Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos...(53 tema)

QUOTE(renaciute @ 2015 02 09, 11:27)
Ačiū, kai tik įvedžiau šitą terminą, tai internete ne vieną atvejį suradau, o anksčiau kiek ieškojau - nerandu jokios sąsajos su švitnimu. Ir dabar suradau, kad su ida1 kaip tik apie tai šnekėjotės kelias temas atgal (skaitau SM skyrelį nuo pradžių, bet 50 temų, dar neprisikasiau  doh.gif  iki tos)
Gydytojos šiandien neradom, bet labai ačiū už atskaymą, vadinasi taip lengvai ranka numoti nereikia, rytoj iš pat ryto lėksiu su tėte į ligoninę pati, tegul patikrina.

Nenumokit ranka į tai tikrai... mes tėtį per šitą spindulinį pneumonitą praradom, neišsikapstė jis iš jo... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(rokada @ 2015 02 09, 10:44)
Nenumokit ranka į tai tikrai... mes tėtį per šitą spindulinį pneumonitą praradom, neišsikapstė jis iš jo...  sad.gif

rokada.... mieloji, užjaučiu labai, ačiū, kad sugebate skausmą laikydama ir kitiems patarti. Vis dar turiu vilties, kad čia tik spinduliavimo pradžia, antra savaitė, gal negali būti. Bet yra kaip yra, lauksim gydytojos verdikto.

Atsakyti
QUOTE(renaciute @ 2015 02 09, 10:27)
Dabar pykstu ant savęs, nes vis jaučiuosi tai kažko nepadarius iki galo, tai prašovusi pri šalį.

nono.gif negalima pykti, nes darote viską ką galite 4u.gif
Angele ar atsirado vaistai g.gif
Visoms -iems sveikatos 4u.gif
1-am psl. parašyta, kad tepti vietą tepaliukų, kad nebūtu pūslių. Paklausiau gyd. ar kuo tepti, tai griežtai liepė nieko netepti, kad nesigautu reakcija g.gif Tai dabar bijau tuomedatkų tepliot doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 09 vasario 2015 - 12:58
QUOTE(ingriga @ 2015 02 04, 13:03)
Gavau pirmuosius spinduliukus  blush2.gif viso 27  doh.gif

ir kaip Jus jauciates? ar ispejo apie salutinius poveikius?
Atsakyti
QUOTE(Mamona @ 2015 02 08, 15:54)
Mergynos noriu patarimo...4 metus kovojam su liga, bet dabar baigiam paluzt visi jau.

Teciui IIIB v storosios zarnos, po pusantru metu chemiju visai organizmas baigia nusipt. Kraujo rodykliai prasti, viduriuoja menesi, isseko labai, anemija. Palasino krauja pries savaite, kiek geriau pasidare ir ispire is ligonines, dabar vel viduriuoja, ir vemt pradejo.

Gal turite patirties kaip gydyti intoksikacija? ka valgyti ir gerti kai negali visko valgyti? kaip jus atsistatinejat? Labai laukiu Jusu bet kokiu patarymu  verysad.gif
Pulora  4u.gif  4u.gif

Visiems sirguliukams  4u.gif  sveikyte greiciau ir nesirkite daugiau niekad

Sveika, aš esu dabar tokioje pat būklėje. Viduriuoju, vemiu... Nors žinau, kad intoksikacija, vakar sugalvojau, kad gal čia anoreksija doh.gif Žodžiu, nusigrybavau.
Maistas: pusryčiams dabar stengiuosi išgerti nors pusę puodelio košių nuoviro (tik vandenukas). O paskui - grynai ko noriu. Jeigu nieko nenoriu, nieko ir nevalgau, stengiuosi gerti mažais gurkšniukais nugazintą mineralinį, arbatą, bet ką, kad tik gerti. Paskui einu vemti ir vėl laukiu, ko užsinorėsiu ko nors. Neseniai valgiau vėdarų, keptos vištos ir praėjo, o šaukštas bulvių košės fontaną sukėlė. Valgyt kada ir ko nori, kad ir kokie keisti tie norai būtų. Bandžiau vaistinėje pirkti tuos gėrimukus, kur visko yra, tai nuo jų dar blogiau. Gerai yra lašelinės. Bet aš nenoriu. Dar kol kažkiek maisto pasisavinu, nenoriu lašintis.
Geriausias gydymas šiuo atveju - lašelinės arba sunaudoti nors litrą skysčių.
Atsakyti
QUOTE(apolla @ 2015 02 09, 13:53)
ir kaip Jus jauciates? ar ispejo apie salutinius poveikius?

