ppėc
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 24, 22:37)
Nu Mia dar as balsa galiu pakeist ir siaip dar ne blogiausias varianas. Bet jei Liepa!!!!!!!!!!!!!!
Pritariu
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 24, 22:35)
Nu viskas, chebra, nebėra plaukučių, žandikaulio, akyčių, nebėra nieko. Suvalgė mūsų berniuką...
ot nereikėjo už Neringą balsuot
QUOTE(linamog @ 2015 01 24, 22:37)
Oi tu bliiiin... Nesitikejau.
Durnių motina viltis buvo išlindusi, kad gal dar visus šeštadienius pasumuos... nors jau širdis sakė, kad ne...
Nu aš Tado nemačiau tarp laimėtojų, tai anksčiau ar vėliau jis iškrito, kaip ir nėr skirtumo
gaila tik Ingėno, toookia meilė buvo/yra
gaila tik Ingėno, toookia meilė buvo/yra
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 24, 22:37)
Aš turėjau nuojautą, iš tiesų, nesigiriant. Nenorėjau visai šiandien žiūrėti Bet kažkaip, tie mūsų linksmi pokalbiai pritraukė ir galvoju, nu reikia pažiūrėt...
Tikrai negalvojau taip blogai
Bet tai ką, ta daina tikrai užkeikta
Mano ausiai ir daina gera ir atlikimas geras Beje, abu kartus patiko. Nu... silpnos mano ausytės, išeina
Nu Mia dar as balsa galiu pakeist ir siaip dar ne blogiausias varianas. Bet jei Liepa!!!!!!!!!!!!!!
Mia šiandien gerau dainavo, nors pati daina tai man vidutiniška. Bet kitos kniauklės
Nu ir pyp.. Prieita iki absurdo iš tikro. Apmaudu, kai matai tokią neteisybę. Kam kam, Liepai tai iš tikro slėptis. Kaži ar ji pati savęs apsiklauso nors kartais
Liepa absoliuti tragedija nesuprantu, ar čia tikrai taip jos giminėsdraugai stengias, ar ietuviai tokie beskonių tauta
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 24, 22:38)
ot nereikėjo už Neringą balsuot
O kas daryt, pas abu žandikauliai tai gražūs, graži pora būtų
Juokauju, visai nebalsavau. Kokia jau prasmė? Ne gi eisiu ir kelias korteles pirksiu? Aš už nemokamą balsavimą tokiems renginiams
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 24, 22:39)
Mano ausiai ir daina gera ir atlikimas geras Beje, abu kartus patiko.
Man irgi. Nuejau Tado bent FB palaikyt.