Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (3)

QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 18, 13:35)
Žinot, galvoju, o gal ta australė Wilma La pati pasiprašė, kad ją išmestų  g.gif  Na žinant jos atėjimo istorija (pralaimėtos lažybos).
Tada tie nuliukai iš komisijos logiški...

Nepasiprase. Labai norejo dar pabuti, padalyvauti.
Atsakyti
Džiugu matyti, kad sm palaiko "Factory Heart" dainą bigsmile.gif Patiko man ji vienintelė. Ir net labai patiko. Ir būtų įdomu pamatyti Lubio atlikimą. Nuojauta sako, kad gerai skambėtų. O kuriam atlikėjui ji "priklauso"? Žinau, kad kūrėjai Airiai, bet kam skirta jinai?
O Lubio daina "Not Perfect" nepatiko... na nėra bloga, bet tikrai nesiklausyčiau specialiai ją užsidėjus. Man ji nuobodi, neįdomi.
Gaila Wilmos La. Nebuvo tokia prasta, kad tik 0 gautų g.gif
Be to pikta, kad kaip daug kas kalbėjot, balsavimas prasideda nuo pirmos dainos ir pasibaigia tuoj po paskutinės. Tai spėju matysime tendeciją, kad už paskutinius atlikėjus niekas nespėja pribalsuoti.
Be to kvaila, kad "Auksiniame balse" balsavimas nemokamas, o čia jau mokamas.
Vis dėlto, juokingiausia tai, kad Liepa gavo pirmą vietą pagal žiūrovų balsavimą... graudu.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2015 01 18, 14:07)
o ką varė ant Nickelback?

Varė net pasitaškydamas, kad ten jau visiškas š... doh.gif
Aš nesu nei šios grupės gerbėja (na pora dainų man klausomos). Bet tai aš abejoju, ar jau Vaidui taip ją su pasimėgavimu suvarinėti reikėtų g.gif
Dar ten jis argumentavo, kad LT yra geresnių atlikėjų , nei ta grupė (ar tik ne save irgi turėjo omeny g.gif biggrin.gif ).
Kadangi ta jo paskyra ištrinta , tai jo postų diskusijoje ir nebeliko.

Pasišaipė ten ir kiti. Bet Vaidas labiausiai įsijautė.
Ta diskusija yra ant Zilnio sienos gruodžio 1 d. data. Bet tai sakau, bet minimų postų.

P.S. Tos grupės gerbėjams rekomenduoju tos diskusijos tikrai neskaityti.

QUOTE(linamog @ 2015 01 18, 14:10)
Nepasiprase. Labai norejo dar pabuti, padalyvauti.

Aišku. Na tada gaila...

QUOTE(Quietly @ 2015 01 18, 14:30)
Džiugu matyti, kad sm palaiko "Factory Heart" dainą bigsmile.gif  Patiko man ji vienintelė. Ir net labai patiko. Ir būtų įdomu pamatyti Lubio atlikimą. Nuojauta sako, kad gerai skambėtų. O kuriam atlikėjui ji "priklauso"? Žinau, kad kūrėjai Airiai, bet kam skirta jinai?

Aš įsivaizduoju, kad ji niekieno g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 18 sausio 2015 - 14:45
O, vaikeli, paskaitykit komentarus, koks pasipiktinimas Linkytės grūdimu biggrin.gif Nugi ne akli ir ne kurti žmonės, mato, kad nieko gero iš tos blondės nėra, bet Tyla vis tiek bando ją išgrūst į euro...

http://www.delfi.lt/...i.d?id=66932118
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2015 01 18, 15:49)
O, vaikeli, paskaitykit komentarus, koks pasipiktinimas Linkytės grūdimu biggrin.gif Nugi ne akli ir ne kurti žmonės, mato, kad nieko gero iš tos blondės nėra, bet Tyla vis tiek bando ją išgrūst į euro...

http://www.delfi.lt/...i.d?id=66932118

Bet tai koks tikslas ta EV? Ne gi tikisi, kad is karto pasilpils pasiulymai? Va to nesuprantu unsure.gif EV idomi tik tokiom muzikos srity neisipaisancioms salims, kaip LT.

O dar Monikos reklama sokiu projekte.. Is viso ne savose rogese.. Bet kokia kaina viesinama..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 18 sausio 2015 - 14:57
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 18, 14:56)
Bet tai koks tikslas ta EV? Ne gi tikisi, kad is karto pasilpils pasiulymai? Va to nesuprantu unsure.gif EV idomi tik tokiom muzikos srity neisipaisancioms salims, kaip LT.

O dar Monikos reklama sokiu projekte.. Is viso ne savose rogese.. Bet kokia kaina viesinama..

Neįsivaizduoju, koks tikslas, tuolabiau kai žiūrovai (apart draugų) jos nepalaiko ir nenori matyti. Jos vietoje man būtų gėda, net nedalyvaučiau, žinodama, kaip į mane žmonės reaguoja.
Atsakyti
Australijos lietuvė Wilma La atliko dainą „Factory Hearts“

https://www.youtube....h?v=tKqEOeNDrDc

na vienintelis žmogus, sakyčiau, kuris žino ką su savo balsu daryti. Laba labai gaila, kad jos taip neįvertino komisija. Glušiai. Linkytei mokytis.
Atsakyti
Bet kaip skiriasi LT nuomones. Palyginkime ziurovu skambucius ir interneto komentarus. Komentaruose daugiausiai laiku turi, kam nepatinka Monika bei Liepa. O skambuciu balsai visai kita tendencija. Visai kitos auditorijos balsuoja, statistiskai - imtis kita ir todel visai kiti rezultatai.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 18, 15:04)
Bet kaip skiriasi LT nuomones. Palyginkime ziurovu skambucius ir interneto komentarus. Komentaruose daugiausiai laiku turi, kam nepatinka Monika bei Liepa. O skambuciu balsai visai kita tendencija. Visai kitos auditorijos balsuoja, statistiskai - imtis kita ir todel visai kiti rezultatai.

Balsuoja draugai ir pažįstami, nenustebčiau, jei ir pačios prisipirkusios sim kortelių. Tas pats, kas su Nainės papuolimu į eurovizijos vedėjos vietą. Jos vyras fb gi agitavo ir kaip tik išmanė ir radistų fanai nubalsavo, jokio objektyvumo. Tiškevič buvo daug vertesnė vesti.
Atsakyti
Vaiduko brolio Donato komentaras po Mamontovo užvesta diskusija dėl Edgaro dainos:

Jo, gabalas rimtas. Manau antra vieta nacionalinėj atrankoj garantuota

Nes pirma, tai aišku Vaiduko turi būti, ane? biggrin.gif doh.gif

Nu šakės, kaip neskanu doh.gif doh.gif doh.gif Iš kur žmonės tokie savimylos doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 18 sausio 2015 - 15:17
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 18, 16:17)
Vaiduko brolio Donato komentaras po Mamontovo užvesta diskusija dėl Edgaro dainos:

Jo, gabalas rimtas. Manau antra vieta nacionalinėj atrankoj garantuota
Nes pirma, tai aišku Vaiduko turi būti, ane?  biggrin.gif  doh.gif

Nu šakės, kaip neskanu  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Iš kur žmonės tokie savimylos  doh.gif  doh.gif  doh.gif

kas čia blogo būti įsitikinusiam dėl brolio sėkmės biggrin.gif
Atsakyti
speju finale bus Vaidas , Edgaras ir Monika g.gif bet su kokiom dainom idomu
Atsakyti