Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo mašinos - 12

Gal kas turite skalbyklę su garų funkcija. Ar reikalinga? suprantu, kad jos pagalba galima valyti nestipriai užterštus drabužius, man aktualu tiek mano, tiek vyro kostiumo valymas. Ar ji kam kitam skirta? Dėkoju už pagalbą.
Atsakyti
QUOTE(Jurgutis @ 2015 01 21, 16:49)
Gal kas turite skalbyklę su garų funkcija. Ar reikalinga? suprantu, kad jos pagalba galima valyti nestipriai užterštus drabužius, man aktualu tiek mano, tiek  vyro kostiumo valymas. Ar ji kam kitam skirta? Dėkoju už pagalbą.

Tai vartotoju komentarai kurie turi džiovyklę su garų fukciją.
....''net drabužių atšviežinimas garais man liuks, įmetu savaitgalį vaiko uniformą, vyro kostiumą, ištaukia kvapus, atgaivina''....
Atsakyti
Sveiki,

kokia Jūsų nuomonė apie Miele WKG 130?

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Jasper @ 2015 01 21, 23:52)
Sveiki,

kokia Jūsų nuomonė apie Miele WKG 130?

Ačiū

Tik geriausia. „TwinDos“ gėris.
Jei naudosite Miele ploviklius, plovimo kokybės geresnės nebūna. Nors is su paprastais (testuota buvo, berods, anglų, tai jų paprasti ne tokie kaip pas mus) ji geriausia.
Atsakyti
Sveiki,

Labai norėčiau patarimo dėl skalbyklių.
Mano kriterijai: kaina- iki 550euru
pakrovimas iš priekio
Gamintojai iš šių manau..- Bosch. Siemens, Gorenje
Apsukos 1400,1600
Pakrovimas apie 7kg
Vietinis meistras patare Gorenje g.gif (klausiau kuria geriau taisyti ar Gorenje ar Siemens, sake Siemens neardoma...) manau esme, kad gana pigiai keistusi guoliai..
Žinoma energijos sąnaudos A su trim pliusais
svarbu programos atidėjimas, užraktas nuo vaikų, bet čia turbūt jau visur yra...

Labai lauksiu patarimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute:) @ 2015 01 22, 09:29)
Sveiki,

Labai norėčiau patarimo dėl skalbyklių.
Mano kriterijai: kaina- iki 550euru
pakrovimas iš priekio
Gamintojai iš šių manau..- Bosch. Siemens, Gorenje
Apsukos 1400,1600
Pakrovimas apie 7kg
Vietinis meistras patare Gorenje  g.gif  (klausiau kuria geriau taisyti ar Gorenje ar Siemens, sake Siemens neardoma...) manau esme, kad gana pigiai keistusi guoliai..
Žinoma energijos sąnaudos A su trim pliusais
svarbu programos atidėjimas, užraktas nuo vaikų, bet čia turbūt jau visur yra...

Labai lauksiu patarimų  4u.gif

Keičias Siemens ,Bosch guoliai tik modeliukuose pagamintose Vokietijoje...
Investuokite šiek tiek daugiau +/-630 ir pirkite Vokietijoje pagamintą
BOSCH WAW32468SN
http://www.bosch-hom...WAW32468SN.html
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 01 22, 11:59)
Keičias Siemens ,Bosch guoliai tik modeliukuose pagamintose Vokietijoje...
Investuokite šiek tiek daugiau +/-630 ir pirkite Vokietijoje pagamintą
BOSCH WAW32468SN
http://www.bosch-hom...WAW32468SN.html

O ka galite pasakyti apie Gorenje firmos skalbykles?
Atsakyti
QUOTE(Eglute:) @ 2015 01 22, 10:07)
O ka galite pasakyti apie Gorenje firmos skalbykles?

Ką galima pasakyti apie Gorenje skalbyklęs jai jų nepagamina g.gif asmeniškai net šiai dienai sandėlyje voliojasi tik vienas modelis ir tas pavargęs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 01 22, 12:19)
Ką galima pasakyti apie Gorenje skalbyklęs jai jų nepagamina g.gif asmeniškai net šiai dienai sandėlyje voliojasi tik vienas modelis ir tas pavargęs doh.gif

Kaip suprasti nepagamina? Ir kokia šalis išvis jas renka? Pažiūrėjau internete pagal parametrus tiktų GORENJE W-7563 P...bet jeigu sakot, kad nevertos dėmesio.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute:) @ 2015 01 22, 10:23)
Kaip suprasti nepagamina? Ir kokia šalis išvis jas renka? Pažiūrėjau internete pagal parametrus tiktų GORENJE W-7563 P...bet jeigu sakot, kad nevertos dėmesio.. g.gif

Šiai dienai tušti sandėliai ir nėra ką ir siūlyti.....Slovėnijoje gamina jas....
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 01 22, 12:29)
Šiai dienai tušti sandėliai ir nėra ką ir siūlyti.....Slovėnijoje gamina jas....

Supratau, žodžiu į Gorenje nežiūriu...
O Bosch'o pigesni variantai rinkti Turkijoje, taip? Ką apie juos galite pakomentuoti? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglute:): 22 sausio 2015 - 10:32
QUOTE(Eglute:) @ 2015 01 22, 10:32)
Supratau, žodžiu į Gorenje nežiūriu...
O Bosch'o pigesni variantai rinkti Turkijoje, taip? Ką apie juos galite pakomentuoti? smile.gif

Tvarkingi šaunus modeliukai verti dėmesio thumbup.gif
Atsakyti