Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (3)

QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 20, 20:28)
Idomu, idomu bus isgirst Vaida. O Tada gal Factory?  bigsmile.gif

Atspėjai bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif

Taduks nepabijojo pabandyt Factory bigsmile.gif bigsmile.gif

http://www.balsas.lt...alyviu-isvaizda

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 20, 22:24)
Atspėjai  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Taduks nepabijojo pabandyt Factory  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Perskaiciau, kad papeike jo dainavima unsure.gif

Si karta jau ir apredai visu geresni brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 20, 21:24)
Atspėjai  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Tik, kaip supratau iš komentarų, nelabai pasisekė sudainuot jam.
Bet bent jau be striukės.

Komisijos favoritė šįkart, atrodo, Mia.
Na ką, lauksim šeštadienio gathering.gif

O šiaip tai man ŽIAURIAI įdomu, kas važiuos ir su kokia daina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 20 sausio 2015 - 21:45
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 20, 21:38)
Perskaiciau, kad papeike jo dainavima unsure.gif

Si karta jau ir apredai visu geresni brunette.gif

Nu papeikė, ką čia dabar... Paklausysim...

Bet pvz. kokia Ieva tai jinai apie dainavimą nemanau, kad labai jau ten daug ir supranta g.gif blush2.gif Zilnio komentarai man svaresni. Ir to Zujaus (o jis , kiek pamenu, labai jau griežtas).

QUOTE(Ūla @ 2015 01 20, 21:39)

Bet bent jau be striukės.

Su ale odiniu švarku biggrin.gif Eksperimentuoja lotuliukas.gif

Bet aš labai norėjau, kad TĄ dainą pabandytų, tai vistiek džiaugiuosi blush2.gif Įnoringa ji man atrodo. Įdomu, kaip skambės...
Atsakyti
http://www.15min.lt/...24-479852?cf=df
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 01 20, 22:02)

Viskas teisingai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Tik dalykas tas, kad jie jau sutiko dalyvauti tokiomis sąlygomis g.gif Tai kaip dabar atrodytų prieš kitus dalyvaujančius atrankoje, jei kažką keistų? Juk tie kiti irgi laiką gaišta, stengiasi (kaip jau jiems ten išeina)...

Papildyta:

Bet... supyko ir Tadas smile.gif doh.gif
Žodžiu, kažkokia audringa šiemet EV atranka.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 20, 21:21)
Vaido FB skaičiau, kad dainuos šįkart Edgaro dainą. Reiškia, apsimainė.

Tu matai, galvojau, kad jiedu tikrai nesikeis biggrin.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 20, 22:24)

Geras bigsmile.gif Nesitikėjau, kad išdrįs blush2.gif Baisiai smalsu kaip jis su ta daina atrodys bigsmile.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 21, 00:21)
Tik dalykas tas, kad jie jau sutiko dalyvauti tokiomis sąlygomis  g.gif  Tai kaip dabar atrodytų prieš kitus dalyvaujančius atrankoje, jei kažką keistų? Juk tie kiti irgi laiką gaišta, stengiasi (kaip jau jiems ten išeina)...

----

Bet... supyko ir Tadas  smile.gif  doh.gif
Žodžiu, kažkokia audringa šiemet EV atranka.

ne, tai greičiausiai niekas nieko nekeis. Tik man keista, kad jie dabar burnoja, juk žinojo kas per atrankos taisyklės bus prieš einant biggrin.gif

--

O ką jis sakė?
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 20, 23:29)
Geras bigsmile.gif Nesitikėjau, kad išdrįs blush2.gif Baisiai smalsu kaip jis su ta daina atrodys bigsmile.gif
------
ne, tai greičiausiai niekas nieko nekeis. Tik man keista, kad jie dabar burnoja, juk žinojo kas per atrankos taisyklės bus prieš einant biggrin.gif

--

O ką jis sakė?

