Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (3)

QUOTE(blackkiss @ 2015 01 18, 01:10)
nu tai ne apie tai kalba... o tai jog žmonės, be jokio muzikinio išsilavinimo, be klausos turbūt, be balso, vertina atlikėjus, ir duoda dar jiem kažkokius patarimus... doh.gif  nu biškį komiška įsigilinus smile.gif

bet iš kitos pusės, juk EV ne profų konkursas ir ne profai žiūri, balsuoja. Tai visoje komisijoje Zilnys gali atstovauti tą eilinį klausytoją, o profai tegul duoda profesionalius patarimus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 18 sausio 2015 - 00:15
labukas,
nemačiau šiandien EV, bet iš jūsų komentų suprantu, kad ne kažką g.gif

kad Vilma iškrito tai nesistebiu, kad ir koks puikus buvo pasirodymas šįvakar rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 17, 23:52)
nu bet jis muzikoj nusimano ne daugiau už bet kurį kitą eilinį žiūrovą biggrin.gif tai vat man kaip žiūrovui abydna, kodėl jo nuomonė, balsai svaresni? biggrin.gif komentarai komentarais, o vis tiek už Vaidą balsuoja.. doh.gif

Nesutinku schmoll.gif
“Lietuvos ryto” žurnalistas, muzikos apžvalgininkas, melomanas, jau kelioliką metų tvirtai laikantis ranką ant Lietuvos muzikos įvykių pulso, aktyviai sekantis didžiausius Europos festivalius, grandiozinius pasaulinio lygio muzikantų pasirodymus ir kitus progresyvius projektus".
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2015 01 18, 00:07)
Tai būtent dėl to. Aš ir milijonai kitù EV žiūrovù nifiga nežino, kas tas vibrato ir mums neįdomu, tai yra popsinis renginys su daug blizgučiù, kai tiesiog žiùriu ir negalvoju smile.gif
90 proc. dainù, skambančiù EV yra vienadienis produktas, kur po savaitės jau niekas nepamena, kas ten kà dainavo. Vienas kitas kūrinys tik perliukas.
Sutinku, kad Stonytė, Noreika ir pan. turi savo "svorį" yra nusipelnę savo srities profai, bet jie turi komentuoti savo lygio renginius.
Kažkaip per daug sudėtingai mes į tà EV žiūrim  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif gerai pasakyta
Atsakyti
Jūs čia apie pirmas vietas šnekat, o aš blaiviai galvoju (nu kaip blaiviai, po taurės vyno biggrin.gif ), tai pasakyčiau, kad patekimas į Top15 jau būtù super, o į Top10- išvis nerealu. Daugiau ir nesitikiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2015 01 18, 00:07)
Tai būtent dėl to. Aš ir milijonai kitù EV žiūrovù nifiga nežino, kas tas vibrato ir mums neįdomu,
-----------
90 proc. dainù, skambančiù EV yra vienadienis produktas, kur po savaitės jau niekas nepamena, kas ten kà dainavo. Vienas kitas kūrinys tik perliukas.
Sutinku, kad Stonytė, Noreika ir pan. turi savo "svorį" yra nusipelnę savo srities profai, bet jie turi komentuoti savo lygio renginius.
Kažkaip per daug sudėtingai mes į tà EV žiūrim  rolleyes.gif

o Zilnys žino?!..
-----------
būūūūtent, tai ir sakau, arba sodint kompetentingą komisiją, arba jei tokios nereikia nedaryt komisijos išvis... palikt tik žiūrovų balsavimą ir tai bus objektyviausias sprendimas, nes išrinktų dauguma....
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 18, 00:13)

kad Vilma iškrito tai nesistebiu, kad ir koks puikus buvo pasirodymas šįvakar  rolleyes.gif

biggrin.gif

Žinok , nebūčiau aš mačiusi jos pasirodymo, būčiau praspyrusi avansu net neišklausiusi biggrin.gif blush2.gif blush2.gif Nu gal dabar tik įdomu buvo pačią dainą išgirst (kaip sudominusią). Ir kai kurias nustebino bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2015 01 18, 00:10)
O man Molitva geriausia eurovizijos daina ever smile.gif  aš rimtai. Ir tik išgirdus jà, neabejojau, kad laimės.

Aš irgi ja tikėjau. Man kalba labai graži, ta moteris-vyras tipo, tos padedančios tokios moteriškos. Nu įdomu buvo.

O ar su savo cirkais sudomintume, tai vargu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2015 01 18, 00:14)
Jūs čia apie pirmas vietas šnekat, o aš blaiviai galvoju (nu kaip blaiviai, po taurės vyno  biggrin.gif ), tai pasakyčiau, kad patekimas į Top15 jau būtù super, o į Top10- išvis nerealu. Daugiau ir nesitikiu  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif planus dėl 1 vietos ramiai galim atidėti iki kitų metų biggrin.gif kad ir kas, ir su kokia daina bevažiuotų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 18 sausio 2015 - 00:23
Nu ponios.. jei jau netikim patys, tai Europos juolab neitikinsim.
As niekada nebuvau LT muzikos gerbeja (laaabai svelniai tariant), bet si karta, jei laimes, kas as noriu, tai tikrai sirgsiu kaip niekada uz savus.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 18, 00:17)
tai tikrai sirgsiu kaip niekada uz savus.

tai viens kitam netrukdo - sirgti už savą, bet blaiviai vertinti jo galimybes g.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 18, 00:14)
o Zilnys žino?!..
-----------
būūūūtent, tai ir sakau, arba sodint kompetentingą komisiją, arba jei tokios nereikia nedaryt komisijos išvis... palikt tik žiūrovų balsavimą ir tai bus objektyviausias sprendimas, nes išrinktų dauguma....

Žiūrovų lentelė:
1. L. Mondeikaitė – 703 balsai

biggrin.gif
Atsakyti