Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (3)

QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 17, 23:22)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Pvz. koks mūsų reikalas, kieno gerbėja Jazzu ar net tas pats Zilnys? Mes renkam pagal tai, ką matom dabar. Konkretų pasirodymą.
Kažkaip nesąžininga man tokie komentarai...

drinks_cheers.gif liūdniausia, kad tai ne tik komentarai bet ir balsai... visi davė 12 Vaidui, nu objektyviai net žiūrint, nu ar buvo Vaidas geriausias šiandien iš dalyvių? galų gale ar buvo pats geriausios formos, palyginus su tuo ką jis tikrai gali? ne... bet Jazzu, suprantate, jo sena gerbėja.. viskas... 50% balsų... parazitai-kenkėjai labai šauniai tam pritaria, nes nereikia gi stiprių konkurentų jiems, tad Vaidas tikrai nuostabus... kam išvis balsuot žiūrovam nelabai ir aišku doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 18, 00:24)
tai būtent drinks_cheers.gif Kažkaip, žiūriu, nelabai jiems pavyksta išvengti tų asmeniškumų..

Kaimas ta LT ir tiek, visi vieni su kitais pažįstami, ypač jù sferoje.

QUOTE(blackkiss @ 2015 01 18, 00:25)
nu komisija išvis neturėtų 50% sudaryt.. va kur subjektyvumas - kažkas kažkieno draugas, kažkas gerbėjas, kažkas mokytojas, kažkas šiaip interesų savų turi ir t.t doh.gif užkniso tas amžinas LT blatas doh.gif

Iš kitos pusės komisija kaip ir naudinga, nes su tokiu balsuotojù skaičiumi, tai lengva nusipirkt pergalę. Ir dabar visai tikėtina, kad sėdėjo Pop Ladies prie kokio vynelio ir nusprendė, davai pavarom už Liepà smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 18, 01:29)
drinks_cheers.gif

Tai ką, praktiškai nebėr šansų, jei dvi dainos krenta?
Viskas, jei Factory kris, lt atrankos nebežiūrėsiu, vistiek su š važiuos, aš jais nebetikiu schmoll.gif man svarbiau netgi pati daina, tik po to atlikėjas

Logiska, cia juk dainos konkursas
Atsakyti
Man tai atrodo, kad 2 dainos kris tos, kur lrt puslapy buvo nubalsuota. Nu nelogiška, kad kristù tos, kurias iškritusios dalyvės dainavo g.gif dėl to, matyt, ir paleido dainos balsavimà lrt psl.

Dėl Vaido, tai man jis šiandien irgi geriausiai atrodė iš visù blush2.gif nors tikrai nesu jo gerbėja biggrin.gif
(Laukiu pomidorù krušos biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2015 01 17, 23:32)
Kaimas ta LT ir tiek, visi vieni su kitais pažįstami, ypač jù sferoje.
Iš kitos pusės komisija kaip ir naudinga, nes su tokiu balsuotojù skaičiumi, tai lengva nusipirkt pergalę. Ir dabar visai tikėtina, kad sėdėjo Pop Ladies prie kokio vynelio ir nusprendė, davai pavarom už Liepà  smile.gif

Bet tai kokiame Auksiniame balse duoda tuos 10 nemokamų, o tokioje Eurovizijos atranoje neduoda doh.gif Absurdas. Visai kitaip žmonės balsuotų, nes būtų visai kitas skaičius. Nepaslaptis gi, kad didelė dalis mokamai iš viso nebalsuoja, ne turtuolių gi šalis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 17, 23:28)
Plius jau iki konkurso, pagal feisbukus matosi, kas kieno draugai  doh.gif  doh.gif  Žodžiu, kaip kokia mafija - arba tu su mumis, arba tu prieš mus...

