Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos...(53 tema)

QUOTE(Leonilė @ 2015 01 20, 11:25)
kastuvai, o tau taip daznai chemike liepe ta zymenu tyrima daryti ar pati uz pinigus del savo ramybes daraisi?
mano gyd.sake, kad ne dazniau, kaip kas 3 men ji reikes daryti, man atrodo per ilgas laiko tarpas  blush2.gif
dar nera tavo KT atsakymo?
Ida1, ir man idomu, kaip tavo vyrui pirmoji chemija praejo? salutiniai kaip?

Dabar tai chemikė liepė darytis, kartą dariausi po paskutinės chemoterapijos, nes jau nebedarė, o man smalsu buvo ar dar nukrito žymuo (privačioj klinikoj čia, buvo 5). Dar dariausi poliklinikoj, kai praėjo 3 mėnesiai nuo gydymo (gruodžio paskutinėm dienom, buvo 4), nes galvojau, kad santariškėse tik KT darys, kraujo ne smile.gif

O, ir kaip tik pasižiūrėjau - yra KT atsakymai:

Išvados: Metastazių, karcinomatozės ir lokalus naviko recidyvo požymių nematyti.
Kairiojo plaučio S2 nedidelis židinys, galimai fibrozinis nespecifinis.
Ankstesnių vaizdų palyginimui nėra.

thumbup.gif

Kas ten plautyje net neįsivaizduoju. Gal chemikė pakomentuos penktadienį.
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2015 01 20, 12:05)

thumbup.gif
Atsakyti
Kastuve, puikios žinios!

Idut, kaip vyras?

Ingriga, aš gėriau hormonus, tris mėnesius blush2.gif priskaičiau kad sukelia krūties vėžį, permaščiau, kad ir vienu dar niekaip neatsikratau tai perėjau ant homeopatinių. Kalcis, magnis, Vit D.
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2015 01 20, 12:05)
O, ir kaip tik pasižiūrėjau - yra KT atsakymai:
Išvados: Metastazių, karcinomatozės ir lokalus naviko recidyvo požymių nematyti.
Kairiojo plaučio S2 nedidelis židinys, galimai fibrozinis nespecifinis.
Ankstesnių vaizdų palyginimui nėra.

thumbup.gif
Kas ten plautyje net neįsivaizduoju. Gal chemikė pakomentuos penktadienį.

nepergyvenk viskas cia pas tave gerai tam plautyje, pas mane dar ne tokiu "baisybiu KT atsakyme parasyta, bet chemike sake viskas gerai smile.gif

pvz. pas mane kepenys S7 stebimas 1.4cm.skersmens hipodensinis, nekaupiantis zidinys, galimai cista ....
desiniojo antinkscio lateralineje kojyteje darinukas 1.2cm. skersmens panasu i adenoma (sekti dinamikoje)
smulkus iki 0,8 cm.dydzio limfmazgiai, i patologinius nepanasus..
ir t.t. ir t.t.

Atsakyti
QUOTE(Leonilė @ 2015 01 20, 12:55)
nepergyvenk viskas cia pas tave gerai tam plautyje, pas mane dar ne tokiu "baisybiu KT atsakyme parasyta, bet chemike sake viskas gerai  smile.gif
pvz. pas mane kepenys  S7 stebimas 1.4cm.skersmens hipodensinis, nekaupiantis zidinys, galimai cista ....
desiniojo antinkscio lateralineje kojyteje darinukas 1.2cm. skersmens panasu i adenoma (sekti dinamikoje)
smulkus  iki 0,8 cm.dydzio limfmazgiai, i patologinius nepanasus..
ir t.t. ir t.t.

ūūū, tikrai baisybės biggrin.gif man keista, kad apie mano mistiškąją tulžies pūslę nieko nerašo, nes pirma ji buvo su "polipuku", paskui persilenkusi, o KT jau "normali" biggrin.gif

Matau, willow prisijungusi. Kaip laikaisi?

Ida, kaip vyras? Vakar buvau stacionare, mačiau pavardę prie besilašinančių, galvojau gal kur išeinančius pamatysiu, pasilabinsiu, bet nepamačiau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
grįžau iš ligoninės. jaučiuos silpniau nei išvažavau į ją. dingo apetitas. neįvykdyti operacijos tikslai. absoliučiai nepavelku kojų, dūstu.
Visoms, kurioms gerai sveikinu. Stiprybės užstrigusioms ligos gniaužtuose, kapstykites, kaip galit, nepasiduokit.
Leonile, taigi ten nieko blogo. niekas nekaupia kontrasto. rolleyes.gif
Nera, laikykitės, kaip galit, nu mano organizmas irgi jokio gydymo nepermeša, bet vvistiek kažkokia išeitis yra - vaistai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 20 sausio 2015 - 13:37
QUOTE(Remedy @ 2015 01 20, 12:34)
Ingriga, aš gėriau hormonus, tris mėnesius  blush2.gif  priskaičiau kad sukelia krūties vėžį, permaščiau, kad ir vienu dar niekaip neatsikratau tai perėjau ant homeopatinių. Kalcis, magnis, Vit D.

