Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos...(53 tema)

Willow taip norėtusi surasti žodžius kurie tavę padrasintu console.gif Tik negriaušk saves dėl operacijos, to nebepakeisi, kad mes galėtume žinoti kaip geriau pasielgti doh.gif Nenuleisk rankų, nepasiduok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2015 01 21, 13:18)
Gal būt... bet aš jau neturiu jėgų ką nors daryti. padariau didžiausią  klaidą šiame gydyme, tai dabartine operacija....

willow apkabinu..ka operavot?tai cia gal silpnumas po op dar verysad.gif
Atsakyti
wilow, jauti mano petį? Remkis į jį kiek tik reikia.Gali ir užgriūti , aš stipri mirksiukas.gif Bet neužmiršk, kad visada yra rytojus ir jis tikrai bus geresnis už šią dieną.Neužmiršk, kad organizmo atsistatymas stipriai sulėtėjęs. Duok sau laiko mirksiukas.gif Jei reikia kokios pagalbos namuose, tai yra soc. darbuotojos, gal draugė kokia atbėgtų paglbėt. Neskubėk.
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2015 01 21, 12:10)
labas rytas,

Mergaitės, ko gero, man viskas. Kas žino pusėtiną slaugos ligoninę praleist paskutinius mėnesius.....

Willow, kaip man sunku skaityti, kaip temos Saule pasiduoda verysad.gif Kuri buvo musu ikvepeja, kovotoja, palaikytoja ir guodeja 4u.gif Bet as zinau, jog tiesiog pavargote...

Kiekviename mieste yra slaugos ligonines. Visos jos geros, profesionalios. Kad i ja patekti, reikia gauti seimos daktaro siuntima, tada stoti i eile. Slaugos ligonine-tai ne vien mirtininku vieta. 50/50. Puse ligoniu mirsta, puse sustipreja ir grizta atgal namo. Bet gydytoju, med.personalo prieziura buna 24 valandas per para. drinks_cheers.gif
Kadangi dabar Jums labai sunku po operacijos, tai ir as pritarciau minciai, jog geriau gulti i slaugos ligonine, ten pades greiciau reabilituotis arba...lengviau numirti, jei jau Dievas taip pageidauja.
Vis tik as TIKIU, jog Willow reikia sakyti "iki pasimatymo", TIKIU, kad sustipres ir griz atgal i foruma drinks_cheers.gif Juk svarbiausia nusistatyti netolimus tikslus, lai, Willow, Jums tai buna pavasaris. wub.gif Willow, sustiprekit-as geguzes menesi pasizadu nusivezti Jus i sodyba 4u.gif Jokiu pasaliniu minciu apie mirti. schmoll.gif Viskas. Kaip Jus numirsite, jei neapsilankysite Senos pazistamos sodyboje????? Uzsibreziate tiksla bet kokia kaina ja aplankyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2015 01 21, 12:10)
labas rytas,

Mergaitės, ko gero, man viskas. Kas žino pusėtiną slaugos ligoninę praleist paskutinius mėnesius.....

Laba diena,
Willow, esu jums nepazistama, bet tikrai noreciau padeti Jums. Pries pusmieti palaidojau mama, zinau ka reiskia sia lida. As dabar kol kas nedirbu tai galiu ir i parduotuve nueiti, ir i vaistine , kur tik reikia.Gyvenu Pilaiteje. Jai reikes pagalbos ,rasykite i AZ.
Papildyta:
QUOTE(samantas @ 2015 01 21, 14:21)
Laba diena,
Willow, esu jums nepazistama, bet tikrai noreciau padeti Jums. Pries pusmieti palaidojau mama, zinau ka reiskia sia lida. As dabar kol kas nedirbu tai galiu ir i parduotuve nueiti, ir i vaistine , kur tik reikia.Gyvenu Pilaiteje. Jai reikes pagalbos ,rasykite i AZ.

P.S. Jau senei norejau parasyti, bet bijojau kad ne taip suprasyt. Tikrai man nieko nereikia, tiesiog siulau pagalba.
Atsakyti
QUOTE(samantas @ 2015 01 21, 14:23)
Laba diena,
Papildyta:
P.S. Jau senei norejau parasyti, bet bijojau kad ne taip suprasyt. Tikrai man nieko nereikia, tiesiog siulau pagalba.

ir as galiu padeti,mes zirmunuose
Atsakyti
Sena pažįstama, apsiverkiau nuo jūsų gerumo.... \Visoms labai ačiū už palsikymą. dvi draugės po darbo, moteris padedanti nuo šios savaitės, hospiso vienuolės nuo rytdienos, gal pagalbos pradžiai užteks. paskui - eilė stacionare. .....
Dėkoju Dievui, kad dar neapniko skausmai, su manim gulėjo moteris su mielo..... sarkoma- skausmai kankina beprotiški, išplitę kauluose, plaučiuose, tik, dave Dievulis jai procedūra pavyko)(nepamenu koks žodis vidury vietoj daugtaškio). Irgi baisios kančios - pliusas operacija pavyko, pagerėjimas yra, stipresnė kojose.
Beje , valgau užraugtas daržoves. Kaip skanu... tik kitą kartą burokėlius ploniau papjaustyčiau. prie dabartinio skonio, kai viskas saldu, valgosi be skonio pakitimo ir vienas iš produktų, kurie dar valgomi - žiauriai dingo apetitas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 21 sausio 2015 - 13:37
willow, stiprybės jums. Kaip matau pagalba šalia namuose bus, sustiprėti belieka. Vis tik ilgokai užsibuvote ligoninėj ir operacija ir taip jėgas išsunkia.
Apkabinu ir linkiu stiprėti. Kaip suprantu nepadidėjo tarpas tarp skysčių traukimo, ir apsunkina jie labai.
Atsakyti
Willow, nepasiduok 4u.gif
Dėl apetito-pabandyk, gal patiks, tokia arbatėlė: kokia pora trejeta (kad nebūt aštru) plonų plonų griežinėlių imbiero užpilk verdančiu vandeniu ( savąjam aš dar įdedu citrinos griežinuką) jam apetitą pakelia, ir nuima šleikštulį, pykinimą...
Atsakyti
geriu, dabar Wetra, tokią ir valgau savo raugintą mišinį.....

Idut - mano operacija buvo pleurodezė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 21 sausio 2015 - 15:17
Raugintas mišinys ir pas mus "ant bangos" biggrin.gif ačiū už superinį receptą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2015 01 21, 15:16)
geriu, dabar Wetra, tokią ir valgau savo raugintą mišinį.....

stiprek Willow, kad kita karta ploniau supjaustytum burokelius, o kur dar tavo rozes, dar ir kiausinius sakem kartu dazysim.

O mums rauginti kopustai visai nebeiseina, suminksteja, pliurza gaunasi doh.gif o taip as juos megstu.......
Atsakyti