Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (3)

Klausaus vis factory, - man ji per gera eurovizijai biggrin.gif Ja turetu dainuoti visas bandas.. tokie ale Blur'ai... su prisukamo apelsino ivaizdziu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 18, 00:00)
Aš supratau, kad jie patys nuspręs. Ir netgi galės savo dainų kitiems iki finalo neduoti. O jei ta daina visgi pasieks finalą, tada va jau dainuos visi finalistai.

Kažin ar dar kas nors išdrįs bandyt dainuot tą Factory , žinodami, kad nei Lt komisija, nei užsienio neskyrė nei balo. (neaišku kokiais kriterijais rėmėsi užsieniečiai vertindami). Mūsiškiai tai turbūt grynai atlikėjus vertino šį sykį. O ką galvojo užsieniečiai, tai jie patys ir težino doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 17 sausio 2015 - 23:05
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 17, 23:00)
Aš supratau, kad jie patys nuspręs. Ir netgi galės savo dainų kitiems iki finalo neduoti. O jei ta daina visgi pasieks finalą, tada va jau dainuos visi finalistai.

nu supratau.. chaosas valdo biggrin.gif strategija: taisyklių nėra, bet avos prokatit biggrin.gif
Atsakyti
Nu blyn, nors balsavimą galėjo įjungt pabaigus visiems dainuoti doh.gif . Aš tik 1 balsą buvau pasilikus iki Wilmos doh.gif
Atsakyti
Va radau:

http://www.lrytas.lt...atranka.htm?p=2

kaip ir sakiau:

Kai kas, palyginus su praėjusiais metais, jau patobulinta. Į atranką su savo pasirinkta daina atėjęs atlikėjas iki finalo gali nebesiskirti su savo daina ir neatiduoti jos kitiems.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 17, 23:04)
Kažin ar dar kas nors išdrįs bandyt dainuot tą Factory , žinodami, kad nei Lt komisija, nei užsienio neskyrė nei balo. (neaišku kokiais kriterijais rėmėsi užsieniečiai vertindami). Mūsiškiai tai turbūt grynai atlykėjus vertino šį sykį. O ką galvojo užsieniečiai, tai jie patys ir težino doh.gif

na bet ir reikėjo šiandien balsuot už dainininką, ne dainą... rolleyes.gif o daina tai ką.. lieka, yra ir geresnių jau pretendentų.. bet kurį kitą dalyvį paėmus...
Atsakyti
O man būtent Wilmos atlikimas labai patiko. Dėl žemo tembro. Na ji užkimus, tai įprastai taip neišdainuotų. Gal dėl to ją praspyrė?
Bet būtent tokiu tembru tą dainą mielai klausyčiau.
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 17, 23:06)
na bet ir reikėjo šiandien balsuot už dainininką, ne dainą... rolleyes.gif o daina tai ką.. lieka, yra ir geresnių jau pretendentų.. bet kurį kitą dalyvį paėmus...

Tikrai nesutinku.
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 18, 00:06)

Bet tai nesupratau tada kodėl ta Wilma taip jau neįtiko nei vienam užsieniečiui, kad nei baliuko neskyrė doh.gif Tikrai buvo prastesnių atlikėjų - kad ir Šiaudikytė unsure.gif Man čia kažkaip keistai.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 01 17, 23:05)
Nu blyn, nors balsavimą galėjo įjungt pabaigus visiems dainuoti doh.gif . Aš tik 1 balsą buvau pasilikus iki Wilmos doh.gif

išvis nesąžiningos, nevienodos sąlygos... tada atidarytų balsavimą visiems sudainavus ir viskas...
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 17, 23:05)

Kai kas, palyginus su praėjusiais metais, jau patobulinta. Į atranką su savo pasirinkta daina atėjęs atlikėjas iki finalo gali nebesiskirti su savo daina ir neatiduoti jos kitiems.

tobulintojai.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 17, 23:08)
O man būtent Wilmos atlikimas labai patiko. Dėl žemo tembro. Na ji užkimus, tai įprastai taip neišdainuotų. Gal dėl to ją praspyrė?
Bet būtent tokiu tembru tą dainą mielai klausyčiau.

As ne vieno daugiau su sita daina neisivaizduoju. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 17, 23:06)

Nu ne bet kurį biggrin.gif Šiaudikytė, Liepa, netgi Monika su ja be ryšio skambėtų , pagal mane...
Atsakyti