Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (3)

QUOTE(tuktuk @ 2015 01 18, 00:26)
Nežinau, aš gal jau neobjektyvi Zilnio atžvilgiu, bet man jis beveik visada vienas įdomiausiai ir taikliausiai komentuojančių komisijos narių blush2.gif biggrin.gif Jis neretai įneša sveiko proto į visą makalynę. Manau, jis bando vertinti kaip eilinis EV žiūrovas( kuris dažniausiai nekokią klausą turi) biggrin.gif

na būtent, tai ir sakau, kodėl eilinis EV žiūrovas turi didesnį svertą sudaryt nei kiti biggrin.gif nu bet nieko konkrečiai gi prieš Zilnį neturiu, čia jau diskusija kita linkme nukrypo visai biggrin.gif mano mintis buvo, kad jei renki komisija, tai imk žmones su muzikiniu išsilavinimu, kurie galėtų duot patarimus, kaip pataisyt kažką dainavime (nu tikros EV komisija neabejoju dainavimo kokybę vertina), arba jau tada neimk tos komisijos išvis, ir leisk balsuot tik žiūrovams smile.gif vat biggrin.gif ir vėl gi čia tik mano nuomonė smile.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 18, 00:34)

Kviečiam Beissoul ir atiduodam jam Amberlifo dainą. Jis savo ypatingu vokalu nuspalvins ją neužmirštamai visai Europai. Ir patenkam į 10uką bent[/i]

Na... savotiškai įdomu  g.gif  blush2.gif  blush2.gif

vat beissoulo labai pasigedau atrankoj.. visada man jis patiko, ne toks kaip visi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 18, 01:41)
Čia jūs jau klystate, nes šitie jūsų minimi buvo žinomi iš seniau ir pan. Prie Bilano dar ir Pliščenka. Kaip ir Tatu kažkada, pamenate? Tokios cypailiukės ir nieko ten labai nesigrabinėjo ir III vieta. Bet kiek iki tol apie jas kalbėjo, kiek jomis domėjosi ir tikrai juk ne tik Rusijoje, net Amerikoje.
Visgi tas žinonumas, o dar ir pinigai atnešti į sceną ir padaromas gražus šou, tikrai paperka.

Aš tà ir norėjau pasakyti, kad vokaliniai sugebėjimai čia tik viena sudėtiniù daliù ir neesminė mirksiukas.gif nereiktù užsiciklint ant balso.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 18, 00:40)
Gerai, tu teisi  biggrin.gif  drinks_cheers.gif
Papildyta:
Ai, nereikia manęs jūsinti  biggrin.gif  mirksiukas.gif

tai aš nesiruošiu ir nenoriu niekam nieko įteikt, kad čia būčiau teisi ar neteisi biggrin.gif tik pasakiau savo nuomonę, kad komisijos vertinimų balais nereikia... nežinau, kodėl tai išsiplėtojo į tokią diskusiją, beje, net ne visai ta tema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2015 01 18, 00:48)
Aš tà ir norėjau pasakyti, kad vokaliniai sugebėjimai čia tik viena sudėtiniù daliù ir neesminė  mirksiukas.gif nereiktù užsiciklint ant balso.

Bet būna visaip. Kai su gerom dainom, laikomom lyderėmis, prapjauna pro šoną stipriau, jas komisija ( jau ten) ir nusodina.
Buvo pvz. Izraelio atvejis su gražiu berniuku. Ir daugiau tokių.
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2015 01 18, 00:48)
Aš tà ir norėjau pasakyti, kad vokaliniai sugebėjimai čia tik viena sudėtiniù daliù ir neesminė  mirksiukas.gif nereiktù užsiciklint ant balso.

Bet mes tokių žinomų nelabai ir turime, kurie norėtų dabar sudalyvauti g.gif ANksčiau Skamp sutiko, tie patys LT United. Maži mes, tik mūsų giminės ir gali proteguoti biggrin.gif O Europoje į mus žiūri kaip į čiukčius, stilium: iš kur čia šitas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 18, 01:37)
Bet tai marškinukų nusivilkti, kiek supratau, ir dabar nesiūlė ?  biggrin.gif  Tik striukytę  biggrin.gif  (Tas tai vis su striukėm ar šubačkom kokiom  lotuliukas.gif ). Nu matė turbūt per repeticijas, kad gražiai nuaugęs ir norėjo padėt moterišką auditoriją pritraukt  biggrin.gif  mirksiukas.gif  blush2.gif

nea, tai pradžioj būtų ir striukės užtekę laugh.gif
Bet tai jis tikrai nesigaudo situacijoj - kodėl pastoviai į tas šūbas sulenda doh.gif

QUOTE(-Delta- @ 2015 01 18, 01:41)
Žodžiu, Zilnys išteisintas, nebevarom  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 18, 00:41)
Čia jūs jau klystate, nes šitie jūsų minimi buvo žinomi iš seniau ir pan. Prie Bilano dar ir Pliščenka. Kaip ir Tatu kažkada, pamenate? Tokios cypailiukės ir nieko ten labai nesigrabinėjo ir III vieta

tada dar nevertino EV komisija... rolleyes.gif dabartinėm sąlygom tatu nemanau kad užimtų tokią aukštą vietą...
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 18, 00:51)

O Liesis kaip? unsure.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 18, 00:51)
nea, tai pradžioj būtų ir striukės užtekę laugh.gif
Bet tai jis tikrai nesigaudo situacijoj - kodėl pastoviai į tas šūbas sulenda doh.gif
lotuliukas.gif

Bet tai su tokia daina, kaip šiandien, ir striptizas nelabai būtų padėjęs tongue.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
bet taip ir nesuzinojom, kokia daina rolikai dainavo, kur buvo girta komisijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 18, 01:44)
na būtent, tai ir sakau, kodėl eilinis EV žiūrovas turi didesnį svertą sudaryt nei kiti biggrin.gif nu bet nieko konkrečiai gi prieš Zilnį neturiu, čia jau diskusija kita linkme nukrypo visai biggrin.gif mano mintis buvo, kad jei renki komisija, tai imk žmones su muzikiniu išsilavinimu, kurie galėtų duot patarimus, kaip pataisyt kažką dainavime (nu tikros EV komisija neabejoju dainavimo kokybę vertina), arba jau tada neimk tos komisijos išvis, ir leisk balsuot tik žiūrovams smile.gif vat biggrin.gif ir vėl gi čia tik mano nuomonė smile.gif
vat beissoulo labai pasigedau atrankoj.. visada man jis patiko, ne toks kaip visi  rolleyes.gif

Tikroj EV bent jau lietuviu komisijà kažkuriais metais čia sudarė Zvonkus, Bžeskas biggrin.gif tai dar klausimas, kaip su užsieniečiais smile.gif
Ir šiaip, kai įvedė komisija+ žiūrovai balsavimà, tai ženkliai mažiau taškù gaunam iš Norvegijos, Anglijos, Airijos. Na, logiška, jei žiūrovai skiria 10-12, o komisija 0, tai bendras rezultatas ir gaunas mažesnis.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 18, 00:53)
bet taip ir nesuzinojom, kokia daina rolikai dainavo, kur buvo girta komisijos g.gif

Aha drinks_cheers.gif

Atsakyti