 0-linis autoritetas būtent muzikos kompetencijos aspektu - ne dainininkas, ne kompozitorius... tad vienintelis kriterijus pagal kurį gali spręst - patinka/nepatinka... ir kažkodėl jo tas patinka/nepatinka sveria kaip visų žiūrovų balsai kartų sudėjus... kodėl?! biggrin.gif

Nu bet Zilnio komentarai normaliausi, mano galva, jis matęs tà EV iš visù pusiù, tai dažnai sako, kaip yra, neieško sliekù ant asfalto smile.gif
Jau geriau nei Seilius iš serijos : du po penkisdiešimt doh.gif

QUOTE(Monteverte @ 2015 01 18, 00:37)
pomidorai2.gif  pomidorai2.gif   pomidorai2.gif   pomidorai2.gif   pomidorai2.gif   pomidorai2.gif   pomidorai2.gif   pomidorai2.gif   pomidorai2.gif   pomidorai2.gif   pomidorai2.gif   pomidorai2.gif

tongue.gif
QUOTE(borjomi @ 2015 01 18, 00:40)

O kažin kodėl Wilma dainavo paskutinė ir iš karto po jos balsavimas buvo sustabdytas biggrin.gif o visi realūs kandidatai sudainavo pirmieji ? Nu toli Wilmai važinėt, tai padarė jai paslaugà biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Delta-: 17 sausio 2015 - 23:51
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2015 01 17, 23:43)
Mamontovo komentaras FB:

100 procentų pritariu kiekvienam jo sakiniui drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2015 01 18, 00:43)
Mamontovo komentaras FB:

nu po šimts, visiems taip atrodo, o kaip yr, taip yr tas stūmimas
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2015 01 17, 23:48)
Nu bet Zilnio komentarai normaliausi, mano galva, jis matęs tà EV iš visù pusiù, tai dažnai sako, kaip yra, neieško sliekù ant asfalto 

nu bet jis muzikoj nusimano ne daugiau už bet kurį kitą eilinį žiūrovą biggrin.gif tai vat man kaip žiūrovui abydna, kodėl jo nuomonė, balsai svaresni? biggrin.gif komentarai komentarais, o vis tiek už Vaidą balsuoja.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 17 sausio 2015 - 23:53