Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos...(53 tema)

QUOTE(ingriga @ 2015 01 20, 11:27)
Labas rytas  4u.gif
Išrašė man vakar harmonų ir pasiūlė nueiti pas chemikę  pasitarti dėl kiaušidžių blokatorių  g.gif Informacijos nelabai randu, arba nemoku ieškoti  doh.gif  Buvo naudojusiu  blush2.gif
Švytinimas nuo vasario

Jei paskyrė tamoksifeną, tai vadinasi taviškis v. jautrus hormonui estrogenui. Jį gamina kiaušidės. Jei esi jaunesnio amžiaus, tai Zoladex vaistą skiria kiaušidžių veiklos slopinimui. Jis kompensuojamas du metus.
Atsakyti
Sveiki,
Jau beveik trys mėnesiai, kai sužinojau savo diagnozę ir vis dar su ja nesusitaikau verysad.gif Krūties naviką išoperavo, dabar manęs laukia spindulinė terapija ir 5 metų gydymas hormonais. Gal nėra taip blogai, kad chemoterapijos negavau, tačiau tai nereiškia, kad jos negausiu ateityje... Kol kas pasikliaunu gydytojų nurodymais ir prognozėmis. Paskyrė vaistą Tamoksifeną, tačiau jo nėra visoje Lietuvoje, kiek teiravausi vaistinėse, sako, kad sutrikęs jo įvežimas, tiekėjai neveža. Gal atsiras pavasarį.. Ką daryt, kur gaut, nes pakeisti jo kitu negali. Gal kas susidūrėte su tokia problema?
Atsakyti
QUOTE(Daniara @ 2015 01 20, 22:55)
Sveiki,
Jau  beveik trys mėnesiai, kai sužinojau savo diagnozę ir vis dar su ja nesusitaikau  verysad.gif Krūties naviką išoperavo, dabar manęs laukia spindulinė terapija ir 5 metų gydymas hormonais. Gal nėra taip blogai, kad chemoterapijos negavau, tačiau tai nereiškia, kad jos negausiu ateityje... Kol kas  pasikliaunu gydytojų nurodymais ir prognozėmis. Paskyrė vaistą Tamoksifeną, tačiau jo nėra visoje Lietuvoje, kiek teiravausi vaistinėse, sako, kad sutrikęs jo įvežimas, tiekėjai neveža. Gal atsiras pavasarį.. Ką daryt, kur gaut, nes pakeisti jo kitu negali. Gal kas susidūrėte su tokia problema?

siandien vilniaus onkologiniam jau buvo. mama pirko. kitur tai nera. nebent kur uzsilike,kaip pvz vienoj vaistinej rokiskyje doh.gif

willow laikykis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miegapele: 20 sausio 2015 - 23:08
QUOTE(miegapele @ 2015 01 20, 23:05)
siandien vilniaus onkologiniam jau buvo. mama pirko. kitur tai nera. nebent kur uzsilike,kaip pvz vienoj vaistinej rokiskyje  doh.gif

willow laikykis

Ačiū už atsakymą. Man labai toli Vilnius... O Rokiškyje vaistai užsakyti, nes vaistininkė bandė prašyt, kad persiųstų...
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2015 01 20, 20:41)
willow laikykis  4u.gif

musu fronte kaip ir viskas ok, isoperuotu cistu rezultatai geri, tam kartui tfutfutfu.... unsure.gif

Nerute jusu mama puikus pavyzdys.kad buna ir gerybiniu daryniu 4u.gif ,taip ir toliau
Papildyta:
QUOTE(miegapele @ 2015 01 21, 00:05)
siandien vilniaus onkologiniam jau buvo. mama pirko. kitur tai nera. nebent kur uzsilike,kaip pvz vienoj vaistinej rokiskyje  doh.gif

willow laikykis

Vis nepastebejau.o ka jusu mamai radi po operacijos?
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2015 01 20, 16:57)
Noriu nusiusti ligos aprasyma ir mrt diska,tada tiksliai atsakys.

Dalinuosi patirtim- visus išrašus versti ir skanuoti, pas notarą tvirtinti nebūtina(sutaupysit). Visus CT, MRT dėkit į internetinę duomenų talpyklą ir siūskit el. paštu tik talpyklos nuorodą(nuimkit slaptažodžius, kad paspaudus ant nuorodos iš karto atsidarytų jūsų talpinti duomenys).

QUOTE(Daniara @ 2015 01 20, 22:55)
Ką daryt, kur gaut, nes pakeisti jo kitu negali. Gal kas susidūrėte su tokia problema?

Eikit į kitus vaistinių tinklus, tegu visi patikrina sistemose kas kur yra, gal taip rasit. Juo labiau jei Vilniuj yra, belieka išsiaiškinti kokia vaistinė ir žygiuokit į tokią pačią savo mieste-lai vaistininkė užsako.
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2015 01 21, 09:37)
Dalinuosi patirtim- visus išrašus versti ir skanuoti, pas notarą tvirtinti nebūtina(sutaupysit). Visus CT, MRT dėkit į internetinę duomenų talpyklą ir siūskit  el. paštu tik talpyklos nuorodą(nuimkit slaptažodžius, kad paspaudus ant nuorodos iš karto atsidarytų jūsų talpinti duomenys).
Eikit į kitus vaistinių tinklus, tegu visi patikrina sistemose kas kur yra, gal taip rasit. Juo labiau jei Vilniuj yra, belieka išsiaiškinti kokia vaistinė ir žygiuokit į tokią pačią savo mieste-lai vaistininkė užsako.

Mums pasake viska atsiusti pastu arba per kurjeri.siandien nesu versti.gal ir issiusiu sioj savaitej
Atsakyti
labas rytas,

Mergaitės, ko gero, man viskas. Kas žino pusėtiną slaugos ligoninę praleist paskutinius mėnesius.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 21 sausio 2015 - 11:10
QUOTE(willow @ 2015 01 21, 12:10)
labas rytas,

Mergaitės, ko gero, man viskas. Kas žino pusėtiną slaugos ligoninę praleist paskutinius mėnesius.....

Willow ,taip nekalbekit! verysad.gif Negalima nuleisti ranku!
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2015 01 21, 11:10)

Willow negalvok taip, laikykis
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2015 01 21, 12:10)
labas rytas,

Wilow, sunku skaityti tavo žodžius, suprantu, kad savo situacija vertini būtent taip, kaip rašai. Man irgi dažnai neviltis užpila akis, kartais galvoju ar verta del keliu menesiu dėti tiek pastangu, kai žinau, kad chemija stabdys progresavimą
tik tiek, kiek ji bus taikoma. O ir dabartinio gyvenimo kokybe...
Bet pasaulis toks patrauklus, kad negalima patiems nuleisti ranku, noriu tikėti, kad dar neviska padarei
Ir aciu tau, kad pasidalinai
Atsakyti
QUOTE(Karme @ 2015 01 21, 11:56)
noriu tikėti, kad dar neviska padarei
Ir aciu tau, kad pasidalinai

Gal būt... bet aš jau neturiu jėgų ką nors daryti. padariau didžiausią klaidą šiame gydyme, tai dabartine operacija....
Atsakyti