Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos...(53 tema)

QUOTE(ida1 @ 2015 02 04, 18:59)
as juk gabinau ta gryba pati doh.gif ,geriau pirkti vaistinej turbut,ne i recepta ieina pirktas befunginas kur rusiskose vaistinese.Gal Balvociute ir pati gamina g.gif

Nežinau dėl jos pačios gamybos, man nesiūlė, pirkau BY.

Amalą naudojau injekcijom po oda. Jų yra kelios rūšys. Skirtingom vėžio rūšim, skiriasi. Gal pieš porą metų ir čia daug diskutavom apie naudojimą ir šalutinius. Bet jau nepamenu kelintais, žinau, ruduo buvo...gal užpernai g.gif
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2015 02 04, 13:57)
o kazi del kokios priezasties laukti tuos tris menesius,silpna teta labai?Dazniausiai jei viena chemija netinka,ja pakeicia kita,pertrauka gana ilga g.gif

va man irgi pasirodė, kad ilgas laiko tarpas
QUOTE(NERA @ 2015 02 04, 14:07)
enenes, reiktų truputį išsamiau-kokia diagnozė, kad ir kiek tikyta ir t.t.

rytoj tiksliau pasiklausiu diagnozės, aš net nemoku suformuluoti klausimų jai ko tiksliai reikia man paklausti. Jai kirkšnyje yra, todėl sunkiai vaikščioja, tuos pavargsta, koja sutinusi.
Atsakyti
QUOTE(enenes @ 2015 02 04, 21:11)
Jai kirkšnyje yra, todėl sunkiai vaikščioja, tuos pavargsta, koja sutinusi.

Jei operuota, tai gali būti pašalinti linfmazgiai, todėl ir sutinus g.gif
Atsakyti
Per kanala Seimas tiesiogiai šiandien apie 22 val transliavo ir dabar dar baiginėja transliuoti konferencija apie kiaušidžiu vežio situacija ir gydyma. Konferenija kartojama, manau, kad ji tikrai dalykiškesnė už tai, ka suorganizuoja Janutienė
Atsakyti
QUOTE(Karme @ 2015 02 04, 22:27)
Per kanala Seimas tiesiogiai šiandien apie 22 val transliavo ir dabar dar baiginėja transliuoti konferencija apie kiaušidžiu vežio situacija ir gydyma. Konferenija kartojama, manau, kad  ji tikrai dalykiškesnė už tai, ka suorganizuoja Janutienė

Šuds, norėjau pasiklausyt, bet tik dabar pamačiau. Gal yra kur įrašas?
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2015 02 05, 00:12)
Šuds, norėjau pasiklausyt, bet tik dabar pamačiau. Gal yra kur įrašas?

Gal koks kaimynas turi Gala televizija, ten galima žiūrėti beveik viso praėjusio mėnesio laidas, gal bus vėliau ir internete. Šaunuolė Cigriejienė, tikrai labai aiškus ir konkretus buvo pranešimai, uriuos girdėjau. Norėciau ir apie melanoma kazko panasaus isgirsti, nors ir nelabai džiugina tai ka girdejau
Atsakyti
Reikės rytoj parvažiavus pasižiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(Karme @ 2015 02 05, 09:29)
Gal koks kaimynas turi Gala televizija, ten galima žiūrėti beveik viso praėjusio mėnesio laidas, gal bus vėliau ir internete. Šaunuolė Cigriejienė, tikrai labai aiškus ir konkretus  buvo pranešimai, uriuos girdėjau. Norėciau ir apie melanoma kazko panasaus isgirsti, nors ir nelabai džiugina tai ka girdejau

doh.gif niekas Galos neturi. O kur internete galima pažiūrėt?