šou biznyje taip yra ir visada buvo... ryklių verslo pasaulis.. šito nepakeisi, bet reik keist sistemą atrankos tada... nereikia išvis komisijos įtraukinėt.... doh.gif juolab koks zilnys, man 0-linis autoritetas būtent muzikos kompetencijos aspektu - ne dainininkas, ne kompozitorius... tad vienintelis kriterijus pagal kurį gali spręst - patinka/nepatinka... ir kažkodėl jo tas patinka/nepatinka sveria kaip visų žiūrovų balsai kartų sudėjus... kodėl?! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 17, 23:22)
O tai palaukit, o žiūrovai kiek balsų Wilmai ir Factory skyrė? Gal čia tik sm'as už šią dainą biggrin.gif

Komisijos lentelė:
1. M. Linkytė – 41 balas
2. V. Baumila – 34 balai
3. E. Lubys – 30 balų
4. M. Daikerytė – 27 balai
5. T. Juodsnukis – 25 balai
6. J. Brūzga – 19 balų
7. Mia – 18 balų
8. N. Šiaudikytė – 17 balų
9. R. Striškaitė – 13 balų
10. L. Mondeikaitė – 8 balai
11. Wilma La – 0 balų

Žiūrovų lentelė:
1. L. Mondeikaitė – 703 balsai
2. E. Lubys – 685 balsai
3. M. Linkytė – 616 balsų
4. T. Juodsnukis – 566 balsai
5. Mia – 511 balsų
6. N. Šiaudikytė – 466 balsai
7. M. Daikerytė – 382 balsai
8. J. Brūzga – 375 balsai
9. V. Baumila – 343 balsai
10. Wilma La – 263 balsai
11. R. Striškaitė – 206 balsai

Galutiniai laidos rezultatai:
1. M. Linkytė
2. E. Lubys
3. L. Mondeikaitė
4. T. Juodsnukis
5. V. Baumila
6. M. Daikerytė
7. Mia
8. N. Šiaudikytė
9. J. Brūzga
10. R. Striškaitė
11. Wilma La

http://www.lrt.lt/na...dar_du_dalyviai
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2015 01 17, 23:36)
Dėl Vaido, tai man jis šiandien irgi geriausiai atrodė iš visù  blush2.gif nors tikrai nesu jo gerbėja  biggrin.gif
(Laukiu pomidorù krušos  biggrin.gif )

pomidorai2.gif pomidorai2.gif pomidorai2.gif pomidorai2.gif pomidorai2.gif pomidorai2.gif pomidorai2.gif pomidorai2.gif pomidorai2.gif pomidorai2.gif pomidorai2.gif pomidorai2.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2015 01 17, 23:32)
Iš kitos pusės komisija kaip ir naudinga, nes su tokiu balsuotojù skaičiumi, tai lengva nusipirkt pergalę. Ir dabar visai tikėtina, kad sėdėjo Pop Ladies prie kokio vynelio ir nusprendė, davai pavarom už Liepà   smile.gif

ta komisija bent kompetentinga turi būt.. o dabar? tik kokia Stonytė kompetentinga... dabar net pirkt nereikia - parašai FB draugeliams komisijams, "klausyk, nu skirk man 12 šiandien" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 17 sausio 2015 - 23:41
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 17, 23:16)
Nebent jiems labai aiškaii buvo perduota, kad tik atlikėją vertinam g.gif

bet jei vertino tik atlikeja, tai Wilma sian tikrai nebuvo blogiausia, kodel tada 0 balu?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 18, 00:36)
Bet tai kokiame Auksiniame balse duoda tuos 10 nemokamų, o tokioje Eurovizijos atranoje neduoda doh.gif Absurdas. Visai kitaip žmonės balsuotų, nes būtų visai kitas skaičius. Nepaslaptis gi, kad didelė dalis mokamai iš viso nebalsuoja, ne turtuolių gi šalis doh.gif

Išvis nemokamas turėtù būt balsavimas, juk čia Prezidento rinkimù svarbumo reiškinys biggrin.gif
Atsakyti
Žiūrovai už Wilma mažai užbalsavo... Na bet kada ir būtų spėję šiaip doh.gif doh.gif

Tikrai nesąžininga, kad balsuoja nuo pat pradžios unsure.gif
Atsakyti