Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos...(53 tema)

Pulora, džiaugiuosi, kad operacija pavyko. Linkiu, kad pooperacinis laikotarpis būtų kuo lengvesnis mirksiukas.gif O čia jūsų vyresniam sūnui, ar jaunesniam?
[/quote]

Čia mano jaunėlis. jau vedęs, turi 8 mėn. sūnelį. Jam taip sklandžiai sekėsi gyvenime, jo gabumai neeiliniai, nuo mažens buvo vunderkindas. Už mėnesio vyresnėlio vestuvės, vasarą dar vieną anūkėlį turėsiu. Jei ne ši liga, gyvenimas būtų nuostabus.
Atsakyti
Pulora geros naujienos thumbup.gif lengvo gijimo 4u.gif
Reikia ir man pas genetikus g.gif
Atsakyti
Pulora, sklandaus pooperacinio laikotarpio.

Nustačius genų pakitimus ką daro?
Aš galvoju apie vaikus, bet turbūt tik suaugusiems daro.

Šiandien priėmime virš valandos laukiau, viso virš 2 susidarė. Antri metai guldymų pirmą kartą tokį absurdą mačiau. Iki tol vienas dirbantis žmogus užtrukdavo 5 min prie dokumentų. Gražu patalpos naujos trys langeliai, dar gražesnė krūva laukiančių kortelių.
Atsakyti
QUOTE(Pulora @ 2015 02 24, 20:32)
Operacija pasisekė gerai, sakė viskas pagal planą, viskas sklandžiai. Dabar sūnutis reanimacijoj. Ryt iš pat ryto lėksiu į Vilnių. Svarbiausia, kad gerai gytų žaizda ir kuo greičiau galėtumėm daryti chemoterapiją.

Dziaugiuosi uz jus sios dienos naujienom!

Mano mamytei siandien bronchoskopija dare. Issikankino ziauriai. Bet gydytoja sako kolkas tai bjauriausias, bet pats svarbiausias tyrimas sad.gif
Labai apsidziaugem,kad Cea norma, vidaus organuose , krutyse nieko nerado, kraujas labai geras... Tai nors tiek geru salyku siai dienai:)

Sveikatos visoms!
Atsakyti
QUOTE(Caskada @ 2015 02 24, 15:51)
Trigliceridų padidėjimas siejamas su angliavandenių pertekliumi mityboje.
Del DLV nerasiau Striogai, aisku, kad tie vaistai ne vitaminai, kazkiek tikrai turi itakos ir imuninei sistemai. Balandi tyrimas po 9 menesiu, ziures, kaip veikia DLV, tada ir del vaistu uzklausim.
O kokie salutiniai pradejo reikstis nuo vaistu? Senai juos naudoja, ar tik nesenai praejo ir vis tik netinka?
Tikrai tokio padidėjimo koks buvo maistu nepadarysi.
Nuo lapkričio naudoja. Gal ne tik vaistai, depresija, pykinimai ir vėmimai, sunkesnis judėjimas.

Atsakyti
Pulora, smagu dėl pavykusios operacijos. Ar pasiėmėt mėginių? Jums jų reikės ir DLV ir antrinei nuomonei.
une, atkentėjo nemalonų tyrimą, bet svarbu atsakymai geri.
angele, oho kaip ilgai guldė. Čia gl koia tvarka pasikeitė?
Atsakyti
Paėmė mėginių dėl DLV ir kitokių, dabar keliausim toliau, ilgas kelias laukia.
Atsakyti
Pulora, kaip sūnus?
Atsakyti
Sūnui kojos beveik atsistatė, dar dešinė ne visai gerai, o kairė tai puikiai. Aišku, skauda po operacijos, bet rytoj sakė jau statys ant kojų. Dabar dar net sėsti negalima.
Atsakyti
QUOTE(Pulora @ 2015 02 26, 12:19)
Sūnui kojos beveik atsistatė,

thumbup.gif geros naujienos
Atsakyti
Ilgai laukta kapsi chemija vyrui smile.gif
Man nėr kaip nuvažiuot, berniukai po skarlatinos, mažajai karantinas.
NERA, matyt pasikeitė tvarka kitą kart paprašysiu susipažinimo. Kur parašyta, kad laikyt kortelę neaišku kiek tada viena popieriuką pildo, kita lipdukus spausdina, trečia antspaudą padeda, ketvirta išneša.

Pulora, labai geros naujienos. Sklandaus gijimo.
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2015 02 26, 12:42)
Ilgai laukta kapsi chemija vyrui smile.gif

thumbup.gif
Aš knygos tik puse perskaičiau blush2.gif dabar skubu sesei dovanų puskarę numegzti blush2.gif (jei ko reiktu galėčiau nunešti)
Atsakyti