Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos...(53 tema)

Karme savos sienos energijos priduoda, o ir orchidėjos ir nuotaiką pakels, ir mintis nukreips thumbup.gif
Leonile 4u.gif o nagai gali sluoksniuotis ilgai, kol visa zaraza nepasišalins ir nauji nepradės augti verysad.gif
Diliuke 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Senokai berasiau.
Visoms kam reikia palaikymo - 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Nera, apkabinu. Praejote kartu ilga prasminga kelia...

As tai persirgau stipriu plauciu uzdegimu. Nenormaliu kazkokiu, staigiu. Gulejau ligonineje. Tai vat dabar svarstau kaip viska iskoseti g.gif Antibiotikais tai mane pagyde, o kosulys isliko ir nenori keistis. Baisu biski. Gal galite priminti kaip savo jegom ta uzsitesusi kosuli gydyti?
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2015 02 07, 22:37)
Visoms kam reikia palaikymo -  4u.gif  4u.gif  4u.gif

As tai persirgau stipriu plauciu uzdegimu. Nenormaliu kazkokiu, staigiu. Gulejau ligonineje. Tai vat dabar svarstau kaip viska iskoseti  g.gif Antibiotikais tai mane pagyde, o kosulys isliko ir nenori keistis. Baisu biski. Gal galite priminti kaip savo jegom ta uzsitesusi kosuli gydyti?

Sveikute 4u.gif
Barsuko taukų kapsulės.
Alijošius.
Smulkiai sutarkuoti krienai, sumaišyti su trupučiu medaus. Kasdien suvalgyti po 1-3 šaukštelius tyrės.
Juodas ridikas. Išskobi duobutę, kai perpjauni pusiau, įdedi medaus, susidaro sultys ir po šaukštelį geri.
Islandinės kerpenos žolė (vaistinėse yra pirkti, bet geriau palaida, o ne pakeliuose)

Visoms sveikatėlės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 07 vasario 2015 - 21:13
Juodą ridiką dar galima dėti ant krūtinės. pasitepi medum ir uždedi truputi ridiko sutarkuoto per burokinę tarką. Užsidengi kuo nors ir palaikai ~ 5 min. kai jausi kad labai smarkiai degina, nusiplauni greitai blush2.gif
visoms -iems sveikatos 4u.gif
Iš Wilow nieks žinių neturit g.gif siunčiu jai daug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2015 02 07, 21:37)
Visoms kam reikia palaikymo -  4u.gif  4u.gif  4u.gif

As tai persirgau stipriu plauciu uzdegimu. Nenormaliu kazkokiu, staigiu. Gulejau ligonineje. Tai vat dabar svarstau kaip viska iskoseti  g.gif Antibiotikais tai mane pagyde, o kosulys isliko ir nenori keistis. Baisu biski. Gal galite priminti kaip savo jegom ta uzsitesusi kosuli gydyti?

Buna kad plauciu uzdegimas prasideda staiga,ne kaip komplikacija po persalimo.Lliekamieji reiskiniai,t y kosulys lieka ilgai.Menesi ir dar ilgiau.Gal jums tiktu kaip ir vaikams kai buna.tiesiog fizioterapines proceduros po plauciu uzdegimo.Tik nezinau ar galima prie jusu ligos.Labai gerai druskos kambarys.ir manksteles visokios specialios.Kad isjudintu tuos plaucius naturaliai valytis 4u.gif Willow blink.gif ...
Atsakyti
Romantike, sveikatos jums. Dar ir laiko reikia išsikosėti.
Vyrui jau gerokai palengvėjo kosuliai, bet dar plius acc gėrė, gelomyrtol, čiobrelių arbatos.

Gera skaityti sėkmės istorijas išmokime gyventi šia diena. Kai matėm pasimetusį vaikinuką po diagnozės, pirmos chemoterapijos metu ir skaityti, kad sklandžiai pasveiko. Tikim ir mes.
Tikimės kitą savaitę ligoninė sulauks vaistų ir vyras galės gultis chemoterapijai netempiant laiko.
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2015 02 07, 22:37)

