Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos...(53 tema)

QUOTE(Deganti @ 2015 02 17, 13:54)
thumbup.gif kokia šaunuolė, labai ir norėjau, na lauksim gal kada ir Kaune paorganizuos tuos mokymus. Papasakok plačiau, ką mokėtės, kaip ten viskas vyksta?

Beja, jei senbuvės atmenu mūsų TIKESIU, tai ji pasibaigė kolegijoj mokslus ir daba dirba vienoje iš Kauno ligoninių sesele, va taip va smile.gif

Cia apie Tikesiu, vau, maloni staigmena thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(rasų lanka @ 2015 02 17, 16:35)
Tai mes kalbam ir apie kitką (apie viską) - tiesiog, esant tokiai situacijai , vyras pradėjo kelti daug egzistencinių klausimų, temų ir kas būtų, jeigų būtų/bus... rolleyes.gif Į mano paskymus, kad galim ir vėliau pakalbėti apie tai, sako - "dabar ". Šiaip jis kol kas gyvena normalų gyvenimą, einam į darbelį (kartu dirbam), visą laisvalaikį tapo... Žinoma, galvelė dažnai užimta kitais apmąstymais , nei anksčiau... umn.gif
Papildyta:

Negaliu patikėti - STEBUKLAS wub.gif  Ačiū už tokią puikią žinią. Visada per šventes gaudavau sveikinimo žodelius, o paskutiniais metais buvo tyla.... Tikras stebuklas - kuo didžiausios sveikatos jai.  wub.gif
Beje, Gabija, jei pamenat taip pat laikosi - kartas nuo karto susiskambinam.  wub.gif

Kastuve, džiaugiuosi tavo ketinimais, sėkmės labai reikalingame darbe. Ir , žinoma - sveikatos. 4u.gif
Vai ir Gabija, tiek dsug geru ziniu  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2015 02 17, 21:31)
Skorpe, laikykitės, kad greičiau sulaukti MRT. Miomos nebūtinai piktybiškos, ar maišau kažką.

Nebutinai,bet ,jei jos kinta operuoti reikia butinai,supyktibeja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpe555: 17 vasario 2015 - 21:25
QUOTE(skorpe555 @ 2015 02 17, 20:55)
Nebutinai,bet ,jei jos kinta operuoti reikia butinai,supyktibeja.

Gal gi papildomų įsikišimų neprireiks.
Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2015 02 17, 21:42)
Cia apie Tikesiu, vau, maloni staigmena  thumbup.gif
Papildyta:

Dingo tekstas, Dziaugiuosi ir uz Gabija, stipriai apkabinu ir linkejimu perduokite Janinai thumbup.gif
Atsakyti
vyras pradėjo kelti daug egzistencinių klausimų, temų ir kas būtų, jeigų būtų/bus... rolleyes.gif Į mano paskymus, kad galim ir vėliau pakalbėti apie tai, sako - "dabar ".

Tai ir iškalbėkite, Rasyte, su vyru viską, ką reikia - tą, ką jam norisi ir kiek norisi. Užgniaužti nevertėtų. Švelniai pristabdyti, jeigu jau norisi viską negatyviai matyti, pateikti gerų pavyzdžių, bet nesakyti, kad viskas bus jau labai labai gerai, nes šiuo momentu jam taip neatrodo, jo bėda yra DABAR, ji nauja, šviežia, ir mintys atitinkamos... vėliau, kai pradeda gydymą, ir kitokių, geresnių, jausmų atsiranda. Na, Rasyte, tu pati viską žinai, manau ax.gif , praėjus ilgą kelią su mamyte. Sėkmės judviem su vyru wub.gif

Skorpe, mioma ir yra mioma, o ne piktybinis darinys. Aš irgi turiu. Seka ją kas 3 mėn. ir viskas.

Dėl TIKĖSIU, tai Stebuklų Stebuklas thumb_yello.gif žinant jos visą istoriją... O dar sako, kad stebuklų nebūna mirksiukas.gif Šaunuolė mergaitė, labai džiaugiuosi! O dar Gabija rolleyes.gif - kaip norėtųsi iš jų abiejų išgirsti po žodelį cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2015 02 17, 20:19)
Gavo vaistus ligoninė  thumbup.gif
Kaip jūs jaučiatės? Ačiū, kad užsukat.
Ačiū, aš šiandien susidėliojau, kad važiuočiau pati, susirašiau ką vaistai.lt duoda, kokios galimybės įsigyti, nors prieš tai buvo sakę, kad tik ligoninės gauna, neprireikė.

Geros žinios thumbup.gif
Aš čia buvau dėl dviejų priežasčių. Antroji vis dar liko, tik nesubrendau pokalbiams apie ją.
Tikrai nevažiuoki. Šaukit, padėsiu kuo galėsiu mirksiukas.gif

QUOTE(skorpe555 @ 2015 02 17, 20:26)
Pas mane  reikalai ne kokie...sad.gif.Buvau pas ginekologe,rado gimdoje 3cm miomos mazgely raumenyje.Pasisakiau negalavimus,kad labai gausios menesines,kelios dienos labai uzkieje viduriai,3 paros isangeje kraujavo.Ir pasirode del ko taip..... kita savaite suzinoisu tepinelio ats.Gal nebus  blogai.Zodziu ,nuotaika susik.....Odar  kovo men  MRT vel  kosmaras,zudo tas laukimas sad.gif