Kolkas jaučiuosi gerai, tikiuosi kad ir toliau taip biggrin.gif Iš pašaliniu tai sakė, kad tik gali būti odos paraudimas/ kaitimas daugiau man nieko nesakė g.gif
Atsakyti
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2015 02 09, 13:55)

drinks_cheers.gif pritariu, manąjam intoksikacija verysad.gif lašinės pagelbėjo-tam kartui (bent jau kojos "nedreba, nevytuoja") geria daug, o valgo irgi-ką nori; pvz. šiandien užsimanė teftelių, senoviškų, popigiąja kur būdavo blink.gif doh.gif nupirkau, sušveitė-sėdi laimingas lotuliukas.gif Beje, maniškis viduriuoja jau 4 su virš metų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2015 02 09, 15:16)
Kolkas jaučiuosi gerai, tikiuosi kad ir toliau taip  biggrin.gif Iš pašaliniu tai sakė, kad tik gali būti odos paraudimas/ kaitimas daugiau man nieko nesakė  g.gif

super taip ir toliau 4u.gif man kita savaite prasides, kiek zinau fizikai apskaiciuoja tam tikslias svytinimo vietas ir nustato spinduliavimo skaiciu , ta pacia diena nespinduliuoja.
Atsakyti
QUOTE(apolla @ 2015 02 09, 14:24)
super taip ir toliau  4u.gif  man kita savaite prasides, kiek zinau fizikai apskaiciuoja tam tikslias svytinimo vietas ir nustato spinduliavimo skaiciu , ta pacia diena nespinduliuoja.

Taip pirma tyria su tomografų, tada aprašo, paskaičiuoja. Prieš švytinant dar gyd. pasitikrina, pažymi vietas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2015 02 09, 15:32)
Taip pirma tyria su tomografų,  tada aprašo, paskaičiuoja.  Prieš švytinant dar gyd. pasitikrina, pažymi vietas mirksiukas.gif

tos vietos pazymetos, prausti negalima unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(apolla @ 2015 02 09, 14:41)
tos vietos pazymetos, prausti negalima  unsure.gif

Užklijuoja pleistriukus, kad nenusitrintu mirksiukas.gif Maudytis galima tik dušę netrinant tų vietų, saugoti, kad nenukristu.
Atsakyti
QUOTE(Pulora @ 2015 02 08, 23:59)
Angele, pradžioje diagnozavo Ewingo sarkomą, ir kad auga iš šonkaulių, bet perdavėm darinio medžiagą kitam patalogui, tai dabar įtaria ,,Atypical teratoid/rhabdoid tumor''. Ja serga beveik visada tik vaikai, pasaulyje aprašyta tik 17 suaugusių atvejų, ir tik du kaip pas mus, iš stuburo smegenų, dažniausiai tai galvos smegenų auglys. Nėra patvirtinto gydymo suaugusiems, net chemijos dozių tvirtai nežino. Santariškėse yra du vaikučiai su šia liga, tai bet suaugusiems viskas kitaip. Buvau baisioj panikoj, bet dabar atsiranda kažkokia vidinė stiprybė, kažkoks tikėjimas, kad viskas bus gerai. Jis jaunas, stiprus, sugebės viską atlaikyti ir nugalėti tą pabaisą. Dabar labai domimės užsienio patirtim, yra Vokietijoj rhabdoidų asociacija, bandysim ieškoti pagalbos.

Pulora, mano vyras panašių metų, kaip Jūsų sunus ir mes irgi turime mažą vaiką. Deja vyrui pernai diagnozavo Atipinę Ewingo sarkomą/PNET. Nebūdinga suaugusiems liga, aš irgi pradžioje vis negalėjau suvokti kaip taip, tikimybė susirgti šia liga nesiekė net 1 proc., o susirgo.... Diagnozės metu jau iškart buvo 4st. , jau daugiau nei metai kovojam, gydomes Santariškių klinikose. Jei bus įdomu kaip ir kuo gydė, kokius vaistus gavo - galėsiu parašyti. Galiu tik pasakyti, kad gydymo lygis pas mus yra pakankamai aukštas, nes vaistai, kuriais gydo pas mus yra tokie pat ir gydymo būdai prilygsta tiems, kaip gydytų užsienyje - yra tarptautiniai protokolai, schemos, pagal kurias ir gydo, beje LT net kaulų čiulpų transplantacijos procedūra yra prieinama, o ji taikoma sarkomoms kaip galimas gydymo būdas ...
Atsakyti