Labukas. 4u.gif Prie krūtų ligelių nerekomenduoja inhaliacijų, kompresų ant krūtinės ar nugaros. Bet gali pamėginti dar mankštelę plaučiams - į stiklinę įpilti vandenuko ir pro šiaudelį pūsti (kad burbuliuotų) - įkvepi ir pūti, nestipriai bet kiek tik gali išlaikyti, kol visas oras iš plaučių pasišalina.
Taip reikdavo mamytei daryti ir man pačiai teko. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 08 vasario 2015 - 11:33
Ištikrųjų prie kiekvieno būklės reikia atsižvelgti, vyrui negalima šildymo ir masažų. Išnaudoji kitas procedūras. Reabilitacijoj dar darydavo kvėpavimo pratimus, garsais, kuo ilgiau ištempti. Tai ir balsui, ir kvėpavimui buvo.
Atsakyti
Laba dieną
Aš noriu prisijungti prie jūsų, man reikia daug daug vilties.
Staiga gyvenimas apsivertė aukštyn kojom, žinau, jūs tai suprasit.
Susirgo sūnus. Jis jau suaugęs, pats nuostabaus mažylio tėtis. Diagnozė labai sudėtinga, liga labai reta, nėra net pasaulinės praktikos ją gydant. Jau buvo operacija, kuri nežadėjo nieko pikto, bet... Praėjom pirmą chemiją, atlaikė lengvai, dabar namie, truputį silpna, bet jaučiasi neblogai.
Dabar neišlendu iš visokių istorijų apie vėžį, bandau suprasti, kas mūsų laukia, ieškau patarimų, ieškau stiprybės, būdų kovoti, nepalūžti, tikėti sėkme.
Atsakyti
Aciu uz patarimus.
Man ligonineje skyre kaip tik inhaliacijas su eufilinu, padedejo kuri laika atsikoseti. Masazu ir sildymo proceduru as vengiu, nes tikrai zinau, kad ju negalima.
Geriu zoleliu arbatas atsikosejimui, purskiu Flexotida(nes yra sioks toks spazmas kvepuojant). ACC nepadeda.
Na tikiuosi, kad laikas bus pagalbininkas ir viskas susitvarkys ax.gif

Pulora, 4u.gif Labai sudetingas ir protu nesuvokiamas faktas kai suserga vaikas (kokio amziaus jis bebutu). Stiprybes, jus esate kovos kelio pradzioje.
Atsakyti
Pulora, stiprybės jums, net jei ir jūsų sūnelio liga reta, junkitės į būrį čia, nes nepaisant ligos pobūdžio, emocinė pagalba ir palaikymas labai svarbu, todėl mes visi čia. 4u.gif

Mergytės, tėtei pradėjo aną savaitę švitinimą, 6 savaitės kursas. Tėtei ėmė kilti temperatūra (38 plius minus) bet kaip suprantu, ne švitinimo šalutinis - apie tokį nesu skaičiusi. Gydytoja sako kad kraujas rodo uždegimą, bet vaistų nesykrė jokių, tai paracetamolis lieka. Ir dar supratau kad jei temperatūra nuo 38, nešvitina, bet atvykti vis tiek reikia, kad apžiūrėtų gydytoja kas kart ir skirtų gydymą. Bet penktadienį apžiūrėjo, ir pašvitino, o pirmadienį ir vėl važiuoti apžiūrai, nes teperatūra liko? Gal kas susidūrė su tokiu reikalu?

Ir dar kažkaip susipainiojau dėl maitinimo. Kai tėtė išgirdo diagnozę ir laukė gydymo, gydytojai dėl mitybos nieko nesakė, neliepė nieko keisti, ir paprašė nieko papildomo nevartoti - papildų ar žolių. Na manau čia dėl to, kad laukia gydymas ir viskas jau po jo galima bandyti. O va penktadienį tėtė gydytojos užklausė dėl maisto ir tooookią paskaitą gavo.... Gaila, manęs šalia nebuvo, bet kiek pamena tai taip - griežtai uždraufė bet kokias košes (tinka tik baltieji grikiai), vaisių tik rūgštūs, jokiais būdais ne bananai, kriaušės ir panašiai. Ir kuo riebiau. Kiauliena, jautiena. Iš pieno - tik kas riebu - grietinė, varškė ir sviestas, jokių rūgščių ir liesų produktų. Iš gėrimų - kakava tinka. Česnako daug... Daug ko matyt ir nepamena tėtė, burokėliai, pomidorai ir rauginti kopūstai, marinuoti grybai gerai.

Tėtė pasimetė, visą laiką stengėsi liesiau - mėgo košes, dribsnius, pieną, liesą vištieną. Bet gydytojos klauso, bet aš bijau kad jo skrandis nepaveš tokio pakankamai riebaus ir sunkaus maisto. Česnakas, citrusiniai, rauginti maistai - jam kelia rūgštingumą, sunkiai virškina. Tai dabar galvoju, ką daryti? Ar tik pasiūlyta dieta jo svaikatos nepablogins? O gal be reikalo nerimauju. Ar turėjote tokių gana kategoriškų nurodymų dėl valgymo jūs?
g.gif

Atsakyti
Renaciute, gydytojai mano mamai neliepė keisti mitybos. Sakė valgyti tai ko organizmas nori. Po švitinimo ir chemijų mama labai norėdavo ko nors riebaus, tad valgudavo lašinius, riebią žuvį ir pan. Organizmas išsivalydavo nuo chemijos, dingdavo ir noras riebaus maisto.
Atsakyti