Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos...(53 tema)

QUOTE(Remedy @ 2015 02 22, 01:11)

Dvyne9, kiek sūneliui metų?  smile.gif

Mažiukas dar labai, šiek tiek virš trejų. Kai susirgau, jam buvo dveji. Bandymas įsivaizduoti jo gyvenimą tapus našlaičiu, sukelia skausmą. Ir bejėgiškumo jausmą, kad nieko negali padaryti...Gal todėl ir bėgu nuo minčių apie tai, apgaudinėdama save, kad viskas bus gerai, kad užauginsiu jį. Kažkoks keistas dalykas, protu lyg ir suvoki, kad nelabai realu, bet vistiek mintyse įsivaizduoju, kaip jį leisiu į mokyklą... kokie bus mūsų santykiai jo paauglystės laikotarpiu...kaip padėsiu jam visada, mylėsiu jį ir saugosiu...kaip džiaugsiuosi anūkais...Suvoki, kaip kvaila turėti tokių tolimų svajonių, bet neturėjimas jų turbūt nužudytų dar greičiau. Vis dėlto gerą dovaną Dievas davė žmogui-Viltį. Neįsivaizduoju, kaip dabar būtų galima gyventi be jos...
Atsakyti
Dvyne9, juk taip ir reikia, būti optimistu! Aš irgi taip galvoju kad tempsiu iki 83, visada šitas skaičius galvoj, nors žinau kad tai prilygsta stebuklui, bet su šia liga kitaip ir negalima galvot. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pulora @ 2015 02 21, 09:35)
Pas mus blogos naujienos.

Stiprybės 4u.gif

QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2015 02 21, 17:28)
Sveikos,
sugrįžau  verysad.gif .

Teisingai pailsėjot ir toliau į kovą mirksiukas.gif
Aš apie mirtį stengiuosi negalvoti blush2.gif
Visoms sveikatos ir optimizmo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2015 02 21, 21:22)
O koks buvo KT atsakymas po dvieju chemiju?Tai gal skaito.kad veiksminga chemija buvo.kad buvo siokia tpkia remisija

Po pirmo chemijos ciklo KT parodė, kad viskas švaru. Neseniai švietė galvą (maniau, kad darys KT. Ne taip buvau supratusi). Mama prieš tai mums kalbėjo, kad jai yra mts galvoje, nes ją vis skauda. Ačiū D galvoje nieko nerado. Dabar KT darys kitą mėn. Kiek iš viso chemijų bus mama nežino. Gydytoja nepasakė. Gal viskas priklausys nuo KT rezultatų g.gif
Dvyne, teisingai darai, kad įsivaizduoji savo tolimą ateitį. Planuok, kur, lauk. Paleisk į visatą savo teigiamas mintis. Juk sakoma, kad jos materializuojasi. Bent jau aš labai noriu tuo tikėti smile.gif
Atsakyti
Dvyne9, be galo jautru ir man paskaičius gniaužia gerklę. Planuokit, rašykitės planus, net su detalėm, materializuojasi. Ir taip vilties reikia labai daug.
Mažoji buvo 8 mėnesių kai vyras susirgo, greit du. Vyriausią lydėsim į mokyklą. Vaikams labai svarbus abiejų tėvų dalyvavimas. Duos dievas taip ir bus.
Apie mirtį nekalbam su vyru ir su sese, nepribrendę tam. Ir neprisileidžiu minčių tokių.

Šiandien besišypsanti, turit angelą sargą, koks ryšys stiprus.

Nireglina, švietė tai rentgeną darė?
Nežinau kaip kitais atvejais, bet sesei informatyviausias magnetas. Pokyčius gali rodyti ir KT su kontrastu, bet tiksliausias magnetas.
Atsakyti
Kokia visdelto bloga sistema pas mus. Mums taip tiko Dolforin pleistriukai, jie pastoviai nuimdavo skausmą, bet gulint ligoninėj pasirodo negali rašyti receptų jam, turi gydyti kuo turi. Dabar tabletės ir injekcijos, skaumo pikai ir suleidus ar išgėrus apsvaigimai. O pleistriukai palaikė patovią pakenčiamą būklę. Kiek čia visokių pašalinių bereikalingų problemų, kiek nervacijos.
Atsakyti
Labas rytas, mergytės. Egzistencinius klausimus gvildenate. Šalia kasdienybės. Susirgus tėtei daug daug daug minčių ateina. Sau taip pajuokauju, kad vieni rimtiems gyvenimo įvykiams ruošiasi melsdamiesi, aš -skaitydama. Pasiėmiau Anitos Moorjami "Miriau kad tapčiau savimi" bei I.Yalomo "Mamytė ir gyvenimo prasmė". Stebėtinai tiko šiam kartui, tai tuo ir gyvenu.

Tėtei skirtas švitinimas, ir jau įpusėjome kursą, ketvirtadienį darys KT ir žiūrės, ar padeda. Jaučiu kaip nuo tos minties ima sukti vidurius doh.gif Nes kol kas apsigyvenau krištoliniame iliuzijų rūme. Atokvėpis toks. Tėtė eina švitintis, savijauta lyg ir normali, ima atsigauti emociškai, dar už lango pavasariu užkvepia... Tai stebuklingai viską nusitolinau - ir mintis, kaip bus, ir kas bus, ir SM nebesėdėjau naktimis, o miegojau miegojau miegojau. Viskas trapu, viskas laikina, bet dabar jaučiu, kad noriu tuo ir mėgautis - tuoj tuoj parsirasiančiu pavasariu, ramybe, dulkių valymu namie.

Pulora, och, kaip pikta turėtų būti, kai susiduri su tokia vaistų skyrimo tvarka....

Dvyne9, kažkada padiskutavome dėl mitybos, Jūsų nuomonę pavadinau griežta bet teisinga, nes su Jumis sutinku drinks_cheers.gif Tėtė kol kas matyt turi sau kažkokią sistemą sugalvojęs, visko nevalgo, bet nedaug ko ir norisi, bet svarbu valgo valgo valgo, tuo labai džiaugiuosi.

Ir taip norėčiau ir Jus ir Remedy, ir visas - stipriai stipriai apkabinti. Ir tos juodos mintys, jos irgi gyvenimo dalis, nieko čia blogo, tegul kartais ateina, bet tegul ir praeina... Kažkaip reikia išmokti jas priimt, atsisėdus prie stalo su jomis brendžio ar kavos išgerti, pasiklausyti, bet ir laiku iš svečių išprašyti, iki kito karto... kaip vaikams pavydžiu to gebėjimo nesitampyti su savimi emocijų bagažo, baimių, kaltės, skausmo, pykčio, visko visko... Regis čia tik raudojo ir atrodė kad pasaulio pabaiga, o jau po kelių akimirkų juokiasi sau... Sakau, gal išmokstama? Nors... prieš kelis mėnesius mano vyresniajai buvo toks etapas atėjęs, daug apie mirtį klausinėjo. Pasakojau, kaip mokėjau ir kaip jaučiau, o ji daug verkė. Jai nepatiko tą girdėti. Kelias savaites narpliojom tą temą, regis dabar pasimiršo. O aš žinau, - nuo šiol ji kaskart savo gyvenime grįš ir grįš prie šitų minčių ir bandys rasti savo atsakymus. Visi mes ieškom. Leisikite sau nutirpti ne tik nuo suvokimo apie laikinumą. Nutirpkit ir iš laimės kad esat. Kol neužsiciklinam ant vienos emocijos, tol manau gerai.

Ir taip pradžiugino žinia apie TIKĖSIU ir Gabija, kaip reikia tokių mūsų forume thumbup.gif Lenkiu galvą prieš šias moterytes.

Gražios jums dienos šiandien.
Atsakyti
QUOTE(Pulora @ 2015 02 22, 23:21)
Kokia visdelto bloga sistema pas mus. Mums taip tiko Dolforin pleistriukai, jie pastoviai nuimdavo skausmą, bet gulint ligoninėj pasirodo negali rašyti receptų jam, turi gydyti kuo turi. Dabar tabletės ir injekcijos, skaumo pikai ir suleidus ar išgėrus apsvaigimai. O pleistriukai palaikė patovią pakenčiamą būklę. Kiek čia visokių pašalinių bereikalingų problemų, kiek nervacijos.

Mums rašė pleistrus, kai gulėjome ligoninėje. Ir ne tik juos ir kitus vaistus, nes ligoninė neturėjo tai ko mums reikėjo.

Stiprybės ir vilties 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Remedy, ir man patinka 83. Anksčiau apie aštuoniasdešimtmečius galvodavau vajej kokie seni, o dabar galvoju su pavydu, kad jiems pasisekė. Na ir man jau 69, tai jau nemažai surinkau, bet noriu daugiau.
Labai linkiu užsiauginti savo mažuosius, kad augtų su tėveliais ir mamytėm. 4u.gif
Šiandien pabudau šeštą, tas pervažiavimas į Palangą mane visada gąsdina, kaip ir važiavimas iš ten namo. Pavargau, bijau ką pasakys gydytojas apie tolesnę mano situaciją, nes chemija ryt paskutinė. Dabar jau susiėmiau ir apsiraminau, pirmyn, traukiu save už ausų.
Geros dienos!
Atsakyti
QUOTE(Pulora @ 2015 02 22, 22:21)

Jei jau labai spardosi skyrius-eikit pas sūnaus šeimos gydytoją-išrašys mirksiukas.gif
karme, remedy, šiandien besišypsanti- eikit chemiją su šypsena, nes taip jūs esant vienu žingsniuku toliau negu liga. Džiaukitės, kad gaunat gydymą-tiesiog į tą pačią situaciją bandykit žiūrėti iš kitos pusės, gal tada tie šalutiniai nebus toie nemalonūs g.gif
Remedy, pasirašau ir aš po 83-jatau kokie gražūs skaičiai smile.gif Reik užsiprogramuota, kad aš gyvensiu minimum iki tiek ir psio-lai visi brudai eina po galais.
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2015 02 23, 10:13)
Jei jau labai spardosi skyrius-eikit pas sūnaus šeimos gydytoją-išrašys mirksiukas.gif

Jeigu šeimos gyd išrašys vaistus žmogui, gulinčiam ligoninėje ir ją patikrins (o dabar vos ne automatiškai), šeimos gyd ir apmokės jums tuos pleistriukus. Negalima taip daryti. Tokia tvarka.
Atsakyti
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2015 02 23, 16:04)
Jeigu šeimos gyd išrašys vaistus žmogui, gulinčiam ligoninėje ir ją patikrins (o dabar vos ne automatiškai), šeimos gyd ir apmokės jums tuos pleistriukus. Negalima taip daryti. Tokia tvarka.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Bet israsyti nekompensuojama recepta gali drinks_cheers.gif Mums taip rase, kai tetis ligonineje gulejo. Patys uz savus pirkom ir klijavom.
Atsakyti