Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (3)

QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 18, 00:08)
O man būtent Wilmos atlikimas labai patiko. Dėl žemo tembro. Na ji užkimus, tai įprastai taip neišdainuotų. Gal dėl to ją praspyrė?
Bet būtent tokiu tembru tą dainą mielai klausyčiau.

drinks_cheers.gif man irgi tas jos žemas tembras labai tiko prie dainos.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 17, 23:08)
Bet tai nesupratau tada kodėl ta Wilma taip jau neįtiko nei vienam užsieniečiui, kad nei baliuko neskyrė doh.gif Tikrai buvo prastesnių atlikėjų - kad ir Šiaudikytė unsure.gif Man čia kažkaip keistai.

nu kad visai ne baliuko, tai taip - keista, Šiaudikytė tikrai blogiau (net pamiršus ją išvis buvau doh.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 18, 00:09)
Nu ne bet kurį  biggrin.gif  Šiaudikytė, Liepa, netgi Monika su ja be ryšio skambėtų , pagal mane...

tai jau tikrai biggrin.gif kažkap neįsivaizduoju jų atliekančių šią dainą. Bet man kažkodėl atrodo, kad pabijos ir kiti ją imti po šito balsavimo.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 18, 00:08)
O man būtent Wilmos atlikimas labai patiko. Dėl žemo tembro. Na ji užkimus, tai įprastai taip neišdainuotų. Gal dėl to ją praspyrė?
Bet būtent tokiu tembru tą dainą mielai klausyčiau.

aš net nepajutau to užkimimo, po tų cypkių jis kaip tik buvo.

Niekšeliai tie eurovizijos prodiuseriai.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 01 17, 23:09)
As ne vieno daugiau su sita daina neisivaizduoju. drinks_cheers.gif

man labiau patiko tas balsavime variantas... choras kur dainavo laugh.gif o įsivaizduot, tai čia sunku pasakyt neišgirdus... manau būtų daug gerų variantų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 17, 23:11)
tai jau tikrai biggrin.gif kažkap neįsivaizduoju jų atliekančių šią dainą. Bet man kažkodėl atrodo, kad pabijos ir kiti ją imti po šito balsavimo.

Tai tik kuris nors iš vyriokų gali pabandyti. Tikiuosi, atsiras tokių drąsių smile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 18, 00:12)
Tai tik kuris nors iš vyriokų  gali pabandyti. Tikiuosi, atsiras tokių drąsių  smile.gif  g.gif

tikiuosi ir aš drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 18, 00:06)
na bet ir reikėjo šiandien balsuot už dainininką, ne dainą... rolleyes.gif o daina tai ką.. lieka, yra ir geresnių jau pretendentų.. bet kurį kitą dalyvį paėmus...

Tai būtent. Todėl komisija ir suvarė Wilmai 0 kaip atlikėjai, jiems dzin, kokia jos daina buvo, o žiūrovai, priešingai - balsavo už visumà (atlikėjas, balsas, vaizdas ir t.t.), todėl tokie skirtingi ir rezultatai.

Dėl užsienio komisijos , tai įdomu būtù sužinot, iš kur jie išvis išdygo, ar tik ne M.T. iniciatyva biggrin.gif
Kaip ir pernai komisijoje Brandonas Stone Monikai po 12 balù dalino, o paskui tik pyst paaiškėjo, kad jis Donatui eurovizinę dainà parašęs. Ir tipo viskas čia ok, jokiù privačiù interesù.

Ir šiaip, balsavimas nuo pradžiù, neišgirdus visù pasirodymù biggrin.gif nu logikos nulis. Nors čia vėlgi, manau, tiesiog interesù kova, tsakant visi mes lygūs, bet kai kurie lygesni.

Neskanu, fui cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Delta-: 17 sausio 2015 - 23:19
QUOTE(mjforever @ 2015 01 17, 23:11)
aš net nepajutau to užkimimo, po tų cypkių jis kaip tik buvo.

Niekšeliai tie eurovizijos prodiuseriai.

Absoliučiai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Jau seniai tokios geros dainos atrankose neturėjom.
Bet tai gal tikrai nenorim laimėt? Nu pvz. komisija gal nenori???
Atsakyti
2015 m. „Eurovizijos“ atrankos taisyklės
..........
user posted image

Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 17, 23:04)
Kažin ar dar kas nors išdrįs bandyt dainuot tą Factory , žinodami, kad nei Lt komisija, nei užsienio neskyrė nei balo. (neaišku kokiais kriterijais rėmėsi užsieniečiai vertindami). Mūsiškiai tai turbūt grynai atlikėjus vertino šį sykį. O ką galvojo užsieniečiai, tai jie patys ir težino doh.gif

Nebent jiems labai aiškaii buvo perduota, kad tik atlikėją vertinam g.gif
Atsakyti
Ir dar man nepatinka, kad kartais komisija labiau giria atlikėją aplamai (paėmus visą jo muzikinę veiklą), o ne konkretų atlikimą.

Pvz. šiandien neobjektyvi tuo atžvilgiu buvo dukart Jazzu ( Vaidas ir Monika).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 17 sausio 2015 - 23:17