Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos...(53 tema)

QUOTE(sena pažįstama @ 2015 02 23, 16:25)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Bet israsyti nekompensuojama recepta gali drinks_cheers.gif Mums taip rase, kai tetis ligonineje gulejo. Patys uz savus pirkom ir klijavom.

Aš apie kompensuojamus kalbėjau doh.gif . žiauriai užmirštu ką noriu pasakyt. Atsiprašau
Atsakyti
O aš apie- nekompensuojamus. Va ką reiškia virtualus dialogas doh.gif
Atsakyti
O as vis tik nenumociau ranka taip lengvai i mityba.. Ypac tos, kurios megsta skaityti, paskaitykite knyga "Viskas prasideda nuo maisto".
Kaip kazkuri rasete, kad maisto poveikis veziui neirodytas, todel neverta cia ir meginti atsisakyti kazko. Kaip ir rasete, kad DLV irgi nera iki galo aisku, kaip veikia, bet meginti tai visais atvejais reiketu. Skamba isties keistai... As zinau, kad keisti kazka savo gyvenime kardinaliai yra labai sunku. Lengviau sumoketi 4000 euru ir tiketi, kad tai padejo. O as manau, kad reikia bandyti ir ta ir ta.
Idesiu vienos moters pasisakyma, kuris rasytas visai nesenai internetineje erdveje K. Petraiciui..
"Sveiki, atejo ir mano laikas atiduoti duokle p. Kazimieru ! Mano mamai geguzes men buvo nustatyta umi mieloblastine leukemija. Ligonineje isgulejo iki rugsejo 11 d, praejus 2 chemoterapijas, gyditojai issake verdikta : chemija neveiksminga, jai turi dar vaiku tegu skuba atsisveikint, liko maksimum mienuo. Namo parsivezem seseli. Vien kaulai ir oda, visa geltona, akys stiklines. Gryzo sunus is uzjurio atsisveikint.
Bet, as zinojau, jog jai nesakysiu koks gyditoju verdiktas, o stengsiuos viska padaryti kas imanoma. Taip prasidejo pazintis su Kazimieru.
Siandien jau eina sestas men kaip mamyte namuose. Gal kaz kas pasakys jog praejo labai mazai laiko, bet mums tai begalybe. Siai dienai kraujas visiskai atsistate. Mamyte priaugo 12 kg. Laksto, tvarkos , puosias ir dziaugias gyvenimu. Darem leukograma, blastu nerasta! "
Si moteris laikosi K. Petraicio mitybos rekomendaciju (mazai angliavandeniu, daugiau riebalu).

Jums spresti, kuo tiketi ir kokiu keliu eiti. Koki kelia bepasirinktumete, linkiu tik pasveikimo ir geros savijautos... 4u.gif
Atsakyti
Opercija atkėlė rydienai, nes visai kojelės atsisakė, neišeina ir šlapintis. Meldžiu dievulio pagalbos, kad tik viskas pavyktų.
Šiandien priėmėm ligonio sakramentą. Sūnui palengvėjo, sako, dabar tikrai viskas bus gerai.
Kaip pas mus viskas staiga ir viskas taip sudėtinga. Ir labai baisu. Tikiu sėkme ir pasveikimu, neprarandu vilties, meldžiuosi.
Atsakyti
Ar niekada nepagalvojat, kad ši liga gali būti koks piktas prakeiksmas? kai prisižiūriu visokio plauko laidų, kyla įvairios mintys. Ir vakar tokią rodė, sakė, kad ši liga būna trijų rūšių - šeimos prakeiksmas, kur eina liga iš kartos į kartą, stiprus asmeninis prakeiksmas, kai pasireiškia staigia ir sunkia forma, bet tik tam žmogui, ir paties žmogaus neteisingas gyvenimas. Mums tiktų antras variantas. O gal tai tiesa? gal yra būdų išsiaiškinti?
Atsakyti
Pulora, sklandžios operacijos jūsų sūnui. Melsimės kartu.
Žinot pasvarstyti galima ir labai daug, bet belieka gydytis. Mano vyrui abu variantai turbūt tinka, iš kartos į kartą tik skirtingi vėžiai, bei liga ūmi ir staiga.
Kaip tuomet sergantys vaikai, netikiu, už ką ir kodėl visada kyla klausimai.

