Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (3)

nu, kada baigsis si rauda?
Atsakyti
O Liepa kaip sutragino dainą, kaip po netekties kokios unsure.gif nors mano B tai gražu sako biggrin.gif jis kažkaip su ta Liepa man vis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 24, 21:17)
Man tai Egdaro This Time versija įdomesnė. Kažkaip su jo tembru spalvingiau skamba.

man irgi geriau nei kai Vaidas dainavo, bet iš principo vis tiek ne schmoll.gif ir galėjo Edgariukas jau taip akivaizdžiai nerodyt, kad jam nepatinka... rolleyes.gif
Papildyta:
o kieno čia daina?? visai graži... būtų... ne Liepos atlikime biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 24, 22:20)
man irgi geriau nei kai Vaidas dainavo, bet iš principo vis tiek ne  schmoll.gif ir galėjo Edgariukas jau taip akivaizdžiai nerodyt, kad jam nepatinka... rolleyes.gif

O kodel ne? Durniska is tiesu atrankos sistema.
Atsakyti
Man visgi Vaidas geriau su ta daina
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 24, 21:21)
o kieno čia daina?? visai graži... būtų... ne Liepos atlikime  biggrin.gif

Jurgis gi dainavo
Atsakyti
Kris Neringa ir Bruzga sian? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 24, 21:23)
Kris Neringa ir Bruzga sian? g.gif

o ne du siandien kris?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 24, 21:21)
O kodel ne? Durniska is tiesu atrankos sistema.

kodėl ne? nu todėl, kad... žiūrovai ir Vaidas tikrai nekalti, kad tokia sistema biggrin.gif tai jei jau išeini dainuot prieš žiūrovus, tai daryk tą bent neperkreiptu veidu smile.gif Vaidui irgi nemanau, kad malonu girdėt biggrin.gif
Atsakyti
user posted image gražiausias numeriukas
Atsakyti
Tik Edgaras sudainuotu Factory. O mano vyro komentaras is kito kambario - Brainstormu daina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 24 sausio 2015 - 21:28
Tadukui tinka ta daina, reikia tik išrėkti ją aistringiau
Atsakyti
nu kažkaip... ne Tado balsui unsure.gif o gal Vaidui šita daina tiktų? g.gif nu faktas, kad Wilmos atlikime ji geriau skambėjo g.gif
Atsakyti