Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų ligos, N-toji dalis

QUOTE(maskatukas @ 2015 09 17, 18:14)
O taj kam serveteles naudojat? Svaru ranksluostuka imkit ir pirmyn.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki, neseniai isgijom labradora, jai arteja du menesiukai. Sake, kad vaistai nuo kirminu jai suduoti 25 rugsejo, bet man vistiek jos pilvukas atrodo labai didelis.. Aisku suniukai turi tureti ta pilvuka, bet pas maniske man tai atrodo per daug g.gif Ar gali buti, kad tos tabletes ji neprarijo, isspjove, isveme ir niekas nepastebejo? Visko prisigalvoju.. Ir dar manyciau, kad ji pati lieknoka, sonkauliai matosi, kojytes plonos, o tas pilvas lyg kamuoli prarijus. Buvom pas veterinara pries dvi dienas, jis apziurejo, jam pasirode normaliai, bet siandien atrodo padidejo dar.. Sekanti karta sake duoti spalio 10. Kaip man buti tikrai, kad ne del kirminu jos pilvukas toks? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 09 27, 21:20)
Sveiki, neseniai isgijom labradora, jai arteja du menesiukai. Sake, kad vaistai nuo kirminu jai suduoti 25 rugsejo, bet man vistiek jos pilvukas atrodo labai didelis.. Aisku suniukai turi tureti ta pilvuka, bet pas maniske man tai atrodo per daug g.gif Ar gali buti, kad tos tabletes ji neprarijo, isspjove, isveme ir niekas nepastebejo? Visko prisigalvoju.. Ir dar manyciau, kad ji pati lieknoka, sonkauliai matosi, kojytes plonos, o tas pilvas lyg kamuoli prarijus. Buvom pas veterinara pries dvi dienas, jis apziurejo, jam pasirode normaliai, bet siandien atrodo padidejo dar.. Sekanti karta sake duoti spalio 10. Kaip man buti tikrai, kad ne del kirminu jos pilvukas toks? g.gif

jeigu pirkit iš daugintojų, viskas įmanoma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rodnega: 28 rugsėjo 2015 - 20:59
QUOTE(Rodnega @ 2015 09 28, 21:59)
jeigu pirkit iš daugintojų, viskas įmanoma

Ne is daugintoju. Ir pasirases ten prie vaistu davimo vienas garsiausiu salies veterinaru, nerizikuotu jis savo vardu. Siandien dar paskambinau jam, tai manau isizeide kai paklausiau.. smile.gif Nu bet ka daryti, jei neramu man. Sake galima suduoti ir anksciau kita doze, ne 10 spalio, kazin nieko suniukui, ne per daznai bus.. g.gif Neviduriuoja, nevemia, linksmas, zaidzia, miega gerai. Tik tas pilvukas man atrodo per didelis.. g.gif Suniuka turejom jau po tos tabletes sudavimo ta pacia diena, jokiu kirminu nepastebejau, nors aisku po mikroskopu nedejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 09 28, 21:06)
Ne is daugintoju. Ir pasirases ten prie vaistu davimo vienas garsiausiu salies veterinaru, nerizikuotu jis savo vardu. Siandien dar paskambinau jam, tai manau isizeide kai paklausiau.. smile.gif Nu bet ka daryti, jei neramu man. Sake galima suduoti ir anksciau kita doze, ne 10 spalio, kazin nieko suniukui, ne per daznai bus.. g.gif Neviduriuoja, nevemia, linksmas, zaidzia, miega gerai. Tik tas pilvukas man atrodo per didelis..  g.gif Suniuka turejom jau po tos tabletes sudavimo ta pacia diena, jokiu kirminu nepastebejau, nors aisku po mikroskopu nedejau g.gif

Nepykit, netikiu. Neparduoda veislynai šuniukų be 2 mėn. O tas vardas, ne vardais tikėkit, bet gera reputacija.
Atsakyti
Bet as juk ne apie tai klausiau. Ne pirmas ir ne antras suo, zinau apie tuos daugintojus, apie puppy mills'us ir zinau apie tikrus veislynus, yra priezasciu kodel ji pas mane atsidure likus kelioms dienoms iki antro menesio. As klausiu del kokiu dar priezasciu gali buti issiputes pilvas ir ar nieko jei vaistu duosiu anksciau, ar pakanka priezasties, kad man pilvas atrodo per didelis, ar reikia tyrimus kazkokius daryti pries duodant?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 28 rugsėjo 2015 - 22:23
QUOTE(Shalimar @ 2015 09 28, 22:07)
Bet as juk ne apie tai klausiau. Ne pirmas ir ne antras suo, zinau apie tuos daugintojus, apie puppy mills'us ir zinau apie tikrus veislynus, yra priezasciu kodel ji pas mane atsidure likus kelioms dienoms iki antro menesio. As klausiu del kokiu dar priezasciu gali buti issiputes pilvas ir ar nieko jei vaistu duosiu anksciau, ar pakanka priezasties, kad man pilvas atrodo per didelis, ar reikia tyrimus kazkokius daryti pries duodant?

O viskas į tą remiasi. Jeigu perkat iš bile ko, nesitikėkit sveiko šuns ir pasakom apie nukirminimus. Gelbėkit šunį, kol jis dar gyvas, žinoma, prieš tai pasitarus su PATIKIMU veterinaru o ne daugintojų rekomenduotu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2015 09 28, 23:37)
O viskas  į tą remiasi. Jeigu perkat iš bile ko, nesitikėkit sveiko šuns ir pasakom apie nukirminimus. Gelbėkit šunį, kol jis dar gyvas, žinoma, prieš tai pasitarus su PATIKIMU veterinaru o ne daugintojų rekomenduotu doh.gif

Nepirkau is bet ko ir jokie daugintojai man gydytojo nerekomendavo doh.gif doh.gif Buvau pas du skirtingus veterinarus ir jiems suo atrodo visai sveikas, gal cia as prisigalvoju. Tiek to, aciu uz pagalba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 28 rugsėjo 2015 - 22:57
Sakykit, kada šuo turi pats stot po kastracijos? Šuo senas, operavo auglį.
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2015 09 28, 23:37)
O viskas  į tą remiasi. Jeigu perkat iš bile ko, nesitikėkit sveiko šuns ir pasakom apie nukirminimus. Gelbėkit šunį, kol jis dar gyvas, žinoma, prieš tai pasitarus su PATIKIMU veterinaru o ne daugintojų rekomenduotu doh.gif

Siaubas na Jūs ir bjauri! Niekad nesireiškiu, bet neištvėriau. Manau ne šuo jums rūpi, o nuosavas veislynas. Būtu mišrūnas iš gatvės ir gi vieną diagnozę sakytumėt, kad reikia į veislyną eit
Atsakyti
Paskutiniu metu pastebėjau, kad šuo kažkokį laiko tarpą pastoviai laižosi, ar tai laižo nosį. Čia normalu? Anksčiau lyg to nepastebėjau.
Atsakyti
QUOTE(Treka @ 2015 10 07, 11:18)
Siaubas na Jūs ir bjauri! Niekad nesireiškiu, bet neištvėriau. Manau ne šuo jums rūpi, o nuosavas veislynas. Būtu mišrūnas iš gatvės ir gi vieną diagnozę sakytumėt, kad reikia į veislyną eit

Veislyno neturiu, daigintojų nepalaikau. Diskusija baigta
Atsakyti