Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (3)

QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 18, 00:30)
Nu kiti eurocentus taupo  biggrin.gif

Ne, jie tikriausiai mano, kad tik like'ųųųųųų pakaks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 18, 00:30)
lotuliukas.gif Nepavyko Stonytei išrengt Tado laugh.gif

Matė jinai repeticijose kažkiek (?) biggrin.gif Taigi Barboroje Radvilaitėje abu vaidinę biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 18, 00:31)
Ne, jie tikriausiai mano, kad tik like'ųųųųųų pakaks biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 18, 00:26)
Nežinau, aš gal jau neobjektyvi Zilnio atžvilgiu, bet man jis beveik visada vienas įdomiausiai ir taikliausiai komentuojančių komisijos narių blush2.gif biggrin.gif Jis neretai įneša sveiko proto į visą makalynę. Manau, jis bando vertinti kaip eilinis EV žiūrovas( kuris dažniausiai nekokią klausą turi) biggrin.gif

Mane irgi tenkina jo buvimas komisijoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 18, 00:26)
Nežinau, aš gal jau neobjektyvi Zilnio atžvilgiu, bet man jis beveik visada vienas įdomiausiai ir taikliausiai komentuojančių komisijos narių blush2.gif biggrin.gif Jis neretai įneša sveiko proto į visą makalynę. Manau, jis bando vertinti kaip eilinis EV žiūrovas( kuris dažniausiai nekokią klausą turi) biggrin.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 18, 00:30)

Nu kiti eurocentus taupo  biggrin.gif

bet baisu galvot apie perspektyvą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 18, 01:31)
Matė jinai repeticijose kažkiek (?)  biggrin.gif  Taigi Barboroje Radvilaitėje abu vaidinę  biggrin.gif

O tai ten gal išsirengę vaidino? blush2.gif Ką ten tokio per repeticijas galėjo pamatyt? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2015 01 18, 00:32)
bet baisu galvot apie perspektyvą  biggrin.gif

Ale be reikalo pažiūrėjau biggrin.gif blink.gif lotuliukas.gif
Bus šiemet Mija 2 biggrin.gif doh.gif

Radau įdomų komentarą:

Kviečiam Beissoul ir atiduodam jam Amberlifo dainą. Jis savo ypatingu vokalu nuspalvins ją neužmirštamai visai Europai. Ir patenkam į 10uką bent

Na... savotiškai įdomu g.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 18, 00:26)
Kažkaip dėl klausos man net klausimo tokio neiškilo  biggrin.gif  Aš galvoju, neturinčių klausos žmonių ne tik į komisiją nieks nesodina, bet ir muzikos apžvalgininkais nepriima  smile.gif

Taigi kam jis lankosi koncertuose ir daro apžvalgas? Kaip jis galėtų įvertinti tada atlikimą? Kaip jis rašo apžvalgas muzikos albumams?
Man tai nesuvokiama, kad jis galėtų būti mėgėjas.

na nepatikrinsi gi imant apžvalgininku, ar turi absoiučią klausą ar ne biggrin.gif o kai turi muzikinį išsilavinimą, tai dažniausiai tą klausą turi, natūralu biggrin.gif o jo apžvalgose, kiek pamenu, vertinami ne dainavimo kokybės niuansai? g.gif labiau į kitką kreipia,as dėmesys... nebent klystu, seniai iš tikrųjų ir beskaičiau. ir šiaip tos apžvalgos jos neturi tokio svorio, kaip šitoj atrankoj, vis tiek jos subjektyvi nuomonė labiau, teisinga ar ne tau atrodytų, bet visgi... o EV atrankoj pagalvok kokį svorį turi 4 žmonės..
o kad pjaunantys pro šalį laimi, tai gal labiau laimėdavo, nes dabar vertina EV ne tik žiūrovai bet ir komisija, todėl švariai atlikt irgi svarbu smile.gif tam ir paimta gi komisija, kad vertintų atlikimo kokybę tame tarpe... viską kita įvertins žmonės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 18, 00:34)
O tai ten gal išsirengę vaidino? blush2.gif Ką ten tokio per repeticijas galėjo pamatyt? lotuliukas.gif

Bet tai marškinukų nusivilkti, kiek supratau, ir dabar nesiūlė ? biggrin.gif Tik striukytę biggrin.gif (Tas tai vis su striukėm ar šubačkom kokiom lotuliukas.gif ). Nu matė turbūt per repeticijas, kad gražiai nuaugęs ir norėjo padėt moterišką auditoriją pritraukt biggrin.gif mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 18, 01:17)
Nu ponios.. jei jau netikim patys, tai Europos juolab neitikinsim.
As niekada nebuvau LT muzikos gerbeja (laaabai svelniai tariant), bet si karta, jei laimes, kas as noriu, tai tikrai sirgsiu kaip niekada uz savus.