Suprantu, kad dabar visas optimizmas nukrito, bet labai noriu tikėti, kad tai tik mioma, o jei jau reikės šalinti- tai pašalins,bet tai tik mioma.
Gabijos ir Janinos puikio žinios thumbup.gif Kaip smagu, kad žiūri dabar į situacijas iš kitos pusės smile.gif
Neatsimenu vardo moters, kurios suaugusiam sūnui lyg ewingas lyg rhoibido, kaip ten pas juos reikalai g.gif
Atsakyti
Tai mes kalbam ir apie kitką (apie viską) - tiesiog, esant tokiai situacijai , vyras pradėjo kelti daug egzistencinių klausimų, temų ir kas būtų, jeigų būtų/bus... rolleyes.gif Į mano paskymus, kad galim ir vėliau pakalbėti apie tai, sako - "dabar ". Šiaip jis kol kas gyvena normalų gyvenimą, einam į darbelį (kartu dirbam), visą laisvalaikį tapo... Žinoma, galvelė dažnai užimta kitais apmąstymais , nei anksčiau... umn.gif
Papildyta:

Suprantu tavo vyrą, kai nebegaliu net megzti, gyenimo prasme man irgi pasidarė klausimu. Kai visa laika buvau kažkuo užsiėmus, paprasčiausiais dalykais - valgio darymu, geliu laistymu ar vonios šveitimų, dar buvo pasivaikščiojimai su šuniuku, susitikimai klube, grupej, su draugėm, gyvenimo prasmė tiesiog buvo, negalvojau apie ja. Norėčiau kalbėtis apie tai, kas išlieka vertingo neįgaliam žmogui, kur save nukreipti, kai neturi jėgų, bet neturiu su kuo, nes aplinkiniai to vengia. Suprantu juos, prisimenu, kaip neleidau mamai kalbėti su manim apie jos dvasine būsena, paskutini jos mėnesį. Visa tai yra absoliučiai natūralu ir normalu, sunku abiem pusėms
Džiaugiuooi dėl Gabijos, pagalvvodavau aipp ji
Man antradienįį paskutinė chemija, kraujas dabar pagerėėjes, padėjo granatai ir jaucio kepenys, gal but rolleyes.gif
Atsakyti
NERA, čia mano sūnučiui tos problemos. Pas mus netikėti posūkiai. Rašiau, kad jam labai skauda. Pradėjo tirpti galūnės. Onklogas sakė, kad skauda, nes nyksta blogiukai. Vakar buvom pas neurochirurgą, tai iškart paguldė į ligoninę, nes įtaria, kad spaudžia stuburo smegenis, grėsmė paralyžius. Penktadieniui šiap taip gavom magneto tyrimą, tai laukiam. Visdėlto tikriausiai ten ne nyksta, o auga. Nerimauju dabar, laukiu tyrimo. Lašina dexametazoną, klijuojam pleistrus, geriam tabletes, truputį geriau. Galimai bus stuburo operacija. O ryt turėjo gultis antrai chemijai.
Beje, toks klausimas. Aš čia naujokė, nemoku normaliai naudotis puslapiu. Kaip atsakyti į konkrečią žinutę, ką jūs ten spaudžiat?
Atsakyti
QUOTE(Pulora @ 2015 02 18, 19:26)

Beje, toks klausimas. Aš čia naujokė, nemoku normaliai naudotis puslapiu. Kaip atsakyti į konkrečią žinutę, ką jūs ten spaudžiat?
Ų
Po kiekviena žinute yra dvi komandos cituoti ir atsakyti. Spausk atsakyti. Kitas atsakyti yra po visu puslapiu, manau tu juo naudojaisi, jis be ciitatu
Atsakyti
QUOTE(Pulora @ 2015 02 18, 18:26)
Aš čia naujokė, nemoku normaliai naudotis puslapiu. Kaip atsakyti į konkrečią žinutę, ką jūs ten spaudžiat?

gal pagelbės blush2.gif http://www.supermama...howtopic=374061
Atsakyti
Sveikos
Prieš kelis metus skaičiau šią temą, kai pačiai buvo ribinio piktybiškumo darinys kiaušidėje. Ačiū Dievui po operacijos mano situacija iš gydytoju lūpų buvo pavadinta stebuklu ir dar neseniai jaučiausi beveik pamiršusi tą savijautą.
Likimas lėme,kad vel turiu sugrįžti čia... Mano mamytei plaučių vežys. Ji turi tik mane. Žiaurus pasimetimas, mintys ir galva kolkas lyg kosmose, bet veiksmų reikia imtis skubių,nes truputį uždelsta su diagnoze buvo. Pradėjau domėtis kur vaziuoti, nes ji mažam miestelį gyvena. visų patirtys tokios skirtingos- vieni sako tik klinikos, kiti- ten kur greičiau galit papult... Turiu pažįstamų Onkologiniam, bet sako ten labai Neviltis gyvena ir ja apsikrėst lengva... Taip sunku apsispręst, nuspręst, jau nekalbant apie pačios diagnozės suvirskinimąsad.gif
Gal kokių patarimų visiškai " pradinukei"?
Kalba eina apie Kauna turbūt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo une: 18 vasario 2015 - 23:35
Une, stiprybės tau, vilties ir tikėjimo 4u.gif
Ar pasirinksite KMUK ar onkologijos ligoninę didelio skirtumo nebus,onkologijos ligoninė tai KMUK filialas. Juk ir gydytojai tie patys dirba. Pvz. gyd.Astašauskaitė, Trumpaitienė, Vaitiekus, Vitkauskaitė, Urbštas, dirba abiejuose įstaiguose.Ir daug tokių gydytojų, pulmonologai irgi dirba ir ten ir ten.
Kur bepasirinksite Kaune gydytis, bus teisingas sprendimas, patikėkite manim.
Aš iš savo asmeninės patirties galiu patarti, rinktis tą įstaigą, kuri arčiau namų 4u.gif
Atsakyti