Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (3)

QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 18, 00:17)
Nu ponios.. jei jau netikim patys, tai Europos juolab neitikinsim.
As niekada nebuvau LT muzikos gerbeja (laaabai svelniai tariant), bet si karta, jei laimes, kas as noriu, tai tikrai sirgsiu kaip niekada uz savus.

Nuo kada naivumas geras bruožas?
Tai būtent, kad reikia, kad balsuotų tauta, kad tikėtume. O dabar padaro mokamus ir nubalsuoja už tą, kas turiu daugiausai draugų ir giminių lt. Ot tai "tauta" išrinko cool.gif Ir po to ką, visi turi tylėti ausis suglaudę ir prisiekinėti, kad palaikau lietuvą, palaikau lietuvą?
pffff, jei ne aš išrinkau, kaip galiu palaikyt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 18, 01:15)
Žinok , nebūčiau aš mačiusi jos pasirodymo, būčiau praspyrusi avansu net neišklausiusi  biggrin.gif  blush2.gif  blush2.gif  Nu gal dabar tik įdomu buvo pačią dainą išgirst (kaip sudominusią). Ir kai kurias nustebino bigsmile.gif

Mane tai labai nustebino gerąja prasme biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 18 sausio 2015 - 00:20
QUOTE(fukse @ 2015 01 18, 00:13)
Nesutinku  schmoll.gif
“Lietuvos ryto” žurnalistas, muzikos apžvalgininkas, melomanas, jau kelioliką metų tvirtai laikantis ranką ant Lietuvos muzikos įvykių pulso, aktyviai sekantis didžiausius Europos festivalius, grandiozinius pasaulinio lygio muzikantų pasirodymus ir kitus progresyvius projektus".

melomanas, aktyvus festivalių, pasirodymų sekėjas tai ne profesijos... reikia turėti muzikinę klausą, kad girdėtum, ar žmogus pjauna pro šalį, ar ne.. ar visas natas ištraukia taip kaip reikia..tik tada turi teisę sėdėti komisijoje ir vertinti... deja, melomanija to neprideda...
kitas dalykas, kad jei EV to nereikia (o nereikia) tai ir komisijos nereik išvis...
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2015 01 18, 00:14)
Jūs čia apie pirmas vietas šnekat, o aš blaiviai galvoju (nu kaip blaiviai, po taurės vyno  biggrin.gif ), tai pasakyčiau, kad patekimas į Top15 jau būtù super, o į Top10- išvis nerealu. Daugiau ir nesitikiu  rolleyes.gif

Jeigu dėl mano posto, tai aš neturėjau omeny, kad yra kažkokių šansų į pirmas vietas su bet kuria iš tų dainų (gal blogai išsireiškiau blush2.gif ). Bet jei daina kitokia, nu mano kvaila galva, yra variantas, kad ji kažkokį dėmesį atkreips. Aišku, nebūtinai.

Bet kai skaičiau komentarus po balsavimu dėl dainos, labai nemažai kas ją iškart pastebėjo.

QUOTE(blackkiss @ 2015 01 18, 00:14)
o Zilnys žino?!..

Nu tiek (dėl vibrato) tai aš net neabejoju, kad žino tongue.gif
Paskaityk jį kada nors FB mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 18, 00:19)
pffff, jei ne aš išrinkau, kaip galiu palaikyt? ax.gif

a balsavai šįvakar bent? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 18, 00:17)
drinks_cheers.gif planus dėl 1 vietos ramiai galim atidėti iki kitų metų  biggrin.gif kas ir kas, ir su kokia daina bevažiuotų.

1 vietos tai neimsim, Lietuvai per brangu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2015 01 18, 00:18)
Žiūrovų lentelė:
1. L. Mondeikaitė – 703 balsai

biggrin.gif

Auksiniame balse būdavo už pirmą vietą minimum 44000 balsų cool.gif ir tai dar negali sakyti, kad tauta išrinko ir tikrai tikrai jau toks auksinis. O su ta Eurovizija tai jie čia juokus krečia, kai traukia kažkokius iš rūsių, už kuriuos nubalsuoja iki 1000 doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 18, 00:19)
reikia turėti muzikinę klausą, kad girdėtum, ar žmogus pjauna pro šalį, ar ne..

pjaunantys pro šalį irgi laimi EV. kaip kad Lenočka. gal kaip tik komisija turi įžiūrėti "razinką", o ne vertinti vibrato biggrin.gif

o rimtai Stonytė buvo komisijoj, ar jūs čia juokaujat?
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2015 01 18, 00:18)
Žiūrovų lentelė:
1. L. Mondeikaitė – 703 balsai

biggrin.gif

Na... jinai turi 11.405 sekėjų FB biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 18, 00:19)

Bet kai skaičiau komentarus po balsavimu dėl dainos, labai nemažai kas ją iškart pastebėjo.
Nu tiek (dėl vibrato) tai aš net neabejoju, kad žino  tongue.gif
Paskaityk jį kada nors FB  mirksiukas.gif

nu vibrato ir aš žinau, čia ne tame esmė, milijonas kitų muzikinių terminų yra...
o skaitymas FB man nepasakys, ar jis turi muzikinę klausą biggrin.gif jei ne, kaip tada toks žmogus gali vertinti ir mėtyt patarimus dainininkams? čia labai teisingai Mamontovas yra pasakęs...
o Zilni skaičius esu, ir visada patiko jo straipsniai, bet komisija, manau, ne visai jo vieta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 18, 00:21)
pjaunantys pro šalį irgi laimi EV. kaip kad Lenočka. gal kaip tik komisija turi įžiūrėti "razinką", o ne vertinti vibrato  biggrin.gif

Nu buvo, o ką ? biggrin.gif
Bet tai juk ne pirmą kartą ji ten jau?
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 18, 01:21)

Buvo biggrin.gif Liepė Tadukui striukytę nusirengt laugh.gif
Atsakyti