Aš gersiu nuo krūties vėžio, žinau kad gali sukelti gimdos vėžį ir dar visokios blogybės doh.gif bet atsisakyti bijau, o jeigu užaugs kitoje krūtyje doh.gif
Willow laikykis 4u.gif
Atsakyti
Willow tikiu.kad dar sustipresit blink.gif Maniskis laikosi.paskirta 1fazes chemija tai cisplatina su etopozidu.tris dienas leis paskui beveik triju savaiciu pertrauka.Kol kas kol pirma chemija kazkokie ypatingi salutiniai nepasireiske,kazkaip jam veliau organizmas sureguoja.Si karta israsytas naujas vaistas nuo pykinimo Aprepitantas 80mg viena kapsule per diena pries chemija geria.Dar plius zofrana leidzia,tai kazkaip normaliai jis g.gif Dar vis renku info apie gamma peili,itariu .kad tai tik svajonese.Kainos nu kosmines tikrai.skaudziausia.kad tu saliu pilieciams finansuojama.tik mes atsilikeliai.Isivaizduojat daviau uzklausa del idomumo i anglija ten 16000 svaru.Dar per verteja bandau su cekija susisiet.nes kur gavom atsakyma e pastu netenkina.Ji ir liko viena iseitis.Kadangi vyro patirtis su nekontrastuojanciai dariniais prasta.tai as vis tiek i juos ziuriu itariai.Jei laiku butume atkreipe demesi i ta ale randa plautyje.tai gal ir nebutu priaugus galva mts.Visaip dabar galvoju verysad.gif .Sutinku.kad yra ir visokiu tu dariniu,ypac po gydymo ir liga ligai nelygi..Visom sveikatos,
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2015 01 20, 15:38)
Willow tikiu.kad dar sustipresit blink.gif Maniskis laikosi.paskirta 1fazes chemija tai cisplatina su etopozidu.tris dienas leis paskui beveik triju savaiciu pertrauka.Kol kas kol pirma chemija kazkokie ypatingi salutiniai nepasireiske,kazkaip jam veliau organizmas sureguoja.Si karta israsytas naujas vaistas nuo pykinimo Aprepitantas 80mg viena kapsule per diena pries chemija geria.Dar plius zofrana leidzia,tai kazkaip normaliai jis g.gif Dar vis renku info apie gamma peili,itariu .kad tai tik svajonese.Kainos nu kosmines tikrai.skaudziausia.kad tu saliu pilieciams finansuojama.tik mes atsilikeliai.Isivaizduojat daviau uzklausa del idomumo i anglija ten 16000 svaru.Dar per verteja bandau su cekija susisiet.nes kur gavom atsakyma e pastu netenkina.Ji ir liko viena iseitis.Kadangi vyro patirtis su nekontrastuojanciai dariniais prasta.tai as vis tiek i juos ziuriu itariai.Jei laiku butume atkreipe demesi i ta ale randa plautyje.tai gal ir nebutu priaugus galva mts.Visaip dabar galvoju verysad.gif .Sutinku.kad yra ir visokiu tu dariniu,ypac po gydymo ir liga ligai nelygi..Visom sveikatos,

O ligoniu kasos nefinansuotu bent dalies gydymo gamma peiliu? Nezinau as ten kaip ir ka, bet gydyma ES pilieciai gali gauti kitose Europos salyse. Tiesa, pirma is savo kisenes susimoki, paskui grazina kazkiek.
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2015 01 20, 16:38)

Ida, kazkuri is panu rasius buvo kad kaina Cekijoj apie 8000 Lt.. Kaip suprantu, issiaiskinot, kad gerokai daugiau?
Atsakyti
QUOTE(Caskada @ 2015 01 20, 17:50)
Ida, kazkuri is panu rasius buvo kad kaina Cekijoj apie 8000 Lt.. Kaip suprantu, issiaiskinot, kad gerokai daugiau?

kaina 65000 cekijos kronu.tai siek tiek virs 8000lt.dar plius kelione.Kazkiek apmoketu ligoniu kasos,is nusiusto aprasymo atsiunte ,kad negalima daryt.Noriu nusiusti ligos aprasyma ir mrt diska,tada tiksliai atsakys.
Atsakyti
willow laikykis 4u.gif

musu fronte kaip ir viskas ok, isoperuotu cistu rezultatai geri, tam kartui tfutfutfu.... unsure.gif
Atsakyti