Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (3)

Bet vedėjai tai pora kaip tvora šiandien. Reikėjo jai be kablukų būt ax.gif
Atsakyti
bet marazmas pagalvojus... nu tai duotų Militai šansą pabandyt dar, kai pasveiks... rolleyes.gif taip išeina gali būt vienintelis tinkamas dainininkas, bet jei netyčia suserga, viskas... važiuos bele kas, nors tas šimtą kartų pasveiktų iki EV doh.gif
Atsakyti
Kaip juokingai Lubys, per sukastus dantis "roudinroundin" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 24, 21:08)
bet marazmas pagalvojus... nu tai duotų Militai šansą pabandyt dar, kai pasveiks...  rolleyes.gif taip išeina gali būt vienintelis tinkamas dainininkas, bet jei netyčia suserga, viskas... važiuos bele kas, nors tas šimtą kartų pasveiktų iki EV  doh.gif

tokia atranka iš viso marazmas, tai todėl Militai ir tenka prisitakyti.
Nors gal čia ją likimas saugo, nes gal eitų, eitų į priekį ir po to liktų antra, gal tada jai didelis smūgis būtų g.gif viskam yra sava priežastis.
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 24, 21:08)
bet marazmas pagalvojus... nu tai duotų Militai šansą pabandyt dar, kai pasveiks...  rolleyes.gif taip išeina gali būt vienintelis tinkamas dainininkas, bet jei netyčia suserga, viskas... važiuos bele kas, nors tas šimtą kartų pasveiktų iki EV  doh.gif

Tai Wilma La irgi ziauriai sirgo paskutini karta dainuodama, nebuvo jokiu kalbu apie jokius sansus...
Atsakyti
prie aprangos reikia kibti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 01 24, 22:10)
Kaip juokingai Lubys, per sukastus dantis "roudinroundin" biggrin.gif

Bet ir vaizdelis nekoks doh.gif , negi jis į veidrodį nežiūri prieš eidamas į sceną doh.gif .
Atsakyti
Man tai pagailo Edgaro
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 01 24, 21:12)
Tai Wilma La irgi ziauriai sirgo paskutini karta dainuodama, nebuvo jokiu kalbu apie jokius sansus...

bet nesąmonė schmoll.gif net darbe susirgus biuletenį gaunį doh.gif biggrin.gif niekas gi nemeta dėl to iš darbo biggrin.gif
Atsakyti
Man tai Egdaro This Time versija įdomesnė. Kažkaip su jo tembru spalvingiau skamba.
Atsakyti
kaip sau norit, man Liepos užuolaida nė trupučio geriau neatrodo schmoll.gif
Atsakyti
Koks man Liepos balsas negrazus wacko.gif
Atsakyti