Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (3)

QUOTE(Monteverte @ 2015 01 17, 23:54)

Politikoje tas pats... Nežinau kaip galima objektyviai ir nuoširdžiai mylėti lt? smile.gif

nu čia jau biškį ne į temą, manyčiau.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 17, 23:57)
Man pernai Nyderlandu irgi ne formatas atrode ax.gif

Aha drinks_cheers.gif

Tai kad Armėnijos pernai irgi juk neformatas? O va kaip aukštai. Man iš viso gal gražiausia kada nors eurovizinė daina, kuo daugiau klausai, tuo labiau ją įsimyli...

Vistiek pirmos ir antros vietos mums su Edagriuko daina nematyt.
O Factory irgi kad ir nelaimėtų, tai gal bent atkreiptų dėmesį savo kitoniškumu.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 18, 00:59)
O Factory irgi kad ir nelaimėtų, tai gal bent atkreiptų dėmesį savo kitoniškumu.

Bet, kad ne lietuviu daina, jei gerai supratau is SM unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 18, 00:56)
nu bet kiek neformatinių dainų laimėjo..  Molitva, Lordi, Ruslana...  rolleyes.gif

bet tai jos vistiek gerokai ryškesnės buvo smile.gif Nors dėl Molitvos,pamenu, buvau truputį nustebus.

QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 18, 00:57)
Man pernai Nyderlandu irgi ne formatas atrode ax.gif

Ta porelė su gitarom? nu kad palyginus formatas pagal mane blush2.gif gražus, įsimintinas priedainis.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 18, 00:00)
Bet, kad ne lietuviu daina, jei gerai supratau is SM unsure.gif

O tai koks skirtumas g.gif
Airių parašyta.

QUOTE(tuktuk @ 2015 01 18, 00:01)

Ta porelė su gitarom? nu kad palyginus formatas pagal mane blush2.gif gražus, įsimintinas priedainis.

O man atrodo, neformatas g.gif blush2.gif Dar , rodos, kalbėjom (mūsų temoje) kad labai graži , miela daina, bet tokios nelaimi.
Šiaip aš labai nustebau, kad ji aukštai iškilo.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 18, 00:56)
Nesutinku  biggrin.gif  Bent jau už mane tai jis tikrai daugiau išmano  smile.gif

Man Zilnys šiaip visada labai taikliai komentuoja. Tik va šiandien su Vaidu nustebino.

QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 18, 00:59)
Tai kad Armėnijos pernai irgi juk neformatas? O va kaip aukštai. Man iš viso gal gražiausia kada nors eurovizinė daina, kuo daugiau klausai, tuo labiau ją įsimyli...
---

Bet tai irgi labai ryški daina ir pasirodymas.
---
Aš tai apie tokias aukštumas su nei viena daina nesvajoju blush2.gif Būtų gerai bent į finalą patekt.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 17, 23:59)
Aha  drinks_cheers.gif

---------------------

aga, ir Vęngrijos running.... nors kelintą užėmė neatsimenu biggrin.gif blush2.gif
----------------------
jei pirmos ir antros nematėm su LT united, tai jau nematyt su jokia išvis biggrin.gif
ir jei atvirai, bent iš šiandienos atlikimo, nei viena iš šių dainų nemanau, kad praeitų EV į finalą... deja... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 18, 00:52)
nu bet jis muzikoj nusimano ne daugiau už bet kurį kitą eilinį žiūrovą biggrin.gif tai vat man kaip žiūrovui abydna, kodėl jo nuomonė, balsai svaresni? biggrin.gif komentarai komentarais, o vis tiek už Vaidą balsuoja.. doh.gif

Tai būtent dėl to. Aš ir milijonai kitù EV žiūrovù nifiga nežino, kas tas vibrato ir mums neįdomu, tai yra popsinis renginys su daug blizgučiù, kai tiesiog žiùriu ir negalvoju smile.gif
90 proc. dainù, skambančiù EV yra vienadienis produktas, kur po savaitės jau niekas nepamena, kas ten kà dainavo. Vienas kitas kūrinys tik perliukas.
Sutinku, kad Stonytė, Noreika ir pan. turi savo "svorį" yra nusipelnę savo srities profai, bet jie turi komentuoti savo lygio renginius.
Kažkaip per daug sudėtingai mes į tà EV žiūrim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 18, 00:07)
aga, ir Vęngrijos running.... nors kelintą užėmė neatsimenu biggrin.gif blush2.gif

Running , kiek pamenu, tai man labai formatas g.gif blush2.gif

Jai, beje, jau iš karto prognozavo aukštą vietą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 18 sausio 2015 - 00:08
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 18, 01:03)
O man atrodo, neformatas  g.gif  blush2.gif  Dar , rodos, kalbėjom (mūsų temoje)  kad labai graži , miela daina, bet tokios nelaimi.
Šiaip aš labai nustebau, kad ji aukštai iškilo.

Be gi jos priedainis buvo laaaabai įsimintinas smile.gif čia ir visa esmė, manau. Šiaip aš galvojau, kad ji bus aukštai, bet kokioj 10 vietoj, ne 2.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 18, 00:05)
Man Zilnys šiaip visada labai taikliai komentuoja. Tik va šiandien su Vaidu nustebino.
Bet tai irgi labai ryški daina ir pasirodymas.

nu tai ne apie tai kalba... o tai jog žmonės, be jokio muzikinio išsilavinimo, be klausos turbūt, be balso, vertina atlikėjus, ir duoda dar jiem kažkokius patarimus... doh.gif nu biškį komiška įsigilinus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 18, 01:01)
bet tai jos vistiek gerokai ryškesnės buvo smile.gif Nors dėl Molitvos,pamenu, buvau truputį nustebus.

O man Molitva geriausia eurovizijos daina ever smile.gif aš rimtai. Ir tik išgirdus jà, neabejojau, kad laimės.
Atsakyti