Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (3)

QUOTE(nikiukas @ 2015 01 18, 16:23)
speju finale bus Vaidas , Edgaras ir Monika  g.gif bet su kokiom dainom idomu

Neaiski tik trecia daina.. arba factory arba linkytes dainuota.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 01 18, 15:21)
kas čia blogo būti įsitikinusiam dėl brolio sėkmės  biggrin.gif

Aš jo vietoje iš viso į tą diskusiją nelįsčiau smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2015 01 18, 16:07)
Balsuoja draugai ir pažįstami, nenustebčiau, jei ir pačios prisipirkusios sim kortelių. Tas pats, kas su Nainės papuolimu į eurovizijos vedėjos vietą. Jos vyras fb gi agitavo ir kaip tik išmanė ir radistų fanai nubalsavo, jokio objektyvumo. Tiškevič buvo daug vertesnė vesti.

drinks_cheers.gif ir manau, kad jei padarytų nemokamą balsavimą, tai kiekis atvertų visus "nupirktus" balsavimus ("nupirktus, t.y. tuos, kur patys už save balsuoja (į tai įeina nusipirktos sim korteles tiek sau tiek pažįstamiems, kad tik balsuotų ir pan.)
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 18, 15:28)
Aš jo vietoje iš viso į tą diskusiją nelįsčiau  smile.gif  blush2.gif

Aš jo vietoje išvis po pernykščiais lapais slėpčiausi ir niekur viešai nesireikščiau...
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 18, 16:25)
Neaiski tik trecia daina.. arba factory arba linkytes dainuota.

O tai su kuo Linkytė vakar dainom apsikeitė? Juk Jazzu buvo komentaras, kad blondinė blondinei dainą atidavė... Ta prasme, kiek supratau Linkytė ne savo dainą dainavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2015 01 18, 16:31)
Aš jo vietoje išvis po pernykščiais lapais slėpčiausi ir niekur viešai nesireikščiau...

Kai zmogus be gedos ir sazines jausmos, tai ir nesupranta lotuliukas.gif

Sudas, kad balsavimas mokamas. KODEL? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 18, 15:33)
Kai zmogus be gedos ir sazines jausmos, tai ir nesupranta lotuliukas.gif

Sudas, kad balsavimas mokamas. KODEL?  blink.gif

Manau, tam, kad Tylai galėtų Linkytei pirmą vietą nupirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 18, 16:33)
Sudas, kad balsavimas mokamas. KODEL?  blink.gif

Čia, spėju, man klausimas.
Paprasčiausiai dėl to, kad manau, jog didesnis balsų kiekis parodytų objektyvesnius rezultatus. Mokamai balsuojančių žymiai mažiau.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 18, 15:17)
Vaiduko brolio Donato komentaras po Mamontovo užvesta diskusija dėl Edgaro dainos:

Jo, gabalas rimtas. Manau antra vieta nacionalinėj atrankoj garantuota
Nes pirma, tai aišku Vaiduko turi būti, ane?  biggrin.gif  doh.gif

Nu šakės, kaip neskanu  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Iš kur žmonės tokie savimylos  doh.gif  doh.gif  doh.gif

As neisiskaiciau, kas komentuoja, pamaniau, kad turi omeny, kad i pirma taip ar taip Linkyte bus prastumta.
Atsakyti
Žinokit vistiek netikiu, kad Linkytė išvažiuos smile.gif Kaip ten jie besistengtų smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 18, 16:29)
Žinokit vistiek netikiu, kad Linkytė išvažiuos  smile.gif Kaip ten jie besistengtų  smile.gif

Jei važiuos, tai galima tikėtis, kokia pasipiktinimo banga kils, užlūš delfiai ir aflos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2015 01 18, 16:32)
Jei važiuos, tai galima tikėtis, kokia pasipiktinimo banga kils, užlūš delfiai ir aflos biggrin.gif

bet kokia nepagarba bus, jei istiesu taip nutiks... negi, be koropcijos nebegalima nuspresti kokia muzka atstovaus LT urovizijai? g.gif
Atsakyti