NERA, stiprybės jums ir kovotojai, kiek begalo daug jos reikia...
Meldžiamės už Jus.
willow, kaip Jūsų sveikata? Užlaikė ligoninėj kiek ilgiau ir šį kartą.
Atsiuntė gyd. laišką ir tyrimų atsakymą
Tai chemijos nebus Gal galit kuri pasakyti kas yra Ki67+ 10%
Atsakymai N1- tai pačio augliuko, N2-3 audinio, o N4- linfmazgio teisingai
Tai chemijos nebus Gal galit kuri pasakyti kas yra Ki67+ 10%
Atsakymai N1- tai pačio augliuko, N2-3 audinio, o N4- linfmazgio teisingai
NERA ..... visa sirdimi su jumis, taip sunku skaityt jusu posta.... nenoriu tiket....
mes ryt sulauksime rezultatu..... papildomai operavo pazastyje darini, plius ala riebalinius darinius galvoje, sako cistos 5ios jos buvo jau senai, tik dabar kai imunitetas daug maz norma ryzosi operuotis... bet kazkaip sunkiai.... streso daug.. nu bet kad tik viskas but ok ...
mes ryt sulauksime rezultatu..... papildomai operavo pazastyje darini, plius ala riebalinius darinius galvoje, sako cistos 5ios jos buvo jau senai, tik dabar kai imunitetas daug maz norma ryzosi operuotis... bet kazkaip sunkiai.... streso daug.. nu bet kad tik viskas but ok ...
Ačiū merginos už sveikinimus
Kastuvai, žiūriu ir tavo gimtadienis neseniai praėjo, nors ir pavėluotai, bet ir tave su gimtadieniu.
Panašiu laiku gimėme
Ingriga, labai geros naujienos gerai, kad chemijos nereikia, super, džiaugiuosi už tave.
Nerute, noriu palinkėti gerų rezultatų.
Kastuvai, žiūriu ir tavo gimtadienis neseniai praėjo, nors ir pavėluotai, bet ir tave su gimtadieniu.
Panašiu laiku gimėme
Ingriga, labai geros naujienos gerai, kad chemijos nereikia, super, džiaugiuosi už tave.
Nerute, noriu palinkėti gerų rezultatų.
QUOTE(Leonilė @ 2015 01 18, 23:02)
Panašiu laiku gimėme
Aha, ačiū už sveikinimus ) Aš čia išvis apie savo gimtadienį rašyt nenorėjau, nes slogios nuotaikos buvo - norėjosi susisukt į kamuoliuką ir gulėt iš to neužtikrintumo, baimės, kiek dar tų gimtadienių sulauksiu. Šventinės nuotaikos, žodžiu
Šiandien ein KT darytis, laikykit kumščius, kad viskas būtų gerai. Prigėriau to kontrasto - skonis kaip binto.
Sekmės visoms!
Tiesa, įdomu kaip willow laikosi, gal kas bendravote su ja šiomis dienomis?
QUOTE(kastuvas @ 2015 01 19, 11:56)
Šiandien ein KT darytis, laikykit kumščius, kad viskas būtų gerai.
Laikau kumščius Sekmės
QUOTE(kastuvas @ 2015 01 19, 10:56)
Šiandien ein KT darytis, laikykit kumščius, kad viskas būtų gerai. Prigėriau to kontrasto - skonis kaip binto.
Sekmės visoms!
Tiesa, įdomu kaip willow laikosi, gal kas bendravote su ja šiomis dienomis?
Kaip sekėsi mieloji? Tikiuosi rezultatai pradžiugino.
Dėl willow paklausiau jau vienos narės. Laukiu atsakymo.
Aš šiandien tris valandas su šuniu palei Nemuną braidžiau. Smagu iš namų išlyst. Ir dar kiek žvejų sutikau. Kamikadzės dievaži.
QUOTE(Remedy @ 2015 01 19, 17:02)
Kaip sekėsi mieloji? Tikiuosi rezultatai pradžiugino.
Aš šiandien tris valandas su šuniu palei Nemuną braidžiau. Smagu iš namų išlyst. Ir dar kiek žvejų sutikau. Kamikadzės dievaži.