Beje, o lietuviai aukščiausias vietas EV ir paėmė būtent tada, kai važiavo populiarūs tuo metu šalyje atlikėjai su "savo veidu" : Montvydas, Skamp, LT United. Jie ant EV scenos darė tà patį, kà ir daro lt scenoje.
O ten "sukurti " produktai kaip Laura ir Lovers ar Aivaras su kepeliūšu ir atrodė apgailėtinai.
Tai gal paslaptis ta ir yra , kad REIKIA BŪTI SAVIMI, o ne bandyti atspėti, ko šiemet reikės.

QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 18, 01:18)
tai viens kitam netrukdo - sirgti už savą, bet blaiviai vertinti jo galimybes  g.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(blackkiss @ 2015 01 18, 01:19)
melomanas, aktyvus festivalių, pasirodymų sekėjas tai ne profesijos...  reikia turėti muzikinę klausą, kad girdėtum, ar žmogus pjauna pro šalį, ar ne.. ar visas natas ištraukia taip kaip reikia..tik tada turi teisę sėdėti komisijoje ir vertinti... deja, melomanija to neprideda...
kitas dalykas, kad jei EV to nereikia (o nereikia) tai ir komisijos nereik išvis...

Būtent. Nereikia. N atlikėjù EV buvo su tragiška anglù kalbos tartimi, kiti ir pjovė pro šalį, bet tai netrukdė jiems užimti aukštos vietos. tas pats Bilanas ar Blue, žiauriai nupjovę pro šalį, bet užėmė 11 vietà.

QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 18, 01:19)
Jeigu dėl mano posto, tai aš neturėjau omeny, kad yra kažkokių šansų į pirmas vietas su bet kuria iš tų dainų (gal blogai išsireiškiau  blush2.gif ).

Ne dėl Jūsù posto, šiaip tiesiog smile.gif

QUOTE(Monteverte @ 2015 01 18, 01:21)
Auksiniame balse būdavo už pirmą vietą minimum 44000 balsų cool.gif ir tai dar negali sakyti, kad tauta išrinko ir tikrai tikrai jau toks auksinis. O su ta Eurovizija tai jie čia juokus krečia, kai traukia kažkokius iš rūsių, už kuriuos nubalsuoja iki 1000 doh.gif  lotuliukas.gif

O tà 1000 padalinam iš 5 (max balsù skaičiaus iš vieno tel), gaunam 200 zmoniu, dar padalinam iš 3-4 ( jei vienos šeimos nariai) ir galutiniam rezultate gaunam, kad vienas Vilniaus daugiabutis yra pajėgus nuspręst laimėtojà biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 18, 00:35)
na nepatikrinsi gi imant apžvalgininku, ar turi absoiučią klausą ar ne biggrin.gif o kai turi muzikinį išsilavinimą, tai dažniausiai tą klausą turi, natūralu biggrin.gif o jo apžvalgose, kiek pamenu, vertinami ne dainavimo kokybės niuansai?  g.gif labiau į kitką kreipia,as dėmesys... nebent klystu, seniai iš tikrųjų ir beskaičiau. ir šiaip tos apžvalgos jos neturi tokio svorio, kaip šitoj atrankoj, vis tiek jos subjektyvi nuomonė labiau, teisinga ar ne tau atrodytų, bet visgi... o EV atrankoj pagalvok kokį svorį turi 4 žmonės.. 

Gerai, tu teisi biggrin.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(-Delta- @ 2015 01 18, 00:37)

Ne dėl Jūsù posto, šiaip tiesiog  smile.gif

Ai, nereikia manęs jūsinti biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 18, 01:26)

drinks_cheers.gif
Žodžiu, Zilnys išteisintas, nebevarom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2015 01 18, 00:37)
Būtent. Nereikia. N atlikėjù EV buvo su tragiška anglù kalbos tartimi, kiti ir pjovė pro šalį, bet tai netrukdė jiems užimti aukštos vietos. tas pats Bilanas ar Blue, žiauriai nupjovę pro šalį, bet užėmė 11 vietà.

Čia jūs jau klystate, nes šitie jūsų minimi buvo žinomi iš seniau ir pan. Prie Bilano dar ir Pliščenka. Kaip ir Tatu kažkada, pamenate? Tokios cypailiukės ir nieko ten labai nesigrabinėjo ir III vieta. Bet kiek iki tol apie jas kalbėjo, kiek jomis domėjosi ir tikrai juk ne tik Rusijoje, net Amerikoje.
Visgi tas žinonumas, o dar ir pinigai atnešti į sceną ir padaromas gražus šou, tikrai paperka.
Atsakyti