Cascada, kaip jūsų reikalai? Gal nerašėte, ką pakomentavo dėl DLV ir priešepilepsinių vaistų gydytojai?
Šią savaitę sesuo važiuos pas operavusį, pagal simptomus vieni vaistai (topamax) pašalinių poveikių duoda, pasikonsultuos, gal apsvarstys kažką kitką.
Reikia atkreipti dėmesį į mitybą, bet kardinaliai pakeitus ar organizmo šokas jam padės kovojant, gydymo metu. Čia minimas riebus maistas ir ne visiems tinka, vyrui buvo nuo vienų vaistų šalutiniai stipriai pakilo trigliceridai, reikėjo daryti plazmoferezes, vartojo vaistus. Tai ir riebaus maisto vengia. Angliavandeniai žinoma sveika kiek pamažinti, bet jau daug minėta čia, svarbu valgo gydymosi laikotarpiu žmogus.
Atsakyti
QUOTE(Pulora @ 2015 02 23, 21:39)
Ar niekada nepagalvojat, kad ši liga gali būti koks piktas prakeiksmas? kai prisižiūriu visokio plauko laidų, kyla įvairios mintys. Ir vakar tokią rodė, sakė, kad ši liga būna trijų rūšių - šeimos prakeiksmas, kur eina liga iš kartos į kartą, stiprus asmeninis prakeiksmas, kai pasireiškia staigia ir sunkia forma, bet tik tam žmogui, ir paties žmogaus neteisingas gyvenimas. Mums tiktų antras variantas. O gal tai tiesa? gal yra būdų išsiaiškinti?

Man tai kyla kartais tokios mintys, kad aš už kažką sergu, nežinau ar mokėsiu teisingai išsireikšt, bet toks jausmas kad liga ne mano. Lyg ir turėčiau būt sveika, bet sergu (kažkas tokio biggrin.gif )
Atsakyti
Pulora sklandžios operacijos sūnui 4u.gif
Visoms -iems geros dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Caskada @ 2015 02 23, 20:22)
O as vis tik nenumociau ranka taip lengvai i mityba..

Aš esu už visų priemonių panaudojimą. Tik staigus mitybos keitimas savaime yra stresas, o dar tik žmogui sužinojusiam apie gydymą.

QUOTE(Pulora @ 2015 02 23, 22:39)
Ar niekada nepagalvojat, kad ši liga gali būti koks piktas prakeiksmas?

Vykit visas mintis šalin. Tiksliau neeikvokit energijos ieškodami tokių priežasčių.
Sėkmės operacijoj mirksiukas.gif Laikom kumščius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERA: 24 vasario 2015 - 09:16
QUOTE(NERA @ 2015 02 24, 09:15)
Aš esu už visų priemonių panaudojimą. Tik staigus mitybos keitimas savaime yra stresas, o dar tik žmogui sužinojusiam apie gydymą.

drinks_cheers.gif
Bet kaip pagal Petraitį taukus šaukštais valgyti visviena neįsivaizduoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pulora @ 2015 02 24, 00:24)
Opercija atkėlė rydienai, nes visai kojelės atsisakė, neišeina ir šlapintis. Meldžiu dievulio pagalbos, kad tik viskas pavyktų.
Šiandien priėmėm ligonio sakramentą. Sūnui palengvėjo, sako, dabar tikrai viskas bus gerai.
Kaip pas mus viskas staiga ir viskas taip sudėtinga. Ir labai baisu. Tikiu sėkme ir pasveikimu, neprarandu vilties, meldžiuosi.

Sėkmės kuo didžiausios sūneliui. Viskas bus gerai. Laikysiu kumštelius. smile.gif
Atsakyti
Kurios susidūriusios gal galit plačiau papasakoti apie kiaušidžių blokatorius g.gif
Atsakyti