Nežinau dar Darė vėžio žymenis, tai nuo 4 iki 8 pakilo. Dvigubai. Tai reiškia, blogai. Bet guodžiuos skirtingomis laboratorijomis, nors nežinau ar tiek svyruoti gali...
KT tyrimą galiu internetu pasižiūrėti, tai kol kas neaprašytas, tik nuotraukos yra. Kuriose nieko nesuprantu
QUOTE(kastuvas @ 2015 01 19, 17:25)
Nežinau dar Darė vėžio žymenis, tai nuo 4 iki 8 pakilo. Dvigubai. Tai reiškia, blogai. Bet guodžiuos skirtingomis laboratorijomis, nors nežinau ar tiek svyruoti gali...
KT tyrimą galiu internetu pasižiūrėti, tai kol kas neaprašytas, tik nuotraukos yra. Kuriose nieko nesuprantu
Kiek gali keistis nezinau. Bet mums tai grieztai psake tiek operaves daktaras, tiek onkologiniam dirbantis, kad reikia tirtis toje pacioje vietoje. Bent jau pradzioje nekeisti.
Labas rytas
Ida1, kaip praejo vyrui chemija? Gal dar kazkas paaiskejo?
Kastuvel, kada zinosi KT atsakymus?
Mergaites, nezinau, gal jus ir zinot apie vitamina D, gal ir darotes jo tyrima, bet mano ligoniukas kai pasidare vitamino D tyrima, tai buvom gerokai nustebe.. numaniau, kad jam gali trukti, bet trukumas labai labai didelis buvo. Aisku, sauleje nebunam, nes negalima, o su maistu, kiek ten gauni to vitamino D.. Skaiciau, kad sergant v labai svarbus vitaminas D, tiek isgyvenamumui, tiek gyvenimo kokybei..
Tyrimas mokamas, bet esant galimybei pasitikrinkite.. Gal ir savijauta pageres, ir nuotaika, nes jo trukumas sukelia depresija, fiziniu jegu nebuvima, blogeja atmintis..
Sveikatos visiems ir visoms
Ida1, kaip praejo vyrui chemija? Gal dar kazkas paaiskejo?
Kastuvel, kada zinosi KT atsakymus?
Mergaites, nezinau, gal jus ir zinot apie vitamina D, gal ir darotes jo tyrima, bet mano ligoniukas kai pasidare vitamino D tyrima, tai buvom gerokai nustebe.. numaniau, kad jam gali trukti, bet trukumas labai labai didelis buvo. Aisku, sauleje nebunam, nes negalima, o su maistu, kiek ten gauni to vitamino D.. Skaiciau, kad sergant v labai svarbus vitaminas D, tiek isgyvenamumui, tiek gyvenimo kokybei..
Tyrimas mokamas, bet esant galimybei pasitikrinkite.. Gal ir savijauta pageres, ir nuotaika, nes jo trukumas sukelia depresija, fiziniu jegu nebuvima, blogeja atmintis..
Sveikatos visiems ir visoms
Labas rytas
Išrašė man vakar harmonų ir pasiūlė nueiti pas chemikę pasitarti dėl kiaušidžių blokatorių Informacijos nelabai randu, arba nemoku ieškoti Buvo naudojusiu
Švytinimas nuo vasario
Išrašė man vakar harmonų ir pasiūlė nueiti pas chemikę pasitarti dėl kiaušidžių blokatorių Informacijos nelabai randu, arba nemoku ieškoti Buvo naudojusiu
Švytinimas nuo vasario
kastuvai, o tau taip daznai chemike liepe ta zymenu tyrima daryti ar pati uz pinigus del savo ramybes daraisi?
mano gyd.sake, kad ne dazniau, kaip kas 3 men ji reikes daryti, man atrodo per ilgas laiko tarpas
dar nera tavo KT atsakymo?
Ida1, ir man idomu, kaip tavo vyrui pirmoji chemija praejo? salutiniai kaip?
mano gyd.sake, kad ne dazniau, kaip kas 3 men ji reikes daryti, man atrodo per ilgas laiko tarpas
dar nera tavo KT atsakymo?
Ida1, ir man idomu, kaip tavo vyrui pirmoji chemija praejo? salutiniai kaip?