Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (3)

QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 24, 22:13)
Šaunuolė  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Aš kol kas tik vieną. Bet matau, kad reikia nespaust  doh.gif  Bo paskutinis pagal žiūrovus  unsure.gif
O man smagus Jurgio pasirodymas  smile.gif

Ou mai gad, kas darosi lentelej? Negi reikes ir is asmeniniu, ne tik is darbiniu balsuot? Moterys, nemiegam! Ingenai, siusk likusius 4, laiko ne kazka beliko.
Jurgio man visai smagus, nors daina nudna.
Atsakyti
niaaaa, nu žinotės biggrin.gif biggrin.gif aš tai sakyčiau šitą lentelę reikėtų aukštyn kojom apverst - tada daugiau mažiau teisybė būtų biggrin.gif
Atsakyti
Tai Dangerous daina su Milita ir iškrito? g.gif Ar dar ims ją kas kada, jei susimąstys?
Atsakyti
Matėt šiai minutei lentelę eilės tvarka:
Liepa, Mia, Monika, Neringa,, Edgaras, Vaidas, Jurgis,.... Tadas
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 24, 22:14)
Nu tikrins sakė visais šaltiniais ar ne Liepa pati čia po suknele pasikišus varo už save biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 24, 22:13)
Ingenai, mars pirkt korteliu! lotuliukas.gif

Ne, nu iki tiek aš neičiau biggrin.gif blush2.gif blush2.gif
Jei žmonėms taip nepatiko, ką jau čia...

QUOTE(linamog @ 2015 01 24, 22:14)
Ou mai gad, kas darosi lentelej? Negi reikes ir is asmeniniu, ne tik is darbiniu balsuot? Moterys, nemiegam! Ingenai, siusk likusius 4, laiko ne kazka beliko.

Nusiunčiau tuos galimus 5.
Atsakyti
hm, nu gal reik eit ir man už Tadą prabalsuot, kažkaip gaila jo unsure.gif
Papildyta:
irgi labai tipinė EV daina rolleyes.gif
Atsakyti
mano gražuola susivarė ant šios dainos, kaži, tikrai Dangerous negalėjo imt?
Atsakyti
Bet kaip juokingai papai prie Giržado atrodo biggrin.gif . Prancūziška porelė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 24, 22:18)
mano gražuola susivarė ant šios dainos, kaži, tikrai Dangerous negalėjo imt?

Tu geriau galvok apie bekrentančius gražuolius, o ta gražuolė tegul pati kapstosi biggrin.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 24, 22:21)
Tu geriau galvok apie bekrentančius gražuolius, o ta gražuolė tegul pati kapstosi  biggrin.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Ingėnai doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image marš Taduko traukti iš dugno, nebebus tuoj iš viso ką veikti prie teliko.
Atsakyti