QUOTE(arune @ 2015 02 19, 20:04)
Aš manau, kad paskambink. Taip ir sakyk tiesiai šviesiai - nerimauju! Labai labai. Nerandu vietos, padėkit, patarkit... Gal galima kitur nuvažiuot mokamą KT pasidaryt, į kitą miestą - Kauną ar Vilnių?
Aš, kai labai užsiparinu dėl kokių nors simptomų (visko yra buvę!), nelaukiu, skambinu savo daktarytei, sakau, gelbėkit, nebegaliu, padėkit išsiaiškint greičiau. Gerai, kad ji niekada manęs neatstumia...
O be to, mano atkaklumas gal net gyvybę išsaugojo. Buvau tik po tyrimų (mamograma, rentgenas, markeris), o už savaitės apsičiuopiau kažką, ir galvoju skambint /neskambint? Važiuot/nevažiuot? Logiškai sau įteiginėju, kad ką tik po tyrimų, nieko neturi būti... Vis dėlto nesitvėriau savam kaily, todėl paskambinau savo onkologei, pasidalinau nuogąstavimais, ji sako atvažiuok, ir ką - po biopsijos recidyvas. Aš, Rasyt, dar kartelį tau patariu - paskambink ryt, nors pasidalinsi nuogąstavimais, pasišnekėsi, gal rasit kokią bendrą išeitį. Kas iš to, kad vaikščiosi dbr. 3 sav. persigandusi?
Jau dvi savaitės liko - nebe trys. Bet viskas atrodė kaip ir normaliai(na, tolokai tas tyrimas, bet ką padarysi), tik šiandien pradėjo galvelėj ir širdelėj suktis "karuselė". Ateinantį antradienį reik eiti echoskopiją, o dar kitą savaitę jau tyrimas . Ne kaži ką čia ir bepadarysi. Vyras darbe, tai negaliu slėpt (net nebesulaukiu, kai namo grįš) - paskambinau ir pasipasakojau, kad ryt skambinsiu daktarui. Bandysiu skambinti, bet per vėlai susiprotėjau, kaltinu save - galėjom palipti vėl į skyrių pas jį ir pasisakyti, kad taip vėlai yra tyrimas....
Papildyta:
QUOTE(Domogintare @ 2015 02 19, 20:19)
O tai be KT nedaro operacijos?
Nedaro. Nori pažiūrėti , kiek išplitęs ar nėra kepenyse ir dar kažkur mts. Tada konsiliumas spręs ar pirma chemija, ar spindulinis ir po to operacija ar atvirkščiai. Ir dar sakė, kad pas vyrą jis jau senai
.... Nieko nejuto iki paskutinių poros mėnesių...linksmai ir laimingai gyvenom.Jei taip galima pasakyti) Tiesa, tik sapnai negeri buvo, bet maniau apie giminės sergančius vyresnius žmogelius.....