Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos...(53 tema)

Karme, viena moteris man pasakojo, kad darydavo taip: kabindavo šaukštą jogurto su tabletėm, burnon, tada vėl šaukštą su tabletėm, vėl burnon ir taip visas suvartodavo smile.gif Va kokia vakarienė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ide @ 2015 01 17, 15:52)
Renaciuke,
Mano tèčiui taip pat plaučių v. Pavasarį pasirodė kraujo atsikosint, paguldė mūsų miesto ligonijėje, gydė dvi savaites antibiotikais ir nieko nepadarė. Tada pasiskambinau į VOI operavusiam gyd. jis liepė atvažiuoti. Padarė branchoskopiją ir kitą dieną darė "uždeginimą". Gavau dar velnių kodėl ne pasiskambinau anksčiau.
Tikėjimo visiems ir visoms 4u.gif

Ide, sveikute, o kaip po uzdeginimo tavo tetukas laikosi?

mano mamai dare uzdeginima pries 3 menesius, ir dabar buvo patikrinimas tai sumazejes tas padaras bet nedinges. nusiunte sirdi pasitikrinti del chemijos matomai ar stipri ir sake pasirodyti vel onkologiniam, tai matomai skirs ja. ... mamukas labai jos nenori....
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
vakar pažiūrėjau laidą "Nuoga tiesa" nu žiauru doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2015 02 03, 11:32)
Labas visoms  4u.gif
vakar pažiūrėjau laidą "Nuoga tiesa" nu žiauru  doh.gif

Per kuri kanala? ka ten pasakojo?
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2015 02 03, 12:24)
Per kuri kanala? ka ten pasakojo?

Per Lietuvos rytą. Nieko labai daug nekalbėjo blush2.gif Žiauriai nuskambėjo, kad vaistai nuo, jeigu neklystu tiesiosios žarnos g.gif , kompensuojami skiriami vieną kartą gyvenime doh.gif o paskiau ką, pragyvenai statistikų skirtą laiką daryk ką nori doh.gif
O ir Janutienė kaip priekaištaudama užsiminė kad prezidentas gavo privilegijas užsienyje gyd., o kad pati pasinaudojus savo vardu užregistravo greičiau pas gydytojus tai čia normalu blush2.gif
http://tv.lrytas.lt/laidos/nuoga-tiesa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 03 vasario 2015 - 12:38
Ačiū visoms už užuojautą. Turim angelėlį.
Atsakyti
Man nepasirodė žiauru ax.gif
Aišku, tradiciškai eilės doh.gif
Adamkus gydėsi LT irgi pliusas mūsų gyd. O kam privilegijos, jeigu ne tokiem Žmoniem?
Finansafimas, visur poblemiškas. Pasižiūrėkit JAV, kol turi pinigų, valio, o baigiasi pinigai ir gydymas gali baigtis.
Vaikai LT gydymą gauna.
Į vėlyvą stad. kišti šimtus tūkstančių ir berods Avastiną jis jau buvo gavęs (bent aš taip supratau kad ėjo kalba apie Avastiną). Viską paaiškino, kodėl neskiria ir nematau čia žiaurumos.

Atsakyti
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2015 02 03, 14:18)
Viską paaiškino, kodėl neskiria ir nematau čia žiaurumos.

bet ką daryti sergančiam doh.gif
Dėl Adamkaus pritariu drinks_cheers.gif
Paskambino gyd. kad planas paruoštas, vieta atsilaisvino rytoj ryte važiuoju doh.gif Tikiuosi nesusirgsiu, nes gerklę bando kabint doh.gif
Atsakyti
Deksametazoną aš sutrindavau mediniu šauktu nedideliu dubenėlyje, tada miltelius užpildavau kokiu trečdaliu puodelio vandens, pamaišydavau (jie nelabai tirpsta) ir tokį makalą staigiai išgerdavau. Paskui ant viršaus dar kažkiek gryno vandens. Visai nešlykštu taip. Kas mėgsta jogurtą, galima miltelius maišyti su juo. Tik sekos neatsimenu. Berods valgis, raniberlas, o po każkiek laiko deks.
Atsakyti
Išsiaiškinau, gali būti kiekvienam truputi kitaip. Kadangi mano skrandi per daug rūgšties, man gydytojas liepe pradet nuo raniberlo ir užvalgyt rimciau. Aš valgau avižines košes. O paskui dexas, galima dar sėmenų buizos, kad skrandžio sienas suteptu. Bet avižos irgi su klijum, tai as tu semenu nevartosiu. Be to, liko vienas lašinimas šitoj serijoj
Kai skrandžio negraužia, raniberlas nebūtinas
Šiandien .dar pašaliniu nejauciu, tai ir rasineju, bet paskui bus blogiau savaite ir daugiau. Palinkėkit neištižti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karme @ 2015 02 03, 20:49)
Išsiaiškinau, gali būti kiekvienam truputi kitaip. Kadangi mano skrandi per daug rūgšties, man gydytojas liepe pradet nuo raniberlo ir užvalgyt  rimciau. Aš valgau avižines košes. O paskui dexas, galima dar sėmenų buizos, kad skrandžio sienas suteptu. Bet avižos irgi su klijum, tai as tu semenu nevartosiu. Be to, liko vienas lašinimas šitoj serijoj
Kai skrandžio negraužia, raniberlas nebūtinas
Šiandien .dar pašaliniu nejauciu, tai ir rasineju, bet paskui bus blogiau savaite ir daugiau. Palinkėkit neištižti 4u.gif

Linkiu, kad kuo lengviau praeitų visi negalavimai 4u.gif
Man 5-oji buvo pati lengviausia iš visų, prieš tai buvusių. Jums dabar tik vienas paklitakselis, kiek pamenu?
Aš jau atsigavau, tik kojos ir rankos dar labiau užtirpo verysad.gif Jausmas toks tarsi būčiau stipriai, stipriai nušalusi galūnes.
Chemija jau baigiau, liko tik avastinas, kurį dar gausiu metus. Ir kas 3mėn darys KT.

Ingriga, sekmės rytoj 4u.gif

Atsakyti
Mano vyras nerimauja, kada čia tie vaistai atsiras, tikimės neusitęs labai ilgai. Nors dabar kosulys vis dar kamuoja, crb kiek pakilęs, tai ir taip matyt atidėtų. Bet kai neaišku kada guldys vėl, mėgsta aiškumą.
Laidos nežiūrėjau, manau visi turi teisę į gydymą, kad ir kokia liga ar situacija galimybė pasveikti turi būti sudaryta. Praeitą vyro gulėjimą vienas vaikinukas išvažiavo švitintis, praeitas chemoterapinis gydymas, transplantacija, chemoterapija, biologinė terapija, dabar švitinimas, tada galvos dar kažką. Jo mama užsiminė apie gydymo kainą, pajuokavom, kad pridėtinė vertė kyla. O ištikrųjų kad ir milijonai, kad tik padėtų nugalėt ligą, pasveikti ir grįžt į pilnavertį gyvenimą. Ir turi teisę kiekvienas į gydymą, į vaistus, tikiuosi.

Karme, šį kart gal bus lengviau, to ir linkiu 4u.gif
Vyras geria ranitidiną su dexametazonu, gal panašus.

Ingriga, sėkmės jums pradedant spindulius. Šį kart pagal planą.

Tikiuosi willow geriau, vis pagalvoju.

Ida, kaip jums sekasi?

Šiandien besišypsanti, kaip jaučiatės. Pertraukėlė be chemijos, gal stipriau. Kaip su užpilais ir žolelėm?
Atsakyti