Sveika 4u.gif Kiek supratau iš jo komentaro , jam šitą dainą pakeitė. Prieš dvi dienas iki pasirodymo (reiškia, kad kaip ir ne pats rinkosi g.gif ).

-----

Pratrūko ... Įtampa pas juos turbūt labai didelė doh.gif doh.gif unsure.gif

-----

Ai, stipriai pyktelėjo dėl komisijos komentarų biggrin.gif Matosi, kad užsispyręs jis smile.gif Nebūtų neformalas smile.gif Nepatiko, kad jį nori būtinai įstatyti į griežtus pop rėmus...

Žodžiu, mūsų vyriokai visi daugiau mažiau įsiutę biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 20 sausio 2015 - 23:36
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 21, 00:34)
Kiek supratau iš jo komentaro , jam šitą dainą pakeitė. Prieš dvi dienas iki pasirodymo (reiškia, kad kaip ir ne pats rinkosi  g.gif ).

-----

Pratrūko ... Įtampa pas juos turbūt labai didelė  doh.gif  doh.gif  unsure.gif

-----

Ai, stipriai pyktelėjo dėl komisijos  komentarų  biggrin.gif Matosi, kad užsispyręs jis  smile.gif Nebūtų neformalas  Nepatiko, kad jį nori būtinai įstatyti į griežtus pop rėmus...

Na, esmė, kad vistiek sudainuos biggrin.gif
---

Bet tai pernai metais lyg nebuvo tokių aistrų ir tokios konkurencijos biggrin.gif Šįmet visi užsidegė į tą Euroviziją doh.gif

----

Įsivaizduoju, kad jam, kaip rokeriui, jokio smagumo plyšaut tuos bumsus.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 20, 23:41)

Bet tai pernai metais lyg nebuvo tokių aistrų ir tokios konkurencijos biggrin.gif Šįmet visi užsidegė į tą Euroviziją doh.gif

----

Įsivaizduoju, kad jam, kaip rokeriui, jokio smagumo plyšaut tuos bumsus.. biggrin.gif

Na Mija tik tridinėjo smile.gif blush2.gif blush2.gif Šiemet tai jau rami kažkokia.

-----

Tai ne tik bumsus (nors ne bumsas juk ir kliuvo dabar). Bet tai nori, kad būtinai pop stiliuje jį atliktų.
Nors iš tiesų tai žinojo, kur eina blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 21, 00:48)
Na Mija tik tridinėjo  smile.gif  blush2.gif  blush2.gif Šiemet tai jau rami kažkokia.

-----

Tai ne tik bumsus (nors ne bumsas juk ir kliuvo dabar). Bet tai nori, kad būtinai pop stiliuje jį atliktų.
Nors iš tiesų tai žinojo, kur eina  blush2.gif

Turbūt šiais metais nieko nesitiki ji biggrin.gif

---

aa, tai viskas aišku jau man su ta daina doh.gif Reiškia, skambesys jau bus kitas nei Wilmos versijoje..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 20 sausio 2015 - 23:56
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 20, 23:55)
Turbūt šiais metais nieko nesitiki ji biggrin.gif

---

aa, tai viskas aišku jau man su ta daina doh.gif Reiškia, skambesys jau bus kitas nei Wilmos versijoje..

Tai kad šansų jai kaip ir nėra...

-----

Nu va :

Jaučiuosi puikiai ,bei gerai padainavęs ir pasirodęs dainos stilistikoje, Kai daina pakeičiama prieš dvi dienas- rezultatas Puikus! smile emoticon
ir kodėl reikia keisti stiliu? Gali but tik POP ? C'mon..NETOLERANCIJA! O kur Rokas, Jazzas, Miuziklas, Metalas, Country ir daugybe kitu zanru..BULLSHIT! Tikrai ima juokas..grin emoticon Kas per taisyklės? ..KOKS NORIU TOKS IR ESU ! - Ir labai džiaugiuosi, jog žmonėms tai patinka, nes dainuoju ne sau, o jums!
Atsakyti