Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (3)

QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 18, 00:20)
a balsavai šįvakar bent?  biggrin.gif

Mokamai niekada nebalsuoju, nebent nerealus atlikimas ir atlikėjas įdomus. Už Conchitą balsavau, už Ruslaną esu balsavusi, už Lordi, už Molitvą.
Nu žodžiu, nuspėju aš gerulius tuos iš pirmų vietų, nuspėju, nesikuklinant smile.gif

Tiesa, už LT United balsavau, nes tai buvo geriausia, ką Lietuva siuntė, pernai už Viliją. O ji, beje, pati susigadino, nes repeticijos ir lt pasirodymai buvo daug geresni nei tai, ką ji padarė EV scenoje. Miliui tas pats galioja. Tik tiek, kad Milius nedašlifavo, o Vilija peršlifavo ne į tą pusę.
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 18, 01:23)
nu vibrato ir aš žinau, čia ne tame esmė, milijonas kitų muzikinių terminų yra...
o skaitymas FB man nepasakys, ar jis turi muzikinę klausą biggrin.gif jei ne, kaip tada toks žmogus gali vertinti ir mėtyt patarimus dainininkams? čia labai teisingai Mamontovas yra pasakęs...
o Zilni skaičius esu, ir visada patiko jo straipsniai, bet komisija, manau, ne visai jo vieta smile.gif

Nežinau, aš gal jau neobjektyvi Zilnio atžvilgiu, bet man jis beveik visada vienas įdomiausiai ir taikliausiai komentuojančių komisijos narių blush2.gif biggrin.gif Jis neretai įneša sveiko proto į visą makalynę. Manau, jis bando vertinti kaip eilinis EV žiūrovas( kuris dažniausiai nekokią klausą turi) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 18 sausio 2015 - 00:27
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 18, 01:24)
Buvo biggrin.gif Liepė Tadukui striukytę nusirengt laugh.gif

Nenusirenge bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 18, 00:23)
Nu buvo, o ką ?  biggrin.gif

nu nieko biggrin.gif įdomi komisija ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 18, 00:23)
nu vibrato ir aš žinau, čia ne tame esmė, milijonas kitų muzikinių terminų yra...
o skaitymas FB man nepasakys, ar jis turi muzikinę klausą biggrin.gif jei ne, kaip tada toks žmogus gali vertinti ir mėtyt patarimus dainininkams? čia labai teisingai Mamontovas yra pasakęs...
o Zilni skaičius esu, ir visada patiko jo straipsniai, bet komisija, manau, ne visai jo vieta smile.gif

Kažkaip dėl klausos man net klausimo tokio neiškilo biggrin.gif Aš galvoju, neturinčių klausos žmonių ne tik į komisiją nieks nesodina, bet ir muzikos apžvalgininkais nepriima smile.gif

Taigi kam jis lankosi koncertuose ir daro apžvalgas? Kaip jis galėtų įvertinti tada atlikimą? Kaip jis rašo apžvalgas muzikos albumams?
Man tai nesuvokiama, kad jis galėtų būti mėgėjas.

Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 18, 00:21)
o rimtai Stonytė buvo komisijoj, ar jūs čia juokaujat?

buvo, ir netgi be akinių. Gal neprimatė? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 18, 00:22)
Na... jinai turi 11.405 sekėjų FB  biggrin.gif

gerai bent ne visi subalsavo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 18, 00:26)
Nežinau, aš gal jau neobjektyvi Zilnio atžvilgiu, bet man jis beveik visada vienas įdomiausiai ir taikliausiai komentuojančių komisijos narių blush2.gif biggrin.gif Jis neretai įneša sveiko proto į visą makalynę. Manau, jis bando vertinti kaip eilinis EV žiūrovas, kuris dažniausiai nekokią klausą turi biggrin.gif

drinks_cheers.gif man irgi
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 18, 00:22)
Na... jinai turi 11.405 sekėjų FB  biggrin.gif

Chorų karuose buvo panašiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 18, 01:26)
Nenusirenge bash.gif

lotuliukas.gif Nepavyko Stonytei išrengt Tado laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 18, 00:26)
Nežinau, aš gal jau neobjektyvi Zilnio atžvilgiu, bet man jis beveik visada vienas įdomiausiai ir taikliausiai komentuojančių komisijos narių blush2.gif :

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Net jei mano nuomonė kažkuriuo klausimu absoliučiai ir nesutampa, jo nuomonę visada susidomėjusi išklausau.

QUOTE(blackkiss @ 2015 01 18, 00:27)
gerai bent ne visi subalsavo doh.gif  lotuliukas.gif

Nu kiti eurocentus taupo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 18, 01:27)
gerai bent ne visi subalsavo doh.gif  lotuliukas.gif

nu žinai, kaip sakoma, dar ne vakaras, finalas toli laugh.gif
Atsakyti