Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (3)

QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 24, 22:38)
Nu žinokit prabalsuosiu už jį šiandien.

čia jau susitaikymas, kad dainuoti jie vis tiek nedainuos, tai bent parodysim, kokių vyrų turim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 24, 21:39)
realiai šitas pasirodymas EV-ijoj visai susivalgytų...čia iš tų dainų, kurios užima ne žemas vietas, ir niekada nesuprantu kodėl biggrin.gif

Paskutiniais metais nebūtinai. Būdavau nustebinta, kai tokios tipinės eurovizinės, regis, nepraeina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 24, 22:38)
Gyvai ta klijonkė tikrai neblogai žiūrėjosi  biggrin.gif  O ir pats Tadukas šiandien atrodė vaaau  wub.gif

Kazkas isimylejo hah.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 24, 21:38)
Gyvai ta klijonkė tikrai neblogai žiūrėjosi  biggrin.gif  O ir pats Tadukas šiandien atrodė vaaau  wub.gif
--

biggrin.gif gerai, gerai atrodė drinks_cheers.gif
---
aš neapsisprendžiu, ar balsuot.. labai pikta šiandien blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 24, 22:40)
realiai šitas pasirodymas EV-ijoj visai susivalgytų...čia iš tų dainų, kurios užima ne žemas vietas, ir niekada nesuprantu kodėl biggrin.gif

drinks_cheers.gif taikliai.
Atsakyti
Nu nu, ziurim i bon jovy biggrin.gif
Atsakyti
Ingėnai bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 01 24, 21:40)
čia jau susitaikymas, kad dainuoti jie vis tiek nedainuos, tai bent parodysim, kokių vyrų turim biggrin.gif

Kas jie? biggrin.gif

Beje, kaip sakiau, Tadas minėjo, kad , kad jam paskirtą dainą pakeitė 2 dienos iki pasirodymo. Ir ta pirmoji daina buvo ... Not Perfect. Gal teko perleisti labiau patyrusiems ? biggrin.gif

Jo majo , bondžoviai biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
ojej kaip prastai blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Man jau alergija tuoj prasidės nuo to bmyylos
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 24, 21:41)
Kazkas isimylejo  hah.gif

biggrin.gif blush2.gif blush2.gif

QUOTE(blackkiss @ 2015 01 24, 21:42)
Ingėnai  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif blush2.gif Nu tada iki galutinio išpildymo dar Taduks ją turėtų pabandyt biggrin.gif blush2.gif

Šiaip buvau skaičiusi komentaruose tą palyginimą, nu bet ... pati kažkaip nesusimąsčiau g.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 24, 21:40)
Paskutiniais metais nebūtinai. Būdavau nustebinta, kai tokios tipinės eurovizinės, regis, nepraeina g.gif

nu gal jų per daug tiesiog buvo, nesutilpo visos biggrin.gif