Seime vyks konferencija Kiaušidžių vėžys klastinga liga. Ar ją nugalėsim?
2014 m. gegužės 5 d. pranešimas VIR
Programa
11.30 Spaudos konferencija. Seimo II rūmų Spaudos konferencijų salėje.
12.00 Sveikinimo žodis. Seimo Pirmininko pavaduotoja Irena Degutienė, Seimo Sveikatos reikalų komiteto pirmininkė Dangutė Mikutienė, Seimo Sveikatos reikalų komiteto narė prof. habil. dr. Vida Marija Čigriejienė, Sveikatos apsaugos viceministrė Jadvyga Zinkevičiūtė.
12.10 Kiaušidžių vėžio epidemiologija. Vilniaus universiteto Onkologijos institutas, dr. Giedrė Smailytė.
12.20 Kiaušidžių vėžio diagnostika ir gydymas Lietuvoje. Vilniaus universiteto Onkologijos institutas, dr. Kastytis Žilinskas.
12.40 Kiaušidžių vėžio medikamentinio gydymo aktualijos. Vilniaus universiteto Onkologijos instituto gydytoja Lina Daukantienė.
12.55 Pasisakymai, diskusijos. Dalyvauja: Sveikatos apsaugos ministerijos atstovai, Onkologinę pagalbą Lietuvoje teikiančių įstaigų atstovai, šeimos gydytojų draugijos atstovai, Valstybinės akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnybos, Valstybinės ligonių kasos, teritorinių ligonių kasos atstovai, pacientų teises atstovaujančių organizacijų atstovai.
14.00 Konferencijos pabaiga.
Pasirodo konferencija buvo pernai, dabar tik kartojo. Yra Seimo įrašai internete, taip vadinasi, ir radau pažada, kad konferencija ten bus, bet deja nera. Pabandykit pagal autorius paieškot ju tekstu internete, tam ir idejau programa.
QUOTE(Karme @ 2015 02 05, 20:21)
vyks
Tai čia jau vyko pernai.
Jeigu kas rasite įmeskite nuorodą vakar dienos. Ačiū, Karme, kad pasidalinote
Beje, kaip jaučiatės?
sveikos visoms!
Sveikatytes! Maciau kalbejote apie 'deguta' mano mama ji irgi pasidarius.
Del zoliu tai reikia labai atsargiai kaip man sake, nes kai kurios zoles gali blokuoti vaistu pasisavinima.
Mama dar sake, kad ugniazole gerai, kazkas jai neva pasake. Nupirkai jai lidonium, jis prie onkologiniu ligu, gal kazkas geriat?
Buvo siandien mama pas Ciceniene, neskyre kolkas chemijos, pasake kad tas padaras kaip kempine ir turetu susitraukti, ne va tai mazai laiko, bet dar sake bus konsiliumas ir pasitars ka daryt ir liepe atvaziuot kita penktadieni. Vel laukimas ir nezinia. aisku, ta chemija nera svestas vandenelis, tai dabar ir suprask kaip geriau...
Sveikatytes! Maciau kalbejote apie 'deguta' mano mama ji irgi pasidarius.
Del zoliu tai reikia labai atsargiai kaip man sake, nes kai kurios zoles gali blokuoti vaistu pasisavinima.
Mama dar sake, kad ugniazole gerai, kazkas jai neva pasake. Nupirkai jai lidonium, jis prie onkologiniu ligu, gal kazkas geriat?
Buvo siandien mama pas Ciceniene, neskyre kolkas chemijos, pasake kad tas padaras kaip kempine ir turetu susitraukti, ne va tai mazai laiko, bet dar sake bus konsiliumas ir pasitars ka daryt ir liepe atvaziuot kita penktadieni. Vel laukimas ir nezinia. aisku, ta chemija nera svestas vandenelis, tai dabar ir suprask kaip geriau...
Karme kaip savijauta
Man viskas gerai, tikiuosi ir toliau taip
Visoms sveikatos
Man viskas gerai, tikiuosi ir toliau taip
Visoms sveikatos
QUOTE(ingriga @ 2015 02 05, 23:01)
Jaučiuosi netikėtai normaliai, trečia diena po chemijos man būna prastai, o šį karta tik koja pradėjo labiau skaudėti, kitu pašaliniu kaip ir nėra. Ar čia aš pripratau, ar chemija priprato prie manęs?
Ruošiuosi šeštadienį parvažiuoti namo, į Kauna, "Jei gali atsistoti, stenkis vaikščioti..."
Wilow
QUOTE(Karme @ 2015 02 05, 23:00)
Jaučiuosi netikėtai normaliai, trečia diena po chemijos man būna prastai, o šį karta tik koja pradėjo labiau skaudėti, kitu pašaliniu kaip ir nėra. Ar čia aš pripratau, ar chemija priprato prie manęs?
Ruošiuosi šeštadienį parvažiuoti namo, į Kauna, "Jei gali atsistoti, stenkis vaikščioti..."
Wilow
Wilow
O tau penkta chemija buvo?
QUOTE(kastuvas @ 2015 02 06, 00:07)
O tau penkta chemija buvo?
Taip, penkta, liko dar viena. Kas bus ⁷ po to nežinau, gal koks palaikantis gydymas. Ko nemiegi? Saldžiu sapnu
QUOTE(Karme @ 2015 02 05, 23:00)
kaip jau ir minejau man irgi 5 lengva buvo, pati lengviausia irgi nesuprantu kodel atsimenu kastuvas irgi kazkada sake, kad ir jai 5 chemija lengvute buvo
bet ir 6 palyginus pakankamai man lengvai praejo tik dabar rankos nerealiai sutirpusios, nagai nuluzinejo ir sluoksniuojasi gabalais ir skauda pirstu galus
geros keliones namo i Kauna
QUOTE(Leonilė @ 2015 02 06, 10:22)
kaip jau ir minejau man irgi 5 lengva buvo, pati lengviausia irgi nesuprantu kodel atsimenu kastuvas irgi kazkada sake, kad ir jai 5 chemija lengvute buvo
bet ir 6 palyginus pakankamai man lengvai praejo tik dabar rankos nerealiai sutirpusios, nagai nuluzinejo ir sluoksniuojasi gabalais ir skauda pirstu galus
Man nagai tik kažkokie suragėję, negyvi, bet nelūžinėja, ranku pirštus dabar neskauda, per kitas chemijas gėlė, man nutirpę kojų pėdos, o ta serganti koja su mts kauluose, tai panaši į medine ir suplonėjo palyginus su kita
Gal jau plaukučių turi?
Šiek tiek nedrąsu del to važiavimo namo, čia dukros šeimoj man nuolatinė daktaro priežiūra, receptai, kraujo tyrimai bet kada ir pan. , nes dukra ir žentas gydytojai. O namie pati savimi rūpinuosi, aišku vyras padeda, bet jis irgi su širdies nepakankamumu. Bet atlaikysiu, noriu pamatyti orchidėjas, visos pražydo jau
Sveikos, merginos,
Norėjau pasiteirauti, ar kas nors iš jūsų domėjosi preperatu "Protocel"? Lietuvoje aišku jo nėra, bet US onko forume skaitau ir skaitau: daug sėkmingų istorijų (kas skaito angliškai):
http://www.cancercom...e/all,533,0.htm
http://outsmartyourc...ry-description/
Mūsų gydymo galimybės tradicine medicina šiek tiek išsekusios, tai stengiuosi nenuleisti rankų ir griebtis bet kokio šiaudo...
Esu tik tyli šio forumo skaitytoja.. Visoms daug sveikatėlės.
Norėjau pasiteirauti, ar kas nors iš jūsų domėjosi preperatu "Protocel"? Lietuvoje aišku jo nėra, bet US onko forume skaitau ir skaitau: daug sėkmingų istorijų (kas skaito angliškai):
http://www.cancercom...e/all,533,0.htm
http://outsmartyourc...ry-description/
Mūsų gydymo galimybės tradicine medicina šiek tiek išsekusios, tai stengiuosi nenuleisti rankų ir griebtis bet kokio šiaudo...
Esu tik tyli šio forumo skaitytoja.. Visoms daug sveikatėlės.
QUOTE(Karme @ 2015 02 06, 10:06)
Gal jau plaukučių turi?
ne, man dar nepilnai dvi savaites po paskutines 6 chemijos praejo, dar nespejo uzaugti na gal 0.1 cm. kai braukiu ranka jauciasi nenubyrejo ir antakiai isliko, nors galvojau, kad ir ju neteksiu.
Diliuke, koks Jums v?
QUOTE(Leonilė @ 2015 02 06, 14:53)
ne, man dar nepilnai dvi savaites po paskutines 6 chemijos praejo, dar nespejo uzaugti na gal 0.1 cm. kai braukiu ranka jauciasi nenubyrejo ir antakiai isliko, nors galvojau, kad ir ju neteksiu.
Diliuke, koks Jums v?
Diliuke, koks Jums v?
Artimam žmogui skrandžio v. 2-tras rcdyvas.. Chemija lauktų eilėje, bet per silpna savijauta. Parašiau šiek tiek istorijos AŽ.