Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (3)

QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 18, 16:29)
Žinokit vistiek netikiu, kad Linkytė išvažiuos  smile.gif Kaip ten jie besistengtų  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dar kartą paklausiau Wilmos La

https://www.youtube....h?v=tKqEOeNDrDc

Bet tai kaaaaip ji man viskuo patinka. Turbūt prie nieko negaliu prisikabinti. Ir įsijautimo mano ausiai (ir akiai) čia pilnai užteko. Palyginkim juk su įdainuota (kažkieno) versija - ten žymiai ramiau ir šalčiau. O čia energijos, spalvų, nuotaikos, optimizmo tai dainai suteikė.

Ir apranga man jos patiko. Ir ji pati visa scenoje, simpatiška, švytinti ir įdomi atrodė. Plius laisva, kaip pabrėžė Žilnys.

Su visa meile ir pagarba Tadukui biggrin.gif blush2.gif

Atsakyti

O dabar ir Taduką dar kartą paklausiau biggrin.gif

https://www.youtube....h?v=PxjLGaML3so

Na nebuvo jau taip blogai, kaip vakar įspūdį susidariau smile.gif
Mano ausiai išspaudė jis iš tos dainos ką buvo galima išspausti 100 proc. Ir netgi būtų galima ją prisijaukinti (su tokiu atlikimu). Šiandien ji man kaip ir klausoma pasidarė smile.gif

Mano ausiai jo balsas iš visų šiuometinėje atrankoje dalyvaujančių pats stipriausias blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Mano mama tai butu jusu didziausia drauge, - tik uz Taduka lotuliukas.gif `
Atsakyti
paklausiau vakarykštes Vaido, Militos, Tado, Wilmos dainas jūtūbėj. stengiausi įsivaizduoti, kad esu statistinis EV žiūrovas, kuris dainas mato pirmąkart (kažkodėl manau, kad didžioji dauguma balsuojančių žiūri EV tik pusfinalius ir finalą). ir ką... liūdesys... nei viena daina neveža:
Vaidas - iki priedainio man liuks. priedainis - užsinori eit sumuštiaką pasidaryt verysad.gif
Wilma - sutinku, kad ji ir jos atlikimas tiko daina. bet daina man asmeniškai nuobodi, ištvėriau pusę. be to, atrodo, kad atlikėja dainuoja pati sau.
Milita per jauna savo dainai, keistai atrodė tas jos raivymasis ir savęs glostinėjimas. daina stipriai vidutiniška, kakur jau girdėta.
Tadas - fainas tas Tadas, užtat daina visai ne smile.gif

daugiau kol kas nemačiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 18, 16:52)
Dar kartą paklausiau Wilmos La

https://www.youtube....h?v=tKqEOeNDrDc
Bet tai kaaaaip ji man viskuo patinka. Turbūt prie nieko negaliu prisikabinti. Ir įsijautimo mano ausiai (ir akiai) čia pilnai užteko. Palyginkim juk su įdainuota (kažkieno) versija - ten žymiai ramiau ir šalčiau. O čia energijos, spalvų, nuotaikos, optimizmo tai dainai suteikė.

Ir apranga man jos patiko. Ir ji pati visa scenoje, simpatiška, švytinti ir įdomi atrodė. Plius laisva, kaip pabrėžė Žilnys.

Su visa meile ir pagarba Tadukui  biggrin.gif  blush2.gif

pritariu kiekvienam zodziui drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 18, 14:56)
O dar Monikos reklama sokiu projekte.. Is viso ne savose rogese.. Bet kokia kaina viesinama..

nu kaip sau norit, bet jei rinktis Monika ar Liepa EV, tikrai man geriau jau Monika blush2.gif biggrin.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 18, 15:17)
Vaiduko brolio Donato komentaras po Mamontovo užvesta diskusija dėl Edgaro dainos:
Jo, gabalas rimtas. Manau antra vieta nacionalinėj atrankoj garantuota
Nes pirma, tai aišku Vaiduko turi būti, ane?
------------
Nu šakės, kaip neskanu  Iš kur žmonės tokie savimylos

bet tai natūralu, kad jis palaiko, jis jo BROLIS... jei tavo sesė ar brolis dalyvautų, negi nepalaikytum, nelinkėtum ir netikėtum jos/jo pergale?.. netikiu smile.gif visiškai nieko blogo tame nematau palaikyt savus... rolleyes.gif
--------------
ir kur čia savimylumas, jis gi ne save giria, o brolį biggrin.gif

QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 18, 17:40)

Wilma - sutinku, kad ji ir jos atlikimas tiko daina. bet daina man asmeniškai nuobodi, ištvėriau pusę. be to, atrodo, kad atlikėja dainuoja pati sau.
-----------
Tadas - fainas tas Tadas, užtat daina visai ne

man atvirkščiai daina super, o atlikimo prašosi gilesnio ta daina biggrin.gif man susidarė jausmas, kad sudainavo bele sudainuot kuo greičiau...
------------
gal nevažiuotų būtent su šita daina....nu bet vis tiek man čia viskas keista... reikėtų pirma daina rinkt, o po to jau atlikėją, ir žiūrėt kuriam ji labiau tinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 18 sausio 2015 - 18:34
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 18, 18:33)
nu kaip sau norit, bet jei rinktis Monika ar Liepa EV, tikrai man geriau jau Monika

----------

bet tai natūralu, kad jis palaiko, jis jo BROLIS... jei tavo sesė ar brolis dalyvautų, negi nepalaikytum, nelinkėtum ir netikėtum jos/jo pergale?.. netikiu smile.gif visiškai nieko blogo tame nematau palaikyt savus... rolleyes.gif

ir kur čia savimylumas, jis gi ne save giria, o brolį biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

------
Tai aišku palaikyčiau. Bet reikia perskaityt tą diskusiją nuo... iki . Na aš į ją (tą diskusiją) nelįsčiau. Ten visi buvo už Edgaro dainą. O čia bac, atėjo Vaido reklamuot. Man kažkaip visai ne į temą g.gif blush2.gif
Be to man nepatiko pats išsireiškimas. Per daug jau pasitikinčiai pasakyta.

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 18, 19:05)

Tai aišku palaikyčiau. Bet reikia perskaityt tą diskusiją nuo... iki . Na aš į ją (tą diskusiją) nelįsčiau. Ten visi buvo už Edgaro dainą. O čia bac, atėjo Vaido reklamuot. Man kažkaip visai ne į temą  g.gif

na taip į kitų dalyvių sieną lįst ir išsišokinėt, tikrai negražu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Betgi dabar aiškėja biggrin.gif Vaidas nebuvo patenkintas Mamontovo nuomone (kad tas palaiko Edgaro dainą), tai matyt ir savo brolelį atsiuntė pasisakyt biggrin.gif

Nes ant Vaiduko sienos diskusija irgi biškį į tą temą persimetė:

Fanas: As asmeniskai tikrai nezinau kuri daina geresne ar Vaido ar Edgaro. Pas Vaida tipiskas geras eurovizinis gabalas o man Edgara daina su mintimi cinkeliu ir kaip Zilnys sake yra ka paniuniuoti. Dar kai paskaiciau vakaryksti Mamontovo komentara ant Lubio sienos pirma karta suabejojau kas is siu dvieju dainu turetu vis gi atstovauti Lietuvai ar ESC gabalas ar daina su mintimi

Vaidutis į tai: O Mamontovas tai Eurovizijos kontekstu yra kazkoks etalonas?

Dar Vaidutis: Manau, kad Mamontovoas gyvenantis Lietuvoje ir kuriantis Lietuvoje tikrai nežino kokios dainos yra ir gali būti klausomos Europoje, kai pats Andrius kuria ne europietišką muziką. Nesudievinkite atlikėjo jis turi savo nuomuonę, bet tai tik nuomuonė - ji jūsų veikti neturėtų

Kažkuria prasme jis ir teisus (kad čia tik nuomonė). BET jei imant Vaidą ir Mamontovą , visgi bent man Mamontovas didesnis autoritetas muzikine prasme g.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Emocijos ir tiek pas visus irnesakyk.gif
Atsakyti
Užpyko Baumilutis ir tiek biggrin.gif
Atsakyti