Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (3)

QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 18, 19:39)
Emocijos ir tiek pas visus  irnesakyk.gif

Nu jo biggrin.gif drinks_cheers.gif

Bet tai kas bus finale, jei kitas norės dainuoti dainą ir padainuotų geriau doh.gif smile.gif
Nors dėl Edgaro aš rami.
Atsakyti
jooo.. krito mano nuomonė apie Vaidą... verysad.gif ir, beje -TAIP, Mamontovas yra etalonas EV, nes niekas per visą konkurso istoriją tokios aukštos vietos užimt Eurovizijoje nesugebėjo, ir kaži ar sugebės. Tegu ne daina paėmė tą vietą, idėja, bet kažkodėl niekas kitas tokios idėjos nesugalvojo.. Taip kad kam, kam, bet Vaidui jį kritikuoti... gal tegu slepiasi po lapais, ypač su vakarykščiu "kokybišku" atlikimu....
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 18, 19:46)

Bet tai kas bus finale, jei kitas norės dainuoti dainą ir padainuotų geriau  :

kas bus.. neduos jis savo dainos niekam dainuot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 18 sausio 2015 - 19:51
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 18, 19:52)

kas bus.. neduos jis savo dainos niekam dainuot biggrin.gif

Iki finalo taip smile.gif Nu bet tarkim , jei ta jo daina nueitų iki finalo smile.gif
Iš Vaido pusės labai stipriai jaučiasi konkuravimas.
Pvz. Edagaras (minėjau, biškutį paskaičiau ir jo pasisakymus) labai normaliai , sveikai ir pozityviai į viską žiūri.

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 18, 19:59)
Iki finalo taip  smile.gif  Nu bet tarkim , jei ta jo daina nueitų iki finalo  smile.gif
Iš Vaido pusės labai stipriai jaučiasi konkuravimas.
Pvz. Edagaras (minėjau, biškutį paskaičiau ir jo pasisakymus) labai normaliai , sveikai ir pozityviai į viską žiūri.

Edgaras dar per tv sakė, kad jam svarbiausia, kad tinkamas atlikėjas, daina patektų, ir kad visiškai nepergyventų jei pats nepatektų.. tad daina neabejotinai pasidalintų jei jau ir pats nepatektų į finalą...o Vaidas.. nu man atrodo, jis jau geriau pasitrauktų iš konkurso, nei duotų kitam ją dainuot doh.gif biggrin.gif gal klystu... nu bet susireikšminimas vakar matėsi nesusvietnas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 18, 20:02)
Edgaras dar per tv sakė, kad jam svarbiausia, kad tinkamas atlikėjas, daina patektų, ir kad visiškai nepergyventų jei pats nepatektų.. tad daina neabejotinai pasidalintų jei jau ir pats nepatektų į finalą...o Vaidas.. nu man atrodo, jis jau geriau pasitrauktų iš konkurso, nei duotų kitam ją dainuot  doh.gif  biggrin.gif  gal klystu... nu bet susireikšminimas vakar matėsi nesusvietnas  biggrin.gif

Vaidas labai nori būtent PATS važiuoti (ir panašu, kad labiau dėl savęs, net ne dėl LT blush2.gif blush2.gif , na galiu būti čia ir neteisi).
O Edagaras tai ir kaip kūrėjas juk dalyvauja. Ai, iš viso jis man subalansuota asmenybė.

Tiesa, ten buvo užgriebta ir truputis diskusijos apie galimą lietuvišką Edgaro dainos tekstą. Jei LT tam būtų pasiruošus (išsiųsti dainą su lietuvišku tekstu). Taip, kad čia dar nėra galutinis ir vienintelis variantas.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 18, 21:06)
Tiesa, ten buvo užgriebta ir truputis diskusijos apie galimą lietuvišką Edgaro dainos tekstą. Jei LT tam būtų pasiruošus (išsiųsti dainą su lietuvišku tekstu). Taip, kad čia dar nėra galutinis ir vienintelis variantas.

Bet jei zodziai gilus ir dainos esme - kas ja supras? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 18, 20:10)
Bet jei zodziai gilus ir dainos esme - kas ja supras? unsure.gif

dainos toks dalykas, kad žodžius ne būtina suprast.. kartais ją tiesiog jauti, jei gera... nemokų prancūziškai, bet kiek mano mėgstamų prancūziškų dainų wub.gif toj pačioj EV, kaip tyčia, dažniausiai patinka tos, kurių kalbų nemoku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 18, 20:06)
Vaidas labai nori būtent PATS važiuoti (ir panašu, kad labiau dėl savęs, net ne dėl LT  blush2.gif  blush2.gif , na galiu būti čia ir neteisi).

Va, manau, tiksliai į dešimtuką, Ingėnai drinks_cheers.gif
Ir jo, manau, jis bus vienintelis, kuris neduos dainos kitiems, o jei iškris, išsineš ją ant pečių su savim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 18 sausio 2015 - 20:16
Bet tai kokios jos man čia panašios :

http://www.15min.lt/...24-478811?cf=df

Jei neatidaro tiesiogiai, Wilmos La nuotrauka

ir ta aktorė:

http://www.15min.lt/...27-478047?cf=df

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 18, 20:16)
Bet tai kokios jos man čia panašios :

man į dizainerę Julia Janus ji panaši, kai su kirpčiais. į R. Wright nelabai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 18, 20:18)
man į dizainerę Julia Janus ji panaši, kai su kirpčiais. į R. Wright nelabai  g.gif

o jau čia arčiau.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 18, 20:18)
man į dizainerę Julia Janus ji panaši, kai su kirpčiais. į R. Wright nelabai  g.gif

QUOTE(Ūla @ 2015 01 18, 20:29)
o jau čia arčiau.

Gali būt smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti