Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos...(53 tema)

QUOTE(rasų lanka @ 2015 02 19, 18:53)
Une, džiaugiuosi, kad pajudėjo reikalai... 4u.gif

O aš pradėjau panikuoti - labai panikuoti. Gal ryt man paskambinti daktarui?... kai vyras negirdės... blush2.gif Bet ką aš jam sakysiu? Jetau, jetau....

O tai be KT nedaro operacijos?
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2015 02 19, 20:04)
Aš manau, kad paskambink. Taip ir sakyk tiesiai šviesiai - nerimauju! Labai labai. Nerandu vietos, padėkit, patarkit... Gal galima kitur nuvažiuot mokamą KT pasidaryt, į kitą miestą - Kauną ar Vilnių?

Aš, kai labai užsiparinu dėl kokių nors simptomų (visko yra buvę!), nelaukiu, skambinu savo daktarytei, sakau, gelbėkit, nebegaliu, padėkit išsiaiškint greičiau. Gerai, kad ji niekada manęs neatstumia...

O be to, mano atkaklumas gal net gyvybę išsaugojo. Buvau tik po tyrimų (mamograma, rentgenas, markeris), o už savaitės apsičiuopiau kažką, ir galvoju skambint /neskambint? Važiuot/nevažiuot? Logiškai sau įteiginėju, kad ką tik po tyrimų, nieko neturi būti... Vis dėlto nesitvėriau savam kaily, todėl paskambinau savo onkologei, pasidalinau nuogąstavimais, ji sako atvažiuok, ir ką - po biopsijos recidyvas. Aš, Rasyt, dar kartelį tau patariu - paskambink ryt, nors pasidalinsi nuogąstavimais, pasišnekėsi, gal rasit kokią bendrą išeitį. Kas iš to, kad vaikščiosi dbr. 3 sav. persigandusi?

Jau dvi savaitės liko - nebe trys. Bet viskas atrodė kaip ir normaliai(na, tolokai tas tyrimas, bet ką padarysi), tik šiandien pradėjo galvelėj ir širdelėj suktis "karuselė". Ateinantį antradienį reik eiti echoskopiją, o dar kitą savaitę jau tyrimas . Ne kaži ką čia ir bepadarysi. Vyras darbe, tai negaliu slėpt (net nebesulaukiu, kai namo grįš) - paskambinau ir pasipasakojau, kad ryt skambinsiu daktarui. Bandysiu skambinti, bet per vėlai susiprotėjau, kaltinu save - galėjom palipti vėl į skyrių pas jį ir pasisakyti, kad taip vėlai yra tyrimas....
Papildyta:
QUOTE(Domogintare @ 2015 02 19, 20:19)
O tai be KT nedaro operacijos?

Nedaro. Nori pažiūrėti , kiek išplitęs ar nėra kepenyse ir dar kažkur mts. Tada konsiliumas spręs ar pirma chemija, ar spindulinis ir po to operacija ar atvirkščiai. Ir dar sakė, kad pas vyrą jis jau senai verysad.gif.... Nieko nejuto iki paskutinių poros mėnesių...linksmai ir laimingai gyvenom.Jei taip galima pasakyti) Tiesa, tik sapnai negeri buvo, bet maniau apie giminės sergančius vyresnius žmogelius..... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 19 vasario 2015 - 19:03
QUOTE(rasų lanka @ 2015 02 19, 19:49)
Vyras darbe, tai negaliu slėpt (net nebesulaukiu, kai namo grįš) - paskambinau ir pasipasakojau, kad ryt skambinsiu daktarui. Bandysiu skambinti, bet per vėlai susiprotėjau, kaltinu save - galėjom palipti vėl į skyrių pas jį ir pasisakyti, kad taip vėlai yra tyrimas....

Gal ryt ryte atsikėlus kitaip viskas pasirodys - šviesiau, ramiau? ax.gif Iš tiesų, kai pagalvoji, juk laiko veltui neleisit - pasidarysit kitą savaitę echoskopiją, o dar sekančią KT. Bet nebijok pasiskambinti daktariukui, juolab kad jūs bendraujat jau senai, pasipasakok savo baimes, gal jis tave paramins, ir to užteks, kad likęs laukimo laikas būtų ne toks baimingas.
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2015 02 19, 21:01)
Gal ryt ryte atsikėlus kitaip viskas pasirodys - šviesiau, ramiau?  ax.gif Iš tiesų, kai pagalvoji, juk laiko veltui neleisit - pasidarysit kitą savaitę echoskopiją, o dar sekančią KT. Bet nebijok pasiskambinti daktariukui, juolab kad jūs bendraujat jau senai, pasipasakok savo baimes, gal jis tave paramins, ir to užteks, kad likęs laukimo laikas būtų ne toks baimingas.

Ačiū. smile.gif Laiko veltui tikrai neleisim. Bus echoskopas, o dar kitą savaitę dar reikia priešKT tyrimų pasidaryti, kraujas, magnis, kalis, kreatininas , inkstų kažkoks ir t.t.t.t Tiek mums prirašė. Reiks važiuoti ampulės pasiimti prieš pora dienų ir pan. Ar visada prieš KT reikia daryti tiek papildomų tyrimų - nepamenu iš mamytės niekaip.
Vyras normaliau laikosi(aš kartais išskystu). Jis prisiskaitė visko internete, kas gali būti, sako - esu viskam pasiruošęs(bet žinoma, kai jau kas yra - yra kitaip, nei atrodė) , stomai taip pat. Jo tėtis laikinai ją yra turėjęs, aš turėjau...Tik paprašė, kad aš kelius "pravalyčiau" kur kada kreiptis, pas kokį daktarą, kokius papildus , žoleles ir kada vartoti ir t.t.t. Juodas jumoras pas jį - "jei jau nieko nebedarys - duosiu vardą ir gyvensim kartu" verysad.gif Sako, labiausiai ne dėl savęs pergyvenu, o dėl Jūsų (manęs,mamos, brolių, artimųjų), kad jums sunku....Mamą jau tam kartui paguodėm - susiėmė - tiesiog paprašėm, kad mums ne ašarų ir užuojautos reikia, o palaikymo ir kad vien šviesias mintis siųstų...

Atsiprašau - įsijaučiau. Visoms sveikatos, stiprybės, tikėjimo ir pasveikimo. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 19 vasario 2015 - 19:23
QUOTE(rasų lanka @ 2015 02 19, 19:49)
Jau dvi savaitės liko - nebe trys. Bet viskas atrodė kaip ir normaliai(na, tolokai tas tyrimas, bet ką padarysi), tik šiandien pradėjo galvelėj ir širdelėj suktis "karuselė". Ateinantį antradienį reik eiti echoskopiją, o dar kitą savaitę jau tyrimas . Ne kaži ką čia ir bepadarysi. Vyras darbe, tai negaliu slėpt (net nebesulaukiu, kai namo grįš) - paskambinau ir pasipasakojau, kad ryt skambinsiu daktarui. Bandysiu skambinti, bet per vėlai susiprotėjau, kaltinu save - galėjom palipti vėl į skyrių pas jį ir pasisakyti, kad taip vėlai yra tyrimas....
Papildyta:

Nedaro. Nori pažiūrėti , kiek išplitęs ar nėra kepenyse ir dar kažkur mts. Tada konsiliumas spręs ar pirma chemija, ar spindulinis ir po to operacija ar atvirkščiai. Ir dar sakė, kad pas vyrą jis jau senai verysad.gif.... Nieko nejuto iki paskutinių poros mėnesių...linksmai ir laimingai gyvenom.Jei taip galima pasakyti) Tiesa, tik sapnai negeri  buvo, bet maniau apie giminės sergančius vyresnius žmogelius..... ax.gif

Na nepergyvenkit taip labai, pas mano teti anot mediku jis tunojo ir kelis metus ir buvo uzauges toks didelis, kad apemes visa zarnos spindi ir tetis jau negalejo tustintis, pilvas issiputes, baisus skausmai, stadija buvo 3, nes keli limfmazgiai apimti buvo, o visi kiti gyvybiski organai buvo svarus. Tikejimo Rasele ir stabilumo, nes jsuciu, kad esate baisiame pasimetime, nors ir turite patirties. Mes su Jumis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2015 02 17, 10:29)
ingriga, tikiuosi taip ir nepakilo tempa?
Leonuile, kaip sekasi?
Kastuve, gal jau savanoriauji?
Karme, namuose?
Remedy, kaip reikalai?
angele, kaip vyras reaguoja į vaistų trūkumą? Jei kartais sužinosit, kad reikiami vaistai yra Kaune-šauk garsiai mirksiukas.gif
šiandien besišypsanti, kaip jums su visais užpilais sekasi?
Tikiuosi wilow tik stiprėja smile.gif
renaciute, kaip tėtis?

Gal kas žinot Wilow tikrą vardą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2015 02 19, 22:27)
Gal kas žinot Wilow tikrą vardą?  g.gif

Angelė. Berods kažkada minėjo. Bet gal ir su kita nare kokia nors maišau g.gif
Atsakyti
rasu lanka ,jei paguldo i stacionara,tai zymiai greiciau padaro KT 4u.gif

une console.gif tikrai dar ne viskas dar prarasta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2015 02 20, 00:10)
Angelė. Berods kažkada minėjo. Bet gal ir su kita nare kokia nors maišau  g.gif

Angele.gsl ka zinai?
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2015 02 19, 17:37)
Tai jam atsakymas buvo už gero pusvalandžio (jam sakė, jeigu nori palauk atsakymo), o man pranešė, kad atsakymas bus už 3 dienų. Tai nežinau, nuo ko čia priklauso  unsure.gif

Labai priklauso nuo to su kiek KT turi sulyginti. Pas jus gi ne kart1 daryta, tai lyginimo nemažai, o ir pozicijų ne viena. Paprastai tokius tyrimus žiūri keli gydytojai, bent Kaune taip.

QUOTE(rasų lanka @ 2015 02 19, 19:16)
Mamą jau tam kartui paguodėm - susiėmė - tiesiog paprašėm, kad mums ne ašarų ir užuojautos reikia, o palaikymo ir kad vien šviesias mintis siųstų...

Mes mamą paskyrėm atsakingą už nuolatines maldas ir mišių užsakinėjimą(jaučiu kalbininkai prikibtų prie tokio mano parašymo blush2.gif ), tokiu būdu ji savo širdgėlą prieš Dievą išliedavo, ir su ligoniu bendraudavo jau šviesia dūšia, o ir naudinga jausdavosi, nes labai padėti nori, o kaip-nežino.
QUOTE(Giedre.vs @ 2015 02 19, 22:27)
Gal kas žinot Wilow tikrą vardą?  g.gif

Jei sutiksit siūskit mūsų palaikymą ir šilumą. Laukiam paržygiuojančios.
Ida, kaip vyras?
remedy, kaip sekasi??
rasų lanka ar skambinot?
ingriga, gal jau namie? Tikiuosi neužkarščiavot ligoninėj?
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2015 02 20, 10:38)
rasų lanka ar skambinot?

Skambinau ax.gif Sako, kad mūsų atveju kelios savaitės ar mėnuo nieko nereiškia - stenkitės nusiraminti , pasidaryti papildomus tyrimus.... KT atsakymas irgi ne visada iškart būna - paklausiau.

Prisidedu prie Wilow palaikymo...

Kas yra skrandžio švietimas - echoskopas ar reikia ryti žarnelę??

Visoms sveikatos ir gero, ramaus artėjančio savaitgalio... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2015 02 20, 08:38)
ingriga, gal jau namie? Tikiuosi neužkarščiavot ligoninėj?

Važiuosiu savaitgaliui. Šiandien tik 12k. buvo, liko dar 15 blush2.gif Temperatūtos kaip ir nėra, bet medaus tai per daug prisilaižius buvau, alergizavo doh.gif gerai kad vaistų turėjau. Gerklę dar truputi kutena, bet tikiuosi per savaitgalį pasveikti blush2.gif
Visoms saulėtos dienos ir gražaus savaitgalio ir žinoma sveikatos 4u.gif
Atsakyti