Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (3)

QUOTE(tuktuk @ 2015 01 22, 13:11)

nu tiesiog nulūūūžau iš juoko lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Superinis gif'as thumbup.gif

Žodžiu, tegul bernai susikiša po katiną į kelnes, ir didžiojoj Eurovizijoj sėkmė garantuota lotuliukas.gif Bent jau prisimintų bigsmile.gif

bet tai gi negalima gyvūnų neštis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 21, 22:25)
Nu neblogai  drinks_cheers.gif  Tik va su viršutine dalimi kažkaip vis nepataiko  g.gif  Nelabai man tas švarkas žiūrisi  g.gif

O man kaip tik viskas gerai žiūrisi, juolab, kad toks švarkelis gerai įsimenamas, vadinasi ir daininynką įsimins biggrin.gif
Atsakyti
Žodžiu, tegul bernai susikiša po katiną į kelnes, ir didžiojoj Eurovizijoj sėkmė garantuota lotuliukas.gif Bent jau prisimintų bigsmile.gif

Priminsiu, gyvūnėliai - neleidžiami ir šiaip, mūsų jau niekas neišgelbės, dar toks pas mus negimė lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 22 sausio 2015 - 16:20
Linkytė "Flying" Skęstu angliška versija
Atsakyti
kažkaip nesiklauso man Linkytės daina visai . schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2015 01 22, 17:01)
bet tai gi negalima gyvūnų neštis  verysad.gif

ai, nu jo.. verysad.gif Reiškia nepraeis šitas bajeris. O toookia idėja verysad.gif

QUOTE(kuti kuti @ 2015 01 22, 18:21)
Linkytė "Flying" Skęstu angliška versija

Šitą dainą angliška versija irgi pagadino blush2.gif Visas grožis man buvo tame sąskambyje "skęstu-gęstu". Tik tiek, kad ši versija jau kiek optimistiškesnė - šioje jau skrenda Monika laugh.gif
Bet tai nesvarbu ar ji skęsta, ar skrenda, vistiek EV šiai dainai tikriausiai nesišviečia.
Atsakyti
Šiai valandai rezultatas toks:
user posted image

http://www.lrt.lt/pr...ovizijos_dainos
Atsakyti
Baisu, glaima ir prarasti Factory hearts sad.gif
Atsakyti
labas 4u.gif
QUOTE(mjforever @ 2015 01 21, 22:40)
geriau visai be viršutinės, žiūrėtūsi negyvai
Papildyta:
idėja radau

user posted image

lotuliukas.gif doh.gif superinė idėja biggrin.gif

Man irgi
Tai mes jau supratom, kad gal kokie pirmo kurso studentai laugh.gif Nors šiai laidai gal jau antrakursiai? Truputį lyg ir postūmis į geresnę pusę(nors ne visų nuotraukas dar mačiau - gal per anksti apsidžiaugiau

nu kur gi ne doh.gif viena su užuolaida, kitas - kaip kaliausė, Tadukas su klijonke... čia vadinas "Pasiruoškime Eurovizijai taupiai" doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Ūla @ 2015 01 22, 16:01)
bet tai gi negalima gyvūnų neštis  verysad.gif

o tai gal gerai... biggrin.gif niekur tų gyvūnų reik nerodyt, nei generalinėse, nei pusfinaly, o po to išeini finale, ir ką jau laugh.gif diskvalifikuotų šalį, matyt, negrįžtamai, bet gal jau spėtume 1vt laimėt lotuliukas.gif
Atsakyti
na bet pakelkit rankas, kas neįsivaizduoja katuko niekur kitur, kaip tik pas Taduką
pioneer.gif

user posted image

user posted imageuser posted image atrodo kaip mulkis su ta apranga
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 22, 21:44)
viena su užuolaida, kitas - kaip kaliausė, Tadukas su klijonke...
---
o tai gal gerai...  niekur tų gyvūnų reik nerodyt, nei generalinėse, nei pusfinaly, o po to išeini finale, ir ką jau laugh.gif diskvalifikuotų šalį, matyt, negrįžtamai, bet gal jau spėtume 1vt laimėt

lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
---

buvo ir man tokia mintis kilus - viskas per repeticijas ramiai, tyliai, o per tiesioginį tik - tadaaaam! bigsmile.gif lotuliukas.gif

QUOTE(mjforever @ 2015 01 22, 22:07)
na bet pakelkit rankas, kas neįsivaizduoja katuko niekur kitur, kaip tik pas Taduką

---
user posted imageuser posted image atrodo kaip mulkis su ta apranga

doh.gif lotuliukas.gif
Gražiai turėtų žiūrėtis blush2.gif

---

nu bet ir už ką jam taip nesiseka doh.gif Koks Vaidas turbūt didesnį blatą turi pas tuos studentus laugh.gif Kažkaip jo taip žiauriai neišpuošia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 22 sausio 2015 - 21:23

QUOTE(tuktuk @ 2015 01 22, 21:23)

buvo ir man tokia mintis kilus - viskas per repeticijas ramiai, tyliai, o per tiesioginį tik - tadaaam
---

nu bet ir už ką jam taip nesiseka doh.gif Koks Vaidas turbūt didesnį blatą turi pas tuos studentus laugh.gif Kažkaip jo taip žiauriai neišpuošia.

oi, seniai SMui laikas į atrankas įsiveržt, bent tvarką padarytume laugh.gif doh.gif
---
nu Vaidui gal tiesiog užtenka proto nesileist taip aprengiamam doh.gif jau pižama užtraumavo, galvojau blogiau nebūna.. nu tai kur ten.. pasirodo būna doh.gif laugh.gif
Atsakyti