Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo mašinos - 12

QUOTE(iTARA @ 2015 05 26, 22:29)
Mhm.... logiškai mąstant:
* „ActiveWater“ funkcija: automatinė įkrovos nustatymo sistema
Turėtų veikti kai yra jutiklis /-iai. Bet čia tik mano išmąstymas, seniau nesidomėjau buitinės technikos duomenimis, nes ne aš ir pirkau biggrin.gif....

Įkrovos dydis nustatome ne tik svėrimo būdu ...
Atsakyti
2002 isigijau HANSA. Dirba kaip bitute
Atsakyti
QUOTE(Miketukas1 @ 2015 05 27, 09:40)
2002 isigijau HANSA.  Dirba kaip bitute

2002 metai įsigije ne tik HANSA ,er ir Beko dirba pas vartotojus kaip bitutė.....šiai dienai jau 2015 metai ir baigėsi bitutės darbas ... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 05 27, 07:10)
Tiek Siemens tiek Bosch yra ActiveWater .....pasidomėsiu ką jie taip rašydami''užkrovos jutiklis'' turėjo omenį

Ačiū 4u.gif . Šiandien pažiūrėjau boch ir siemens (tik siemens neturėjo konkretaus modelio), tai SIEMENS vaizdelis iš tiesų gražesnis.
Atsakyti
QUOTE(iTARA @ 2015 05 27, 17:37)
Ačiū  4u.gif . Šiandien pažiūrėjau boch ir siemens (tik siemens neturėjo konkretaus modelio), tai SIEMENS vaizdelis iš tiesų gražesnis.

Man jos abi visai neblogai atrodo....bet Siemens toks siek tiek akiai patrauklesnis
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 05 27, 08:10)
Tiek Siemens tiek Bosch yra ActiveWater .....pasidomėsiu ką jie taip rašydami''užkrovos jutiklis'' turėjo omenį

Ar pavyko pasidomėti, kaip žadėjote?
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 05 28, 06:42)
Ar pavyko pasidomėti, kaip žadėjote?

Pasidomejau galite neabejoti
Siūlau asmeniškai pasidomėti iš BSH atstovybės ,nekils klausimų.....
Atsakyti
Tai kad visų skalbyklių ikrovai įvertinti naudojami du būdai: svėrimas arba tas paslaptingas, kurį Jūs žinote ir niekam nesakote lotuliukas.gif
... ir nereikia jokių bosch'ų to klausinėti ...
... man tik įdomu ar suprantate apie ką rašote ...
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 05 28, 10:30)
Tai kad visų skalbyklių ikrovai įvertinti naudojami du būdai: svėrimas arba tas paslaptingas, kurį Jūs žinote ir niekam nesakote  lotuliukas.gif
... ir nereikia jokių bosch'ų to klausinėti ...
... man tik įdomu ar suprantate apie ką rašote ...

Ponas speedy matyt nelabai pats suprantate kas yra „ActiveWater“ funkcija ir kas yra skalbyklėje Užkrovos jutiklis
Ir linksmiausia šios istorijos galas yra tas kad vartotojas klausia bet tą minute ponas speedy nežino ką atsakyti ...bet atsipeikėjąs po 2 dienų nusprendžia pakomentuoti ką pats sužinojo....kartais pagalvoju ar visada norite pasirodyti kad esate visų protingiausias šiuose temose g.gif jai norite pasirodyti protingesnis tai prašau atsakyti ne po 2-3 dienų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 28 gegužės 2015 - 11:01
QUOTE(Kikker @ 2015 05 28, 12:33)
....kartais pagalvoju ...

aha ... kartais
Papildyta:
...matyt nelabai pats suprantate kas yra „ActiveWater“ funkcija ir kas yra skalbyklėje Užkrovos jutiklis...

"Trukt už vadžių - vėl iš pradžių" Nurimkite, gal 20 metų žinau, kaip ten yra lotuliukas.gif
Papildyta:
...bet atsipeikėjąs  po 2 dienų nusprendžia pakomentuoti ...

Na, aš čia nedirbu, galiu ir po dviejų mėnesių Jūsų nesąmones pakomentuoti: "klasika nesensta" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 29 gegužės 2015 - 07:21
Ponas speedy Jūs ne su manim barkitės o rašykite ką žinote (jei ne geriau patylėkite nes niekam neįdomu ar aš čia dirbu ar Jūs)...nes tie pasisakymai jau ''žinau'' 20 metų ar 30 metų niekam neįdomus, įdomu žinios ir pasisakymai dabar o ne po dviejų mėnesių kai vartotojas jau nusipirko produktą ....todėl dar karta siūlau pasisakyti o nesibarti su manim...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 29 gegužės 2015 - 08:57
QUOTE(Kikker @ 2015 05 27, 11:04)
2002 metai įsigije ne tik HANSA ,er ir Beko dirba pas vartotojus kaip bitutė.....šiai dienai jau 2015 metai ir baigėsi bitutės darbas ... biggrin.gif

paklauskit meistru, tais metais isigytos skalbiankes dirba puikiai, o dabar perkamos apskaiciuotos maximum 5 metam , cituoju meistra
Atsakyti