QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2015 02 04, 16:16)
Su žolėm man sunku.
Sidabražolė tai pati neutraliausia ir daug kam rekomenduojama. Šiaip ne taip trečdalį stiklinės per dieną sudusinu.
Maudą geriu pagal schemą nuo 1-40 lašų ir tada atgal. Čia irgi daug kam tinka.
O toliau p. Jadvygos paslaptys. Vieną arbatą geriu tris kart dienoje. Receptas sudarytas individualiai. Labai smulkiai visko lausinėjo, tai tikrai nežinau kas ten per žolės. Specifinio pošlykščio skonio
Ir dar "degutas", kaip aš vadinu. Reto bjaurumo. Bet geriu. Irgi nežinau sudėties, tik pelyno tikrai yra. Dar pati dėjau medaus, konjako, befungino. Bjaurus ir reikia didinti dozę, bet labai sunkiai man.
Dar kažkokį mišinį siūlė, bet jau neėmiau, nes šitų nesugebu išgerti. Dažnai būna išgeriu žoles ir iš karto išvemiu. Tai toks tas ir gydymas.
Jaučiuosi stipriau. Kartais ir pavalgau. Bet čia nuo to, kad be chemijų. Nors gydytoja labai nori mane toliau gydyti, bet man taip gera šiek tiek geriau jaustis nors ir su pleistrais ir morfijum. Kol kas dar pagersiu žolytes. Noriu nors į lauką išeiti pasivaiksčioti, o gaunant chemiją - be šansų.
Amalą aš naudojau. Bet man žiauri alergija prasidėjo. Yra Kaune kažkoks vyrukas, kuris labai gerai pakonsultuoja dėl naudojimo. Man nepadėjo, kainavo
Mat kaip, as galvojau ji suraso, kas per zole ten tame mixe
labai linkiu, kad visos tos zolytes Jums padetu stipreti.
Del amalo, Balvociute maciau turi savo parduotuvelej jo, dziovinto. Maciau yra ir receptinis vaistas, skystis, kuri leidzia po oda, efektas didesnis, bet ir kaina
O Jus koki ta amala naudojot, uzila kazkoki, ar ta vaista, kur po oda leidziamas?
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 02 04, 16:13)
Alfa-nerimtas(moksliniu poziuriu) dienrastis
Jau vien ko vertas Alfos vertinys-dichloacetatas, pagal kuri neradau jokiu duomenu
Paskui isivedziau dichloroacetata. Vikipedijoj raso, kad tai rugstis. Nu ka, jau samokslo teorijas kurtos su soda, dabar ziu-persimete ant rugsties
Gal rimciau atrodys...
O tiesa slypi kazkur anapus-kol kas nera efektyvaus vaisto nuo vezio
Hm, gal cia ne visai rugstis.. skaiciau siame puslapyje
http://www.thedcasit...m/dca_faqs.html paciento klausiam ir atsakyma, kaip suprantu, rugstis yra kas kita... Nezinau, gal blogai supratau... Pacituosiu:
Question: I cannot find sodium dichloroacetate. Can I use dichloroacetic acid instead?
Answer: (by Jim T): No. Never use dichloroacetic acid. Dichloroacetic acid is a terribly reactive acid. If you get it on your skin, your skin will start burning within minutes. Do not even think of drinking it. Diluting it will not help. Do not buy it. Even though dichloroacetic acid is prominently displayed on the Canada TV news clip, they did not use the acid! They used it as a precursor to make the dichloroacetate. This is not do-able by any average person. Plus, you have no way to calculate the dosage. And if you mess up on the dosage, you can really harm yourself. Do not buy the acid. Besides, you can get sodium dichloroacetate online, cheap.