Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos...(53 tema)

QUOTE(agnyteee @ 2015 02 01, 15:06)

Pirmiausia, ziauriai senas straipsnis. Antra, Simonsini reikejo statyti prie sienos susaudymui uz onkoligoniu genocida doh.gif Jis dare nesekmingus bandymus, tarsi vokieciu konclageriu daktaras Mengele, skyre ekspermentinius vaistus, neisitikines ju veiksmingumu. Kalba tik keli isgije zmones, kuriems dar kazin ar vezys buvo, nes tiksliai diagnozuoti tais laikais negalejo, o kodel nutile tukstanciai, kuriems tas gydymas nepadejo? Ach, tiesa, ju tiesiog nebera, nebera kam kelti bylas...
Vezys-ne candida grybelis, deja. schmoll.gif

QUOTE(ingriga @ 2015 02 01, 15:36)
Gal aš ir naivi, bet netikiu  schmoll.gif Turint galimybę išgydyti, pašalinti vėžinius susirgimus ir tai slėpti, manau farmacijos kompanijos surastu būdą kaip kitaip pasipelnyti  blush2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Farmacija daro bizni net is vitamino C. Kaip Santariskiu onkochirurgai sake: jei tas sodos preparatas butu nors 1 procentu veiksmingas, farmacija sekmingai sintetintu ta soda ir paverstu ja brangiu preparatu. Ir nereikia izvelgti jokios samokslo teorijos, nes farmacininkams biznis didziausias yra is GYVU pacientu, o ne lavonu, ar ne?
Taip, kad pasitikekim daktarais, kurie skiria brangia chemija, salia galime ir netradicine medicina pasitelkti, bet viska mesti ir pasikliauti skandalistais, tikrai nereikia. Bukim sveikos ir sulaukim dienos, kai vis tik farmacija atras ta stebuklinga vaista. 4u.gif
Atsakyti
NERA, užuojauta...labai sukrėtė. Stiprybės jums ir visiems artimiesiems.

Agnyteee, ne tik tikėti, bet ir skaityti tokių straipsnių neverta. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dvyne9: 01 vasario 2015 - 15:55
QUOTE(kastuvas @ 2015 01 30, 18:41)
Jo, po mėnesio maždaug smile.gif Man rugsėjo paskutinėm dienom sulašino chemiją, o gruodžio vidury jau turėjau gana padorų ežiuką ir vaikštinėjau be kepurytės smile.gif Dabar praėjo 4 mėnesiai, jau normali trumpų plaukų šukuosena.  ax.gif

Kastuvas džiaugaias gyvenimu, bet rūpinas dėl širdutės. Po gydymų taip pulsas ir neatsistato, virš 80 ramybės būsenoje. Nuėjau sportuot, tai vos kojų neužverčiau, vos pajudu ir pašoka iki 120+. Anksčiau būdavo tarp 60-70 ramybės būsenoje. Nu ir prisiskaičiau jau, kad čia negerai. Tik nežinau, eit pas gydytoją, ar čia menka problema? biggrin.gif Ir išvis, nuo ko jis padidėjęs  doh.gif

ingriga, kai man diagnozavo ligą kiekvieną naktį atsibusdavau 4-5 ryte ir negalėdavau užmigt, būdraudavau, vėliau dar nusnausdavau kelias valandas... Čia depresijos nemiga vadinama smile.gif Nusiraminsi ir praeis, pradėsi va pirmadienį gydymą ir ramiau jausies.  ok.gif Kaip ten sako, svarbu nesinervinti ir gerai matintis biggrin.gif

kaip faina thumbup.gif aciu uz atsakyma 4u.gif 4u.gif (Jo, po mėnesio maždaug smile.gif Man rugsėjo paskutinėm dienom sulašino chemiją, o gruodžio vidury jau turėjau gana padorų ežiuką ir vaikštinėjau be kepurytės smile.gif Dabar praėjo 4 mėnesiai, jau normali trumpų plaukų šukuosena. ax.gif
Atsakyti
Labai liūdna žinia. Ilsėkis ramybėje mažute... Užuojauta tėveliams ir artimiesiems.

Man prasidėjo kraujavimas iš nosies. Tikriausiai chemoterapijos šalutinis g.gif ką daryt?
O gal čia nuo orfarino? unsure.gif
Atsakyti
Dėt vatos tamponą, jei nesustabdomai kraujuos priėmimas. Gal nukritę trombocitai. Kai žemiau 20 lašina trombocitų masę.
Atsakyti
QUOTE(Leonilė @ 2015 02 01, 23:29)
Labai liūdna žinia. Ilsėkis ramybėje mažute... Užuojauta tėveliams ir artimiesiems.
Man prasidėjo kraujavimas iš nosies. Tikriausiai chemoterapijos šalutinis g.gif ką daryt?
O gal čia nuo orfarino?  unsure.gif

Jei vartojate orfariną, reikėtų atlikti koagulogramą protrombinui į vertinti. Bet ir šiaip, geriant šituos vaistus, krešėjimai turi būti nuolat sekami. Taip pat, jei kraujuoja, reikėtų pasidaryti bendrą kraujo tyrimą dėl trombocitų. Nors, žinoma, vienas pakraujavimas iš nosies nebūtinai kažką reiškia, gali būti visiškai atsiktinis dalykas, bet geriau apsidrausti, pasidarant krajo tyrimus. Pasisakykit savo gydytojai, nuspręs, ką daryti.
Atsakyti
Aš pasivažinėjau doh.gif Nu nors sužymėjo ką ten reik ir tyrimus paimė blush2.gif
Leonile tikiuosi nieko blogo 4u.gif
Visoms sveikatos 4u.gif
Atsakyti
Pagelbėkit, kas žinot kokia tvarka prieš chemija reikia užvalgyti, suvalgyt raniberlo ir išgert 20 tableciu deksametozono. Šiaip viskas aišku, nežinau tik pirmiau užkast ar pirmiau raniberlas, laiko tarpus žinau. Ar taip: raniberlo tablete, 15 min pertrauka ir valgis, o po to deksametozonas?
Aciu
Atsakyti
QUOTE(Karme @ 2015 02 02, 19:26)
Pagelbėkit, kas žinot kokia tvarka prieš chemija reikia užvalgyti, suvalgyt raniberlo ir išgert 20 tableciu deksametozono. Šiaip viskas aišku, nežinau tik pirmiau užkast ar pirmiau raniberlas, laiko tarpus žinau. Ar taip: raniberlo tablete, 15 min pertrauka ir valgis, o po to deksametozonas?
Aciu

turbut raniberl,tada valgis ir dexometazonas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2015 02 02, 20:22)
turbut raniberl,tada valgis ir dexometazonas. 4u.gif

Labai, labai aciu, kazko smarkiai nervuojuosi, ryt chemija, o as nerandu lapelio su nurodymais, visai sutriko pasitikėjimas savim
Atsakyti
QUOTE(Karme @ 2015 02 02, 19:31)
ryt chemija, o as nerandu lapelio su nurodymais, visai sutriko pasitikėjimas savim

console.gif
Ramiai, įkvepiame.... iškvepiame... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karme @ 2015 02 02, 19:26)
Aciu

Aš tai stengiuosi ką nors kramsnot ir gert deksą. Jokių tarpų. Arba iš vis su daug skysčio, jei nenorit valgyt
Atsakyti