Šiaip gal ir gerai, jei nepamatysiu. Vėl burbėsiu paskui prie ekrano visą vakarą, kaip tą laidą per lietuvos ryto tv žiūrėdama. Durnesnės laidos nemačiau. Ta žurnalistė tikrai genialiai dirbo savo darbą perfrazuodama visų pasisakiusiųjų mintis, jei jos būdavo pozityvios, į negatyvias ir apibendrindama viską juodžiausiomis frazėmis. Taip pat rėkaudama "O kas pagalvos apie gyvybes" sukūrė tikrai gerą, lietuvių mėgstamą įvaizdį, kad visi esam nuskriausti, nelaimingi, blogai pagydyti, negydyti...
Išvis tas lyginimas su užsieniu tai juokingas. Žiūrint su kuo lyginsi - už Zimbabwę tikriausiai esam labiau pažengę medicinos srity. Jei lyginant su JAV, jie turi technologijas, bet turi ir problemą - draudimas. Ne visiems patvirtina tam tikrus vaistus, reikia mokėti iš savo kišenės, žmonės turi dirbti sirgdami, kad išlaikytų tą draudimą ir t.t. Pas mus, kiek supratau, problema ta, kad pašalpos už nedarbingumą mažos ir kad kartais negauname modernesnių vaistų, nes ligonių kasos atsisako kompensuot. Tai va, naujiena - JAV irgi draudimo kompanijos atsisako kompensuot. Tai ne vien pas mus tokia problema egzistuoja. rolleyes.gif

Atsiprašau, čia ne į temą intarpas.

Sveikatytės visoms smile.gif Laukiam žinių iš willow.
Atsakyti
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2015 02 04, 15:16)
Su žolėm man sunku.
Sidabražolė tai pati neutraliausia ir daug kam rekomenduojama. Šiaip ne taip trečdalį stiklinės per dieną sudusinu.
Maudą geriu pagal schemą nuo 1-40 lašų ir tada atgal. Čia irgi daug kam tinka.
O toliau p. Jadvygos paslaptys. Vieną arbatą geriu tris kart dienoje. Receptas sudarytas individualiai. Labai smulkiai visko lausinėjo, tai tikrai nežinau kas ten per žolės. Specifinio pošlykščio skonio  doh.gif 
Ir dar "degutas", kaip aš vadinu. Reto bjaurumo. Bet geriu. Irgi nežinau sudėties, tik pelyno tikrai yra. Dar pati dėjau medaus, konjako, befungino. Bjaurus ir reikia didinti dozę, bet labai sunkiai man.

Mano mama geria tą patį.
Caskada, visų žolių neįmanoma surašyti, nes Balvočiūtės sudarytuose individualiuose mišiniuose jų yra laaaabai daug. Be to ant pakuotės pavadinimų nerašo. J
QUOTE(Edmė @ 2015 02 04, 17:54)
Tas befunginas, kurį perkam rusišką, tai yra toks kaip degutas. Gal Balvočiūtė jį pagamina pati?

Negamina. Reikia iš kitur nusipirkti.
Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2015 02 04, 22:46)
Jei operuota, tai gali būti pašalinti linfmazgiai, todėl ir sutinus  g.gif

Jei gerai supratau, tai tetai yra kiaušidžių v. bet jis apsivijęs kažkaip tai kraujagystes kirkšnyje (jei gerai supratau) todėl operuoti negalima, todėl taikė chemiją ir tikėjosi kažkiek sunaikinti, kad būtų galima operuoti.
Kodėl atidėtas visas gydymas 3 mėn taip ir ji nesuprato. Šiuo metu visas jos blogumas-prastas kraujas, kurio namie niekaip neatstato. Prieš chemijas perpildavo kraujų, o tada būdavo chemija.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2015 02 05, 14:54)
Mano mama geria tą patį.
Caskada, visų žolių neįmanoma surašyti, nes Balvočiūtės sudarytuose individualiuose mišiniuose jų yra laaaabai daug. Be to ant pakuotės pavadinimų nerašo. J

Negamina. Reikia iš kitur nusipirkti.

Jau supratau, kad neraso zoliu.. Aciu visoms atsakiusioms.. smile.gif
Tik turbut kaip ir vaistai, taip ir zoles, visiems veikia skirtingai..
Atsakyti
QUOTE(Karme @ 2015 02 04, 23:27)
Per kanala Seimas tiesiogiai šiandien apie 22 val transliavo ir dabar dar baiginėja transliuoti konferencija apie kiaušidžiu vežio situacija ir gydyma. Konferenija kartojama, manau, kad   ji tikrai dalykiškesnė už tai, ka suorganizuoja Janutienė

Čia įrašų yra, gal galima rasti http://www3.lrs.lt/p...home.dabarseime . Arba dar vėliau įkels.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edmė: 05 vasario 2015 - 18:43