Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (3)

Nu man ta "Factory ..." tai visiškai neįstrigo g.gif
Atsakyti
Spaudzia tas dainas kaip surius, nuo to persitempimo net bloga, kad tik kazkur pataikyt, kazkam itikt, mistiniam euro formatui. Kodel negaletu paprastai iseit ir laisvai sudainuot paprasta faina daina, tokia kaip factory? Tikrai sunkiai suvokiama atranka
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 18, 00:16)
Ir dar man nepatinka, kad kartais komisija labiau giria atlikėją aplamai (paėmus visą jo muzikinę veiklą), o ne konkretų atlikimą.

Pvz. šiandien neobjektyvi tuo atžvilgiu buvo dukart Jazzu ( Vaidas ir Monika).

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Toks vaizdas, kad kaip užplaukia, taip ir vertina. Vienus vienaip, kitus - kitaip.
Atsakyti
Bet žiūrėkit. Iki šiandien (ar kada) galėjom balsuoti už dainas. Balsavimas šiandien per pietus jau tikrai buvo sustabdytas. Bet dainų atlikimo scenoje mes dar negirdėjom doh.gif doh.gif
Pvz. neabejoju, kad Factory būtų tikrai daugiau balsų surinkus (po Wilmos pasirodymo).
Net iki jo ją nemažai kas pastebėjo.
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2015 01 18, 00:17)
Nu man ta "Factory ..." tai visiškai neįstrigo  g.gif

Jei vertinant pagal "įstrigimą", tai pvz Lubio - labiau Eurovizinis formatas(labiau įstringantis priedainis), o Factory - jau toliau nuo to.

O tai palaukit, o žiūrovai kiek balsų Wilmai ir Factory skyrė? Gal čia tik sm'as už šią dainą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 17 sausio 2015 - 23:23
QUOTE(eglegle @ 2015 01 17, 23:18)
Spaudzia tas dainas kaip surius, nuo to persitempimo net bloga, kad tik kazkur pataikyt, kazkam itikt, mistiniam euro formatui. Kodel negaletu paprastai iseit ir laisvai sudainuot paprasta faina daina, tokia kaip factory? Tikrai sunkiai suvokiama atranka

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(tuktuk @ 2015 01 17, 23:19)

Toks vaizdas, kad kaip užplaukia, taip ir vertina. Vienus vienaip, kitus - kitaip.

Pvz. koks mūsų reikalas, kieno gerbėja Jazzu ar net tas pats Zilnys? Mes renkam pagal tai, ką matom dabar. Konkretų pasirodymą.
Kažkaip nesąžininga man tokie komentarai...
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 17, 23:16)
Ir dar man nepatinka, kad kartais komisija labiau giria atlikėją aplamai (paėmus visą jo muzikinę veiklą), o ne konkretų atlikimą.

drinks_cheers.gif

QUOTE(-Delta- @ 2015 01 17, 23:17)
Nu man ta "Factory ..." tai visiškai neįstrigo  g.gif

man irgi neypatinga, bet gal aš skonio neturiu, kaip ir komisija biggrin.gif
Atsakyti
Iškrenta ir dvi dainos

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 18, 00:22)
Pvz. koks mūsų reikalas, kieno gerbėja Jazzu ar net tas pats Zilnys? Mes renkam pagal tai, ką matom dabar. Konkretų pasirodymą.
Kažkaip nesąžininga man tokie komentarai...

tai būtent drinks_cheers.gif Kažkaip, žiūriu, nelabai jiems pavyksta išvengti tų asmeniškumų..
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 17, 23:14)
Absoliučiai  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Jau seniai tokios geros dainos atrankose neturėjom.
Bet tai gal tikrai nenorim laimėt? Nu pvz. komisija gal nenori???

nu komisija išvis neturėtų 50% sudaryt.. va kur subjektyvumas - kažkas kažkieno draugas, kažkas gerbėjas, kažkas mokytojas, kažkas šiaip interesų savų turi ir t.t doh.gif užkniso tas amžinas LT blatas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 17, 23:24)
tai būtent drinks_cheers.gif Kažkaip, žiūriu, nelabai jiems pavyksta išvengti tų asmeniškumų..

Plius jau iki konkurso, pagal feisbukus matosi, kas kieno draugai doh.gif doh.gif Žodžiu, kaip kokia mafija - arba tu su mumis, arba tu prieš mus...
Papildyta:
QUOTE(fukse @ 2015 01 17, 23:23)
Iškrenta ir dvi dainos

Bet iškrenta gal tos, už kurias per savaitę žiūrovai nenubalsavo?
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 17, 23:25)
nu komisija išvis neturėtų 50% sudaryt.. va kur subjektyvumas - kažkas kažkieno draugas, kažkas gerbėjas, kažkas mokytojas, kažkas šiaip interesų savų turi ir t.t doh.gif užkniso tas amžinas LT blatas doh.gif

drinks_cheers.gif

Tai ką, praktiškai nebėr šansų, jei dvi dainos krenta?
Viskas, jei Factory kris, lt atrankos nebežiūrėsiu, vistiek su š važiuos, aš jais nebetikiu schmoll.gif man svarbiau netgi pati daina, tik po to atlikėjas
Atsakyti