Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (3)

QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 24, 22:21)
Tu geriau galvok apie bekrentančius gražuolius, o ta gražuolė tegul pati kapstosi  biggrin.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Galvoju... aš visur suspėju, mačiau...
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 01 24, 22:22)
user posted image marš Taduko traukti iš dugno, nebebus tuoj iš viso ką veikti prie teliko.

Tai va unsure.gif verysad.gif verysad.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 24, 23:21)
Tu geriau galvok apie bekrentančius gražuolius, o ta gražuolė tegul pati kapstosi  biggrin.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

lotuliukas.gif Na bet nagus nusigraušiu jei Taduks iškris mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 24, 22:22)
Galvoju... aš visur suspėju, mačiau...

Nu bet juk tu vyrus labiau myli, ane? biggrin.gif Teks tau Šiaudikytę šįvakar aukoti biggrin.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 01 24, 22:22)
user posted image marš Taduko traukti iš dugno, nebebus tuoj iš viso ką veikti prie teliko.

Tadukas... O vat Baumila, didžiulė mūsų žvaigždė ir charizma, Baumila fitness4.gif lens.gif listen.gif
Atsakyti
tai aišku vyrai visada įdomesni cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nusisneka komisija. Cia kiekvienam studijavusiam (nebutinai, aisku) menus zinoma, kad menininkas vertinamas uz UNIKALUMA. Todel tegu nepeza, kad geras atlikejas padarys viska gerai. Na taip, sudainuos gal ir be klaidu, bet tai nebus menas ta tikraja prasme. Kodel gydytojas yra tik vienos srities, reabilitologas neis gimdymu priimenet, o jau dainininkas bet kokia balalaika turi superiniai sudainuot. Briedas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 24 sausio 2015 - 22:25
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 24, 22:24)
Nu bet juk tu vyrus labiau myli, ane?  biggrin.gif  Teks tau Šiaudikytę šįvakar aukoti  biggrin.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Jei atvirai, aš.... žandikaulius myliu blush2.gif nu čia nesigilinkit, bet man tvirti žandikauliai - pagrindas biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras, 4u.gif
Vakaras blankus. Dainos skamba kaip bent 5 metus palaikytos stalčiuje. Nebalsuosiu, LRT suorganizuotos tragiškos atrankos neremsiu rolleyes.gif cool.gif
Tadui gresia iškristi? blink.gif
Atsakyti
03 ar 3 reik rašyt??
Atsakyti
03
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 24, 22:26)
Jei atvirai, aš.... žandikaulius myliu blush2.gif nu čia nesigilinkit, bet man tvirti žandikauliai - pagrindas biggrin.gif

Savi nukrypimai